Das war unser zweiter Aufenthalt im Krummerhaus. Die Lokalisierung ist perfekt - Supermarkt, Bäckerei, Bahnhof in der engen Nähe. Außerdem sind die Appartements schön, smart eingerichtet, warm und sau... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij zaten in het Jagdhaus in Gerlos. Prachtig ruim en mooi huis op een toplocatie. Heerlijk ontbijt wat elke ochtend klaarstond gemaakt door Sabine. Elke dag opgemaakte bedden en schone handdoeken. H... Zobacz więcej
We verbleven bij Sylvana’s Wohlfuhl Hotel in Mayrhofen. Top locatie met vriendelijk personeel. Goed ontbijt verzorgd door Brigitta en nette schone kamers die heel comfortabel zijn. Tal van restaurant... Zobacz więcej
We werden heel vriendelijk ontvangen door Christiana Fuchs. Het is een prachtig ingericht appartement. Alles aanwezig. Fijne bedden. Locatie is top, skibus voor de deur. Supermarkt en bakker om de h... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Totaler Urlaub im Zillertal Auf unserer Website können Sie eine Unterkunft buchen und / oder uns Ihre Urlaubswünsche mitteilen. Neben einer Unterkunft können Sie bei uns auch Skipässe, Ausrüstungsverleihe oder Unterrichtsstunden direkt während des Online-Buchungsvorgangs buchen. Durch jahrelange Erfahrung (mehr als 20 Jahre) im Zillertal haben wir ein großes Netzwerk mit verschiedenen Kooperationspartnern aufgebaut. So können wir Ihnen die passende Beratung geben, um einen kompletten Urlaub im Zillertal zusammenzustellen. Alle Möglichkeiten für einen unvergesslichen Sommer- oder Winterurlaub im Zillertal finden Sie auf unserer Website. Wir heißen Sie herzlich willkommen! Totaalvakantie in het Zillertal Op onze website kun je een accommodatie boeken en/of de wensen betreft je vakantie aan ons kenbaar maken. Tevens kun je tijdens het onlineboekingsproces, naast een accommodatie, ook direct skipassen, materiaalhuur of lessen bij ons reserveren. Door jarenlange ervaring (ruim 20 Jaar) in het Zillertal, hebben we een groot netwerk opgebouwd met verschillende samenwerkingspartners. Dit maakt dat wij je uitstekend kunnen voorzien van passend advies om een complete vakantie in het Zillertal samen te kunnen stellen. Bekijk op onze website alle mogelijkheden voor een onvergetelijke zomer- of wintervakantie in het Zillertal. Wij heten je graag welkom!
Dane kontaktowe
Unterberg 226, A-6278, Hainzenberg, Austria
- +43(0) 6648613547
- info@zillertal-reisen.com
- www.zillertal-reisen.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Top appartement
Een toffe ervaring. Enorm ruim huis, op 5 minuten lopen van het depot en de lift en ietsje verder van de uitgaansgelegenheden. Goede communicatie vanaf Zillertal Reisen en de contactpersoon in Gerlos en elke dag werd er een ontbijt verzorgd en het appartement schoongemaakt. Kortom, perfect. We hebben weer geboekt voor volgend jaar.
Een hele prettige ervaring…
Wij hebben een hele prettige ervaring met Zillertal-reisen.
Heldere communicatie en altijd snel een reactie.
Mooi appartement
Mooi appartement, goede locatie en vriendelijke host. Value for money.
Vlotte communicatie en de accommodatie…
Vlotte communicatie en de accommodatie was ook top
Goed geregeld, prachtig appartement
Alles was goed geregeld en het appartement was ontzettend mooi, én praktisch voor de wintersport. Skibus voor de deur of wandelroute langs het water allebei goed te doen vanaf het dorp.
Extra complimenten voor onze hosts en hun gastvrijheid en behulpzaamheid.
Super Unterkunft
Super Unterkunft. Bietet alles für eine große Familie. Freundlicher sehr guter Service.
Matthijs did an excellent job as host…
Matthijs did an excellent job as host for the chalet we rented. His communication before we arrived was great, met us on arrival and talked us through all we need to know about the chalet, recommended some good places to eat / etc around Mayrhofen, sorted some travel assistance requests, and smooth and timely departure. Matthijs is a good communicator, and a nice and helpful host :)
Alles Bestens!!!
Lieber Herr Osteroom,
das Chalet war absolut top und die Abwicklung über Zillertal.-reisen.com einwandfrei. Der Kontakt zu Ihnen war immer sehr angenehm und freundlich. Fragen wurden umgehend geklärt und zur Zufriedenheit beantwortet. Wir wünschen Ihnen alles Gute für das neue Jahr.

Odpowiedź od Zillertal-reisen.com
Wij hadden een prachtig verblijf.
