Très belles pièces argent 1 once.bien reçu en France Rapidement .Je vous remercie Monsieur Zitter. (N° facture 2038)👍👍👍👌
Zobacz, co mówią recenzenci
Just paid my 3rd order after 2 good deliveries. Good and divers collection silver coins and more. Great communication, helpful and fast. Looking forward to receive my next package. Blaze Fol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik koop al sinds 2014 gouden en zilveren munten via alle mogelijke kanalen in binnen- en buitenland. Zowel via online afhandeling als via persoonlijke contacten (wat mijn voorkeur wegdraagt ondanks de... Zobacz więcej
Het product dat ik zocht (de Sigma Metalytics PMV) was moeilijk te vinden op de website. Het staat onder toebehoren voor munten, maar ik wil het apparaat gebruiken ter controle van zilverbaren. Mi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Zittergies.be is een website gespecialiseerd in in Zilveren & Gouden Bullion munten. Ook toebehoren voor munten, postzegels, bankbiljetten, champagnedoppen, ... zijn verkrijgbaar
Dane kontaktowe
Juffrouw Lamotestraat 3, 8800, Roeselare, Belgia
- info@zittergies.be
- www.zittergies.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer goede ervaring en netjes verpakt.
Zeer goede ervaring en netjes verpakt.
Prijs / kwaliteit is erg goed.

Super service!!!
Na 3 bestelling nog steeds super tevreden van de service. Altijd correcte en snelle service

Heel leuke munten uit random aanbod
Heel leuke munten uit random aanbod
Zeer snel afgehandeld

Super service
Super service. Je word netjes geïnformeerd over de status van de bestelling. Het word goed stevig verpakt.

Super
Zeer snelle en nauwkeurige verzending.
Scherpe eerlijke prijzen.
Leuk zaken te doen.
Voor herhaling vatbaar.

Odpowiedź od Zittergie's
Goed contact en communicatie kan dit…
Goed contact en communicatie kan dit bedrijf zeker aan bevelen

Prijs kwaliteit en Service
Producten zoals omschreven. Vlotte communicatie, snelle verzending. Ik koop zeker terug bij Zittergies.

Top!
Duidelijke communicatie, eerlijke prijzen, vlugge verzending. Een zeer goede webshop!

Aanrader
Object zoals beschreven in de advertentie.
Snelle verzending.
Goede prijs/kwaliteisverhouding

Odpowiedź od Zittergie's
Bij elke aankoop telkens correct en…
Bij elke aankoop telkens correct en professioneel behandeld. Duidelijke uitleg op de website en producten komen perfect overeen. Zeer tevreden!

Odpowiedź od Zittergie's
Expédition rapide commander dimanche et…
Expédition rapide commander dimanche et reçu le mardi
A recommander

goede communicatie
goede communicatie, zeer correct, als levering vertraging heeft word je mooi op de hoogte gehouden.
meermaals besteld en dat gaat in de toekomst nog gebeuren.

Odpowiedź od Zittergie's
Good and divers collection silver coins and more!
Just paid my 3rd order after 2 good deliveries.
Good and divers collection silver coins and more.
Great communication, helpful and fast.
Looking forward to receive my next package.
Blaze Foley is not the only duck tape messiah!
Thanks again!

Goede prijs en service
Goede prijs, snel verzonden en keurig verpakt. Mijn volgende bestelling gaat zeker hier weer zijn.

Odpowiedź od Zittergie's
Aanrader: Mooie munten voor een goede prijs, vriendelijke eigenaar.
Afgelopen week voor de 2e keer een bestelling bij Zittergie’s gedaan. Wederom naar volledige tevredenheid, keurig verpakt en mooie munten. Ik kom zeker terug bij dit bedrijf.

Betrouwbaar
Een betrouwbare handelaar! Heb enkel positieve ervaring en heb al verschillende aankopen gedaan. De prijzen zijn zeer goed en een leuk aanbod beschikbaar.

Odpowiedź od Zittergie's
Ik ben heel tevreden over zittergie s…
Ik ben heel tevreden over zittergie s .
Goed verpakt , snelle service en een goede communicatie .
Alles tip top verlopen !
Ik ben een tevreden klant !

Doświadczenie Trustpilot