Café Zirup er den bedste café i København! Deres personale er det sødeste ever. Især vores tjener Christian var sååå overbærende og sød. Vi spildte et glas og de gav et gratis på deres regning, dvs. B... Zobacz więcej
Fødselsdagsmiddag i godt selskab og som altid i de hyggeligste omgivelser med god stemning og musik fra DJ’en. Spiser her ofte og det svigter aldrig. Menukortet er nærmest spist igennem og jeg gentage... Zobacz więcej
I ordered a ceasar salad here and when my order came there was moldy paramsean cheese on top of my salad. I spoke to the waiter and didn't apologize, he continued to stick his fingers in my salad to g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Endnu en vellykket tur på Zirup! Altid det sødeste og hjælpsomste personale! Gode drinks og mad til gode priser! En klapsalve til personalet for at gøre det så godt under disse covid omstændighe... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Tæt på shoppinggaden, Strøget, finder du Zirup, der er beliggende på en af Københavns hyggeligste gader, Strædet! Zirup serverer alt fra lækker brunch, smoothie bowl, chai latte til en lækker frokost som salat med grillet tun eller en avokado wrap med marineret tomater. Om aftenen kan du nyde en spicy tun tatar eller en lækker mør 300grams Ribeye. Zirup serverer desuden udsøgte cocktail, som du kan nyde til tonerne fra vores DJ, der spiller i weekenden. Hvis du ikke ønsker at sidde ud til det skønne Stræde, men stadig vil nyde de lune sommeraftener kan du sidde i Zirups skønne gårdhave med det flotte kirsebærtræ i midten. Vi glæder os til at se Jer Zirup
Læderstræde 32, 1201 , København K, Dania
- 33 13 50 60
- info@zirup.dk
- www.zirup.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
En rigtig hyggelig lille café
En rigtig hyggelig lille café. Stor anbefaling.
Meget hyggeligt sted og Fornuftige…
Meget hyggeligt sted og Fornuftige priser.
Rigtig god mad og god betjening synes…
Rigtig god mad og god betjening synes helt sikkert andre burde besøge dette stød 💪🏽
Der var god stemning og maden var god
Der var god stemning og maden var god, servicen var også ret tilpas.
Super god service!
Super god service!
Hurtig servering, overkommelig priser og udemærket mad.
Et fuldstændigt elendigt sted
Et fuldstændigt elendigt sted, puha for en oplevelse.. aldrig igen! Chefen burde finde på noget andet at lave, for at opføre sig som en anstændig professionel chef, er ikke noget for ham! Alt det bøvl pga. at en af os havde glemt at vi havde en cola i hånden da vi satte os.. chefen sætter sig ved et af bordene ved siden af og overvåger os (tydeligt) han er voldsomt flabet.. da vi så får vores mad er alle 3 retter komplet uspiselige, intet af maden dur eftersom, at de har saltet vores mad helt ekstremt meget til, så det var så overdrevet at det var tydeligt at det var med vilje. Det er til grin at man kan være så lav, håber jeres møg sted går konkurs eller at jeres chef ryger på roev og albuer 🐷💩
Fejl i drikkevarer – en alvorlig og uacceptabel oplevelse
Vi har været kunder i jeres restaurant, og vi gjorde det gentagne gange klart, at vi ønskede Pepsi Max. Tjeneren bekræftede endda flere gange, at det var Pepsi Max, vi ville få. Da vi modtog vores drikkevarer, viste det sig desværre, at det ikke var Pepsi Max, vi havde fået serveret.
Dette er særligt alvorligt, da en af os ikke kan tåle almindelig sodavand med sukker af helbredsmæssige årsager – det kan i værste fald være livstruende. Det er derfor uacceptabelt, at der ikke er styr på noget så vigtigt som at servere det, kunden har bestilt – især når det er gentaget tydeligt og flere gange. I stedet for, at servere hvis i ikke havde Pepsi Max eller noget, må i gerne tænke jer om og ikk givet alminde Pepsi eller cola med sukker når man beder om en sodavand uden sukker!!!!
Virkelig god service ,MEN maden puha
Virkelig god service , men æv hvor nederen mad 🥲🥲 dyrt og nederen hænger ikke sammen desværre ! Vi fik Cæsar salat , pommes frites og æggemad, kom af med ca 500 kr ! Det var slet ikke værd , første gang og sidste gang vi prøver det !!
Super god service
Super god service. Personalet var hurtige og hjælpsomme, hvilket resulterede i god mad og en spiseoplevelse over det sædvanlige. Vi ligger bestemt turen forbi igen.
Kan varmt anbefales
Virkelig hyggeligt sted, personalet er så søde og venlige. Kan varmt anbefales til alle aldre. Enormt gode drinks med flotte glas til🙌
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening! Vi fik drinks og mad og hele atmosfæren er så hyggelig og alle er vildt søde❤️ det hele smager så godt
Super god mad:)
10/10 service
Jeg har været her flere gange og har kun oplevet en god service og lækker mad. De altid meget imødekommende og meget smilende.
Lækker mad, men skuffende betjening
Jeg har virkelig glædet mig til at komme her igen, da maden plejer at være fantastisk – og det er den stadig. Retterne er velsmagende og lækre, præcis som jeg husker det fra sidste år. Desværre halter betjeningen denne gang. Den virker uengageret, upassioneret og mangler den varme og imødekommenhed, jeg tidligere har oplevet her. Det trækker desværre helhedsindtrykket ned, selvom maden i sig selv er helt i top.
Rigtig god service
Rigtig god service, virkelig søde tjenere. Kommer helt klart igen
Super god service
Super god service, dejlig mad og musikken var I TOP!
Virkelig god DJ, han kan klart anbefales.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.