YourTablet Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de be... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Prima!

Weliswaar was zwart niet leverbaar, maar de bestelling werd snel omgezet en een dag later geleverd. Prima!

efficient en vriendelijk

Omdat ik een demo model had gekregen had ik toch enige ondersteuning nodig van your tablet. Deze ondersteuning heb ik ruimschoots, efficient, vriendelijk en met verstand van zaken gekregen. Bovendien was de persoon die mij door het menu heeft geloodsd (Jorg), zeer geduldig.
Heel prettig waarvoor mijn dank.

Oceniono na 2 z 5

Demo iPad ontvangen

Mijn schoonmoeder heeft gebruik gemaakt van een Nuon-10% actie om een iPad te bestellen. Deze had een langere levertijd dan normaal maar dit was netjes op de website vooraf gemeld. Tot haar verbazing heeft zij een Demo iPad ontvangen, wat hield in dat allerlei stappen moest ondergaan worden om het 'als nieuw' te krijgen. Ze had dit zelf niet kunnen doen dus zij heeft mij als bekende Apple-gebruiker ingeschakeld. Na 3x klantenservice te bellen kreeg ik het wel voor elkaar maar al in al koste het mij veel tijd. Als mijn schoonmoeder had dit vooraf geweten, zei ze dat ze had de gewone prijs betaald in de Apple winkel.

Oceniono na 4 z 5

Snellere levering dan verwacht. Helaas wel een demomodel waardoor we de iPad niet gelijk konden gebruiken.

5 stycznia 2012
Oceniono na 4 z 5

Werd via de mail op de hoogte gehouden van de verzending.

De I pad is zelfsnog eerder dan vermeld stond afgeleverd,
Helemaal top.

5 stycznia 2012
Oceniono na 5 z 5

Your tablet is faaaasssttt!

Tablet besteld, 's middags om 4 uur betaald en......... de volgende morgen al met de post in huis! Zo snel heb ik zelfs in een winkel nog nooit een besteld artikel zien afleveren. Prima!

Oceniono na 5 z 5

Perfect bedrijf wat een service

Prima levering.Motorola tablet besteld
en kwam nog keurig voor de kerst binnen.
Voor levering per mail op de hoogte gehouden
Na levering mail of ik tevreden was.

Klasse

Oceniono na 5 z 5

Snelle bezorging en de laagste prijs van Nederland

Op eerste kerstdag 's avonds om 23.00 de Acer Iconia A500 besteld op yourtablet.nl en op 28 december al thuis bezorgd!
De prijs was 20 euro lager dan de laagste prijs op de tweakers pricewatch en inclusief een gratis protective case! (t.w.v. 50 euro)

De protective case was niet op voorraad (dat stond ook al op de website) en deze is op 4 januari nageleverd.

De tablet is geleverd via TNT post en als HVO verstuurd en te volgen via track & trace.

Prima service en zeer tevreden.

Oceniono na 4 z 5

Levering vertraagd - afhandeling goed.

De bestelling van mijn Ipad2 (nuon) werd op 1 december geregistreerd. De Ipad werd gelukkig nog afgeleverd op 24 december - dat is wel later dan de 3-7 (later 10) werkdagen, zoals op het web staat vermeld. Die informatie kan duidelijk beter. Tevreden over verdere afhandeling.

Karin

Zondags besteld, maandag gebeld niet op vrrd, komen woensdag, vervolgens werd me 3 dagen achter elkaar beloofd dat ie verzonden was, onderhand was ik in een staat om hem zelf op te halen, maar goed dan was ik mijn korting ook weer kwijt.....Uiteindelijk vrijdag voor de kerst door een vriend in Oss opgehaald en ik hem in Utrecht opgehaald bij vriend, zodat ik uiteindelijk hem toch als kerstcadeautje kon geven. Alle ellende is uiteindelijk goed gemaakt door Yourtablet en ben ik een toch nog een hele blije klant. Een dikke negen voor ze (ondanks de negatieve stress)

30 grudnia 2011
Oceniono na 3 z 5

Lange levertijd

Bij de online bestelling was niet op de website te achterhalen wat het afhaaladres van de iPad was (Nuon actie). We gingen er vanuit dat de iPad naar het iCenter in onze woonplaats in Friesland werd gestuurd. Maar toen we na het weekend waarin we online besteld hadden telefonisch contact opnamen met YourTablet, bleek dat we ervoor naar Oss moesten. Met YourTablet was snel geregeld dat ze de iPad naar ons huis zouden sturen. Helaas duurde het toen nóg 1,5 week voordat we hem ontvingen, nadat ik zelf een mail had gestuurd met de vraag wanneer mijn tablet afgestuurd werd. Levertijd was uiteindelijk 14 dagen.

iPad was netjes verpakt en de iPad hoes zat er netjes bij. Telefonisch werd ik keurig te woord gestaan.

28 grudnia 2011
Oceniono na 2 z 5

Niet zo goed als verwacht

Levertijd was langer dan verwacht (2 weken).
De iPad bleek een demo model te zijn (sommige functies werkten niet en er stond demo informatie op).
Er blijkt een klein licht-lek aan de rand van het display te zitten.

28 grudnia 2011

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej