Jag köpte Danefaes lila vinterjacka! Är så glad att den fanns kvar i min storlek!! Leveransen till Sverige gick snabbt och smidigt. Det enda jag kan anmärka på är att färgen på jackan såg annorlunda u... Zobacz więcej
Zikzakzebra
Jeg har handlet hos Zigzagzebra to gange. Begge gange har jeg selv afhentet varerne, da jeg bor ganske tæt på. Den ene gang skulle jeg have byttet en fingerring til et nummer mindre, og jeg oplever p... Zobacz więcej
Mit første køb hos ZikZakZebra - Et par børnebukser fra Danefæ. Alt fungerede til min fulde tilfredshed. Hurtig ekspedition, den rigtige vare og pænt pakket ind. Og dejligt at det var fragtfrit.... Zobacz więcej
Har handlet flere gange hos Zikzakzebra.dk. De forhandler alle mine favoritmærker blandt børnetøj og der er altid hurtig leveringstid. Har én gang modtaget en vare i en anden størrelse end den jeg... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
ZikZakZebra sælger børnetøj, boligindretning og voksentøj. Vi ønsker at yde en høj service til vores kunder, så kunderne får en positiv oplevelse når de handler på nettet. Vi sender i gennemsnit et nyhedsbrev ud om måneden, hvor vi fortæller alle vores nyhedsbrevsmodtager, hvad der rør sig i ZikZakZebra. Når kunden har handlet hos os første gang, opgradere vi kunden, til VIP-kunde. Dette betyder, at kunden fremover automatisk vil få 10% på alle sine fremtidige køb i ZikZakZebra.
Ternevej 6, 8382, Hinnerup, Dania
- 20 84 38 09
- mail@zikzakzebra.dk
- www.zikzakzebra.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super service - dejligt med fri fragt i april . Og lækkert med 10 % rabat på fremtidige køb. Det gør at jeg anbefaler siden til familie og venner.
ikke godkendt til fødevare ?
Virksomheden forhandler fødevare men har ikke synlig smiley.
optræder ej heller på fødevarestyrelsens hjemmeside ??

Odpowiedź od Zikzakzebra
perfekt
I gør det bedste I kan for mig som kunde - anstrenger jer og lader tingene komme (mig)kunden til gode
jeg kan kun sige tusinde tak for hjælpen og for lynhurtig levering.
mvh
Dejlig betjening og hurtig levering!
Jeg er meget tilfreds med mine køb hos zikzakzebra.dk og jeg vender altid tilbage og tjekker hjemmesiden før jeg gør mine køb andetsteds. Tak for en rigtig fin betjening!
Alt som det skal være!!!
Super service.. Handler billige tilbud og vælger selv at hente dem..
En sød datter hjælper med at finde min vare, da jeg kommer lidt udenfor det aftalte.. Syntes jeg har gjort en god handel med rigtig god service!
En helt fantastisk service!
Butik med meget fin service, hurtig og god kommunikation. Kan klart anbefales.
helt i orden,lækre varer
har handlet her flere gange, det er lækre varer og levering etc. er selvfølgelig i orden
super
det har været forrygende. Har været meget tilfreds. Og vender gerne tilbage
Kundetilfreshed
Jeg var inde og surfe efter nogle bestemte øreringe og syntes der var rigtig mange fede smykker, som jeg også selv vil ønske mig til min fødselsdag. Fandt det jeg skulle bruge og lige lidt mere.....
Alt var OK
Alt ved leveringen var OK og levede op til forventningerne.
God service, hurtig levering og fine varer.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
fint udvalg og god betjening
jeg har handlet 2 gange hos jer og begge gange fået en god service, og nogle gode tilbud :)
Super hurtig levering
Zikzakzebra levede til fulde op til mine forventninger. Mine varer blev leveret hurtigt.
Det er altid en fornøjelse at handle hos ZikZak Zebra.
God service, super mærker og hurtig svar ved spg. eller andet.
Service i topklasse
Utrolig hurtig behandling af ordre. Bestilte om formiddagen og fik leveret samme eftermiddag (bor i samme by). Varerne lever fuldt ud til forventningen. Handlet her flere gange og vender helt sikkert tilbage :-)