Wij hadden een prachtig verblijf.
Alles is totaal gerenoveerd en is tip top.
Er is werkelijk aan alles gedacht!
De ski bus stopt voor de deur,
Maar eigenlijk is het maar een klein stukje
naar de lift en dorp te lopen.
De eigenaresse is heel vriendelijk, en terecht
Trots op deze accommodatie.
We kunnen eigenlijk alleen maar positieve dingen melden.
En als we wat mogen zeggen is het over de koffie:die kun je dus alleen bij de eigenaresse kopen.(cremesso)
Er zit wel een spar in de straat dus voor de rest kun je alles daar kopen.
Wij hadden een top week!
Uitstekende (jongeren) skivakantie
Nadat ons eerste appartement (een aantal weken van te voren) failliet ging en TUI ons geen goed alternatief kon bieden, heeft Matthijs ons op korte termijn zeer goed op kunnen vangen. Hij denkt mee in oplossingen, is duidelijk en erg flexibel. De 9-persoons chalets in Mayrhofen waar wij zaten, waren uitstekend! Kortom een geweldige vakantie gehad, nogmaals bedankt Matthijs! Mochten wij volgend jaar naar een plaats in het bereik van Zillertal Reisen willen dan overwegen wij sterk om nog eens via deze organisatie te boeken.
Mooi appartementen in het Zillertal via…
Mooi appartementen in het Zillertal via zilertal-reisen/booking geboekt. Communicatie met zillertalreisen was goed: duidelijk & snelle reactie
Extra aandacht is enorm gewaardeerd
Extra aandacht is enorm gewaardeerd. Helemaal het omboeken was bijzonder goed geregeld. Appartement was prima. Een echte aanrader.
Uitstekende service en zeer…
Uitstekende service en zeer hulpvaardige support van Matthijs, echte aanrader.
Geweldige huttentocht gehad
We hebben enorm genoten van berggids Matthijs Oosterom van Zillertal-reisen.com! Hij had de wandelroutes en berghutten perfect geregeld. Tijdens de 3-daagse huttentocht heeft hij ons enorm geholpen om heelhuids door de bergen te komen. Hij heeft geduld, een rustige uitstraling, veel kennis over de omgeving en een gezonde dosis humor. Kortom, een topgids en een topbedrijf!
Een 10-plus voor alles !
Als Oostenrijk liefhebbers kwamen we voor onze zomervakantie dit keer in contact met Zillertal-reisen.com .
Eigenlijk kan ik er heel kort over zijn : Een 10-plus voor alles !
Mooie vakantiewoningen in de verhuur, een geweldige service en een zeer plezierig klantcontact.
Op vragen wordt snel en deskundig gereageerd, en er wordt echt actief meegedacht, dit maak je niet vaak mee !
Als wij weer naar Oostenrijk gaan, dan zal onze zoektocht naar een vakantieverblijf absoluut starten bij Zillertal-reisen.com, ik kan het iedereen aanraden !
Uitstekende service
Uitstekende service. We hadden het appartement Bergleben de luxe geboekt via Booking.com en kregen daarna met zillertal-reisen te maken. We zijn super tevreden over zowel het appartement en de service van de reisorganisatie. Ongevraagd kregen we adviezen en vouchers. Grote klasse
Heerlijk huis
Heerlijk huis, prima ligging, fijne communicatie en uitstekende service. We hebben een geweldige paar dagen in Gerlos gehad. Dank je wel Matthijs, groetjes van alle 10 de meiden
Bergleben de luxe was geweldig !
wij waren met een groepje vriendinnen in appartement Bergleben de luxe. Luxe was het zeker ! Wat een prachtig schoon, splinternieuw en ruim appartement ... echt super... elke ochtend verse broodjes aan de deur, een eigen sauna en een prachtig uitzicht vanaf de huiskamer en de grote slaapkamer. Enige nadeel is dat er geen lift aanwezig is.
eigenaren hadden voor ons een plekje gereserveerd in het ski-depot bij de gondel, dus 's ochtends niet sjouwen met je ski spullen maar lekker relaxed met de ski bus naar de gondel. ( 5 min)n
de ski bus stopt voor de deur en als je naar het dorp wil wandelen kan dit ook via een prachtig wandelpad. ongeveer 25 minuten lopen.
echt een aanrader.
Prachtig nieuw chalet
Heerlijke vakantie gehad!
Verblijf 10 maart t/m 15 maart 2019
Het was geweldig! Prachtig nieuw chalet. Zeer vriendelijke mensen. Schoon. Mooie kamers. Ruime keuken voorzien van alle gemakken.
Skilift stop voor de deur en rijden veel taxi's
Prijs - kwaliteit heel goed.
Min puntje;
- geen lift
- loopafstand naar het dorp ca. 30 minuten.
Doświadczenie Trustpilot