Yves Rocher Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fem stjerner til Yves Rocher Jeg har handle hos dem i mange år Og er meget tilfreds God service vidunderlige gode produkte Som er klimavenlig høj kvalitet Jeg anbefaler gerne Yves Rocher til ve... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har været kunde i mange år og egentlig godt tilfreds med de produkter jeg får altid en lille eller flere gratis prøver med dejligt at prøve lidt nydt men denne gang er der kun 4 stjerner lidt lang lev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skrev til jer da jeg havde købt en mascara hos jer igennem længere tid, denne var desværre udgået for altid. Jeg fik excellent hjælp af en medarbejder til et lignende produkt og må bare sige, at d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det gik godt nok hurtige, kun 2 dage. Jeg elsker jeres parfumer, men er så trist over at der ingen besked om, "sidste chance" så man ved at hvis man skal have sig en Ekstra flaske af sin ynglings p... Zobacz więcej

1. Sklep z kosmetykami
  2. Sklep z produktami do włosów
  3. Salon kosmetyczny

O Yves Rocher

Napisane przez firmę

Hos Yves Rocher er vores løfter baseret på vores respekt for og kærlighed til naturen. Vi er botanikere, avlere, producenter og forhandlere uden mellemled, og vi har lige siden 1959 tilbudt det bedste fra Bretagnes natur til rimelige priser.

Vi arbejder med 100 % vegetabilske aktive ingredienser, som udvikles, for at vi kan skabe effektive og innovative produkter med respekt for miljøet. For at bidrage til biologisk mangfoldighed dyrker vi i henhold til agroøkologiske metoder på vores økologisk certificerede marker i La Gacilly, Frankrig, hvor vores botanikere skaber magi, helt uden bekæmpelsesmidler.

Vi revurderer kontinuerligt vores emballage, vores produktion og indholdet i vores produkter for fortsat at kunne reducere vores affaldsproduktion og dermed minimere vores klimaaftryk.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Velduftende kosmetik til fornuftige priser,lynhurtig levering

14 grudnia 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Yves Rocher

Tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner!

Oceniono na 1 z 5

Har stadig ikke fået min bestilling så…

Har stadig ikke fået min bestilling så jeg er temmelig sur

8 grudnia 2023

Odpowiedź od Yves Rocher

Hej. Vi har læst din anmeldelse og beklager det der er sket.
Vi håber, du har mulighed for at kontakte os på kundeservice@yves-rocher.dk, så vi kan hjælpe dig på bedste vis.

Elendig kommunikation

Jeg ventede på pakken 13 dage. Prøvede at kontakte firmaet på telefon flere gange, for at spørge om alt var ok. Kom ikke igennem, selv om jeg var nummer et i køen. Prøvede at notere mit telefonnummer på opfordring af svareren. Ingen respons.
Pakken ankom, men de to små øjenskygger lå i en kæmpestor papæske, hvor de raslede løst rundt. Heldigvis var de stadig intakte. Unødvendigt ressourcespild at bruge så meget pap på så små ting.

28 listopada 2023

Odpowiedź od Yves Rocher

Tak for din anmeldelse og feedback!

Oceniono na 2 z 5

Endnu ikke modtaget min pakke,så derfor kan jeg kun sige,at den er længe undervejs

Jeg har endnu ikke modtaget pakken. Den er bestilt den 5.12, og landede åbentbart i Fredericia i går så derfor endnu ingen anmeldelse. Opdate. Pakken er modtaget i dag den 11.12..indholdet er som altid Ok.....

6 grudnia 2023

Odpowiedź od Yves Rocher

Tak for din anmeldelse og din feedback! Vi beklager, at leveringen har taget længere tid end normalt.

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde bestilt varen med Bring til…

Jeg havde bestilt varen med Bring til hjemadressen.
Jeg var hjemme hele dagen og holdt øje med Bring, men fik besked om, at de ikke kunne levere pakken, da ingen var hjemme på adressen og derfor var pakken indleveret til pakkeshop. Jeg havde betalt 69 kr. for hjemmelevering, så dette er meget utilfredsstillende og jeg handler ikke længere, hvor man bruger Bring som fragtfirma.

5 grudnia 2023

Odpowiedź od Yves Rocher

Tak for din anmeldelse! Vi beklager det skete, og vi har forsøgt at komme i kontakt med dig.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, god orientering.
Meget gode produkter.

5 grudnia 2023

Odpowiedź od Yves Rocher

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både produkter og leveringen.

Oceniono na 2 z 5

Jeg er ked af at jeg ingen gaver får…

Jeg er ked af at jeg ingen gaver får når jeg løber over nettet

4 grudnia 2023

Odpowiedź od Yves Rocher

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej