Zikzakzebra

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet hos Zigzagzebra to gange. Begge gange har jeg selv afhentet varerne, da jeg bor ganske tæt på. Den ene gang skulle jeg have byttet en fingerring til et nummer mindre, og jeg oplever p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit første køb hos ZikZakZebra - Et par børnebukser fra Danefæ. Alt fungerede til min fulde tilfredshed. Hurtig ekspedition, den rigtige vare og pænt pakket ind. Og dejligt at det var fragtfrit.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet flere gange hos Zikzakzebra.dk. De forhandler alle mine favoritmærker blandt børnetøj og der er altid hurtig leveringstid. Har én gang modtaget en vare i en anden størrelse end den jeg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

ZikZakZebra sælger børnetøj, boligindretning og voksentøj. Vi ønsker at yde en høj service til vores kunder, så kunderne får en positiv oplevelse når de handler på nettet. Vi sender i gennemsnit et nyhedsbrev ud om måneden, hvor vi fortæller alle vores nyhedsbrevsmodtager, hvad der rør sig i ZikZakZebra. Når kunden har handlet hos os første gang, opgradere vi kunden, til VIP-kunde. Dette betyder, at kunden fremover automatisk vil få 10% på alle sine fremtidige køb i ZikZakZebra.

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

altid hurtig og nemt

Har flere gange handlet hos zikzakzebra og altid oplevet at få min vare hurtigt. hjemmesiden er samtidig nemt overskuelig og som en ekstra bonus får man rabat som fleregangskunde :-)

25 grudnia 2010

Super shop

Jeg kan anbefale Zikzakzebra! Hurtig levering og så bliver man efter bare ét køb VIP-kunde som giver til 10% rabat på alle ordrer fremover, flot service!

14 grudnia 2010

Hurtig levering

Jeg købte Danefæ regnsæt og bluse og small stuff hårting. Alt var i orden, og leveringen var hurtig.

22 listopada 2010
Oceniono na 4 z 5

Snabb och bra service

Jag köpte Danefaes lila vinterjacka! Är så glad att den fanns kvar i min storlek!! Leveransen till Sverige gick snabbt och smidigt. Det enda jag kan anmärka på är att färgen på jackan såg annorlunda ut på nätet än i verkligheten, men jag gillar den också.

17 listopada 2010

karakter

en trøje fra danefæ - hurtig ekspidition og tøsen her hjemme var lykkelig da hun nåede at få den hjem inden hun skulle til fødselsdag :)))

7 listopada 2010
Oceniono na 5 z 5

Kvalitet og super service.

Zikzakzebra er en lokal netbutik hvor jeg altid har modtaget fremragende service. Butikken indeholder et bredt sortiment, hvor der altid er mulighed for at finde gode gaveideer, tøj til børnene og lækker forkælelse til sig selv.
Jeg kan kun give Zikzakzebra mine bedste anbefalinger.

27 października 2010

godt

har handlet der flere gange, aldrig nogen problemer.
varerne pakket flot ind.

27 października 2010

Min favorit netbutik

Danefæ, Smallstuff og Gro - Yderst lækkert tøj til min datter på 1½ år. Er endnu engang begejstret over hurtig levering, god pris og super kvalitet. 5 stjerner, fordi de annoncerede produkter altid er på lager og så føler jeg mig virkelig behandlet som en vellidt kunde på grund af den høje service og de gode priser

25 października 2010

Hurtig levering - billig pris

Jeg bestilte 4 knager, som kom 1½ døgn efter at de var bestilt - yderligere kostede de kun 25 kr pr stk i modsætning til 35 kr andre steder..........så incl. levering var de billigere end hvis jeg havde købt dem i en fysisk butik :-)

21 października 2010

Fin service

Der var meget hurtig levering. Fik løbende mail omkring min status ordre. Fin service mht. returvarer. Rigtig godt sted at handle, det gør jeg bestemt igen :)

21 października 2010
Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtig service

Danefæ vinterfrakke.
Hurtig ekspedition, dejligt med de ekstra 10% i rabat hver gang.
Jeg vender naturligvis tilbage med flere ordre.

Vh
Sara

19 października 2010

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej