Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Fijne recruiter! Echt een topper… maar … mij. Klik gesprek??? What happened?! Ik sprak en man die vanaf t begin iets tegen mij had, of misschien al een voorkeur had voor een ander. Hij deed niet de mo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gedurende mijn opdracht bij een opdrachtgever ben ik ziek uitgevallen. Yource geeft hierin goede begeleiding zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt en denkt echt met je mee. Mijn ervaring is... Zobacz więcej

2,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Slechte dienstverlening

Yource is een bedrijf met een enorm slechte dienstverlening. Er worden buitengewoon veel fouten gemaakt, bijvoorbeeld met de salarisbetalingen. Controleer je loonstrook zorgvuldig en houd zelf je gewerkte uren en verlof nauwkeurig bij! Daarnaast zijn de medewerkers buitengewoon onprofessioneel en lijken zij geen idee te hebben waar ze het over hebben. De communicatie is vaak onjuist en zeer gebrekkig. Ik kan geen positief woord over deze organisatie zeggen. Ga nooit werken via Yource!

14 czerwca 2024

My Choice is Yource

Ik ben het zo oneens met wat hier allemaal voor comentaar staat. Ik ben een vrouw van 59, ik ben voor Yource gaan werken toen ik 57 was. Er wordt niet naar leeftijd gekeken sterker nog er wordt juist rekening mee gehouden tijdens de trainingen. Vanuit Yource begrijpen ze dat ik niet uit de schoolbanken kom en krijg extra aandacht en coaching waar het nodig is, super lieve collega,s die altijd bereid zijn om je te helpen. Als 1 project voorbij is mag je binnen Yource door stromen, weer fantastiche trainingen volgen vanuit huis, zodat je met veel zelfvertrouwen de lijn in kan. Je krijgt op tijd je rooster zodat je weet waar je aan toe bent. Ik werk al meer dan 2 jaar voor Yource, en heb nog nooit zo fijne werkgever gehad. My Choice is Yource.

24 maja 2024

Gezellig bedrijf

Ik werk met heel veel plezier bij Yource! Hele gezellige collega's en een leuk kantoor.

30 kwietnia 2024

Heel onprofessioneel bedrijf

Heel onprofessioneel bedrijf! De werknemers zijn totaal onbelangrijk en word niet fatsoenlijk mee omgegaan. De mensen bij HR zijn echt compleet anti-collegiaal en sociaal incapabel. Snap niet dat dit soort volk er werkt.
Daarbij werkt er ene Helen(a) als coach bij een project en zij is ook net zo asociaal.
Werknemers ontslaan ze makkelijk met de grootste onzin redenen, maar zelf fatsoenlijk hun werk doen, ho maar!

Ook op de kantoren in het buitenland is er constant herrie op de achtergrond en kan je hele gesprekken van collega’s meeluisteren en je eigen gesprek amper voeren. Lekker voor de privacy ook…

20 marca 2024

Gedupeerd, als alleenstaand ouder

Ik heb in totaal ruim anderhalf jaar naar volle tevredenheid voor Yource gewerkt. In die tijd waren ze goed bereikbaar.
Uiteindelijk hebben ze mij flink gedupeerd als alleenstaand ouder.
Ik werkte bij een bank. In fase A. De nieuwe leidinggevende kwam vrij plotseling met allemaal verbeterpunten en een week later kreeg ik al te horen dat ik geen fase B kreeg. Hierdoor was ik zo van slag dat ik vrij wilde hebben maar dit niet kon krijgen. Ik wilde mij niet ziekmelden maar werd wel ook ziek. Toen nam ik maar ontslag.
Dit werd direct geaccepteerd en niemand stelde bedenktijd voor, ook kreeg ik geen informatie over wat ik zou mislopen. Ww, transitievergoeding plus nog loon.

Mijn bankrekening is leeg. Als alleenstaand ouder kan ik niks doen deze meivakantie. Het blijkt dat men bereid is heel ver te gaan om het eigen falen te verbergen. Ik heb geen antwoord gehad op vragen totdat er een advocaat bij kwam.
Bij het gebrek aan ww had ik ook haast bij het vinden van een nieuwe vacature.

Wettelijk is er een zorgplicht en informatieplicht voor de werkgever. Het is geheel niet logisch dat een alleenstaand ouder, zonder andere baan, willens en wetens het recht op duizenden euro's voorbij laat gaan.

Na in de klantenservice te hebben gewerkt voor Yource, hoop ik alsnog dat zij hier zelf service gaan bieden en deze fouten rechtzetten zonder juridisch getouwtrek.

5 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Derde en laatste slechte ervaring

2x eerder een slechte ervaring gehad met Yource, toch weer gesolliciteerd. Ik werd gebeld, belde terug en er werd niet opgenomen. Vervolgens ontvang ik een mail om een belafspraak te maken. Inmiddels 3x op gereageerd, maar ik verneem niks meer.

9 kwietnia 2024

Nooit gebeld door Nikita

Ik zal gebeld worden door Nikita (dit was besproken via Whatsapp) maar heb niks meer van haar gehoord en ben ook niet gebeld. Lekker als je daarvoor een middag niks plant! Zeer onprofessioneel.

14 marca 2024

Bagger bedrijf

Doen als of je kan beginnen en dan zeggen en zeggen ze het 1 dag van te voren af.
Word je erna helemaal niet verder geholpen vervolgens worden er een paar vacatures gegooid en 5 mensen later nog steeds geen baan.

1 lutego 2024

Geen reactie op sollicitatie

Op 5-1-24 gesolliciteerd op een vacature van Yource had direct een appje gekregen van Esmee Zuidema de persoon die de vacature beheert met daarin dat ze graag met mij wilt bellen om de sollicitatie te bespreken. Ik heb direct dezelfde dag op haar appje gereageerd maar helaas heb ik tot de dag van vandaag 15-1-24 geen reactie gehad van Esmee Zuidema wat ik heel onprofessioneel vind als recruiter zijnde . Ik werd daarna door een collega gebeld van Esmee met het verzoek Esmee een berichtje te sturen om de sollicitatie te bespreken. Dat had ik al gedaan, maar heb dat toen weer opnieuw gedaan wederom weer geen antwoord van Esmee Zuidema ik had haar ook gebeld kreeg de voicemail die had ik ook ingesproken en tot de dag van vandaag geen reactie gehad. Ik heb toen haar collega bericht die aan gaf Esmee Zuidema een bericht te sturen om aan te geven dat Esmee Zuidema niet reageert op mijn berichten of telefoontjes. Ik vind dat zo een iemand zich geen recruiter kan/mag noemen als recruiter neem je zodra een kandidaat solliciteert meteen contact op en zet de sollicitatie in gang dus bellen om de sollicitatie te bespreken intake gesprek inplannen voor inhoudelijke zaken en als de kandidaat geschikt is die meteen voorstellen aan de opdrachtgever. Ik heb hierdoor een bittere nasmaak over gehouden aan het solliciteren bij de onprofessionele Yource en ik raad dat een ieder ander ook echt af. Ga lekker bij een andere uitzendbureau solliciteren. Ik heb ze vandaag een e-mail verstuurd met daarin het verzoek om per direct mijn account en persoonlijke gegevens bij hun te verwijderen! Ik wil niks meer te maken hebben met dit onprofessionele uitzendburea Yource !

Voor de mensen die dit lezen solliciteer a.u.b. niet via Yource ze zullen toch nooit contact met je opnemen en het is alleen maar verspilde tijd telkens achter een dooie kat aan te gaan om het zo te zeggen.

5 stycznia 2024

De grootste oplichters

De grootste oplichters. Ik heb een mail ontvangen dat hun contact met mij nemen binnen 2 dagen. Ik wachten op het belletje en 1 week later nog steeds niet. Ik heb daardoor ook mijn eigen afspraken gemist.

Ik hoop dat ze de k..ker krijgen en ervan sterven vuile oplichters zulke mensen/bedrijven moeten niet bestaan. Want ze naaien iedereen

En het raarste ervan is. Rabobank/vodafone/ziggo/kpn/odido werken allemaal met die oplichters. Volgens mij zijn die bedrijven ook oplichters.

27 grudnia 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Een hel om voor te werken 1 ongeregeld zooitje. Reken op geen salaris en een rooster dat nooit klopt. Maken gigantische fouten en schrijven het af op het personeel. Afdeling HR bestaat niet dus klachten kan je niet indienen.

15 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Een zeer slecht schijnheilig bedrijf in…

Een zeer slecht schijnheilig bedrijf in gent die met fraude bezig is !Vanaf ik dit wist ben ik opgestapt !Geen aanrader om daar te werken !Ze werken zeer agressief tegen hun personeel en klanten!Ze zullen binnenkort failliet gaan Sws want ze hebben oa fraude gepleegd en zijn gerechtelijk aansprakelijk gesteld voor miljoenen te betalen als boete dat kunnen ze natuurlijk niet betalen de losers ,gewoon een zeer zeer slecht bedrijf ze moesten allang niet meer bestaan

4 sierpnia 2023

Ongeorganiseerd bedrijf

Gewerkt voor dit bedrijf, heel onvriendelijke leidinggevenden. Enige wat belangrijk was, was verkopen. De klanten verder helpen was niet genoeg. Zonder pardon van de ene dag op de andere op part-time contract gezet. Niet eens de kans om iets anders te gaan zoeken. Ben er snel opgestapt

6 sierpnia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej