YourTablet Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de be... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Goede prijs, snel & overzichtelijk

Mijn bestelde items werden snel geleverd, ik heb ze om 4 uur 's middags besteld, de volgende dag waren ze er al! Ook de prijs is prima, vaak een van de goedkoopste, gewoon een prima prijs. Verder vind ik de webshop erg overzichtelijk, ik kan makkelijk vinden wat ik zoek.

23 lutego 2012
Oceniono na 2 z 5

Veeeel te lange levertijd !!!!

Had mijn ipad2 liever ergens anders besteld als ik van te voren had geweten dat het zolang zou duren ..ik bestelde hem op 6 jan. En ik kreeg hem pas thuis op 1 februari ...waardeloos

22 lutego 2012

Lang ver(ge)wacht...toch gekregen.

Mooie aanbieding waar ik op inging. Het is goedgekomen maar de levertijd van 10 dagen zou, na communicatie, 2 weken worden en is uiteindelijk 5 weken geworden. Dus wel in orde maar realistische levertijd vermelden helpt!

19 lutego 2012
Oceniono na 3 z 5

De bestelling heeft lang op zich laten wachten. Een maand i.p.v. 10werkdagen. Ik vond dat ik te weinig op de hoogte ben gehouden waarom het zo lang duurde.

16 lutego 2012

meer beloofd dan waargemaakt

De belofte dat bestellingen voor 17.00 uur de volgende dag worden geleverd werd in dit geval niet waar gemaakt. Mijn Huawei Mediapad kwam een dag te laat. 'Het systeem lag er uit': tja, kan gebeuren. Een berichtje daarover met excuses was aardig geweest, nu moest ik er zelf achter komen door te bellen. Jammer en slecht gecommuniceerd.

15 lutego 2012

Top zaak

Ze luistern wat je zegt en proberen je niks aan te smeren. Hier werken mensen met verstand van zaken. Dank

14 lutego 2012

komt toezegging niet na

Niet zo betrouwbaar. Konden de bestelde Galaxie pad in zwart niet leveren. Bij acceptatie van een witte zou Eur. 20 worden teruggestort. Ondanks herinneringen mijnerzijds niets ontvangen.

6 lutego 2012

Beste F.T. de Lang,

Betalingen worden bij ons automatisch verwerkt en dit kan 2-3 weken in beslag nemen. Dit is afhankelijk van wanneer de aanvraag exact geplaatst is. Wettelijk gezien hebben wij 30 werkdagen de tijd. Dit is ook te lezen in de Algemene Voorwaarden die zijn opgesteld door Thuiswinkel Waarborg.

Oceniono na 2 z 5

Zeeeeer lange en onduidelijke levertijd tablet !

Na 27 december een order te hebben geplaatst (gewoon voorradig, volgens de website) voor een Samsung Galaxy Tab 10.1 3g (zwart) heb ik nu, 3 februari, nog steeds géén tablet. Mailverkeer verloopt met name vanuit mij, waarop steeds een antwoord in de trant van:
-Het is nog onduidelijk wanneer we kunnen uitleveren;
-Er is wél een witte op voorraad;
-Wanneer u uw bestelling wilt annuleren dan kan dat;
-De status op de website klopt niet, we hebben deze direct aangepast;
-We verwachten uiteindelijk uit te kunnen leveren op......... (wat later
niet blijkt te kloppen)
Waar andere leveranciers wél hun voorraad aanvullen lijkt dit moeizaam te verlopen bij YourTablet.
Ik blijf afwachten, maar herken niets in de snelle service zoals andere beoordelaars. Erg jammer !

3 lutego 2012

Beste HdK,

Jammer om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. Uiteraard proberen wij ons best te doen voor iedere klant. Een collega zal binnenkort contact met je opnemen om te kijken of wij vanuit ons het een en ander nog kunnen verduidelijken.

geweldig onee ander's GEWELDIG

super goed geholpen,na een vergissing,super lief/vrolijke medewerker aan de telefoon gehad,keurig netjes afgehandeld,ik zal dit bedrijf gaam aanraden bij mijn vrienden,van wie ik dan ook weer een goede reclame gehoord heb,van af mijn kant niks anders dan lof,als het anders was stond het hier ook.PETJE AF HOOR een HELE VERDIENDE SUPERVETTE 10

2 lutego 2012
Oceniono na 1 z 5

Lange wachttijd

Afhandeling en levering na betaling en reactie op diverse e-mails zeer laks!

27 stycznia 2012

Beste JS,

Wij vinden het jammer om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. Een collega van de afdeling after sales zal binnenkort contact opnemen om te kijken of wij het alsnog voor u kunnen oplossen.

helemaal goed!

Bestelling en levering is helemaal super gegaan, het enige wat ik miste op de website was het extra mee bestellen van een micro sd kaart, want die had ik er graag direct by gehad.

27 stycznia 2012
Oceniono na 3 z 5

Herhaling bestellen waarschijnlijk wel.

Heb bijna 6 weken moeten wachten op levering. Verder is de bestelling in twee delen geleverd en nog heb ik niet alles binnen.

Communicatie met jullie bedrijf is goed, dat vind ik een + punt, omdat je snel je vragen kwijt kunt, welke ook direct naar tevredenheid worden beantwoord.

Gegevens op jullie site met betrekking tot voorraden, kloppen niet helemaal.

26 stycznia 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej