Yogavivo Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig skøn yoga! Jeg er solgt til dette koncept, og det er lige før, at jeg afmelder det yoga jeg går til udenfor mit hjem, da det er meget mere praktisk og nemt for mig at lave det herhjemme... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

YOGAVIVO er en stærk platform med virkelig mange tilbud i snart sagt alle genrer inden for yoga og meditation. Styrke, stræk, flow, restitution… Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... Zobacz więcej

1. Klub fitness
  2. Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą

O Yogavivo

Napisane przez firmę

Yogavivo gør yoga til en flydende, nem og tilgængelig del af hverdagen.

⋅ Træn derhjemme præcis når det passer dig

⋅ Mere end 100 forløb for hele kroppen eller specifikke områder

⋅ Over 2000 videoer med yoga og træning med Danmarks bedste yogalærere

⋅ Kom i bedre form & styrk din sundhed

Med Yogavivo streamer du yoga med de bedste undervisere i landet hjemme i din stue. Så skal du ikke ud ad døren når du endelig er kommet hjem!

Med et medlemsskab får du adgang til et hav af online yogavideoer med dansk instruktion, så du nemt kan dyrke yoga hvor og når som helst. Du får også adgang til vores ‘Fit & Move’ afdeling som er et online fitness- og træningscenter samt Yogavivos madunivers, med opskrifter fra førende kokke og ernæringsterapeuter.

Yogavivo har mange let tilgængelige forløb med korte programmer til din hverdag. Store ambitioner spænder ofte ben for vedholdenheden. Og så udebliver motivationen og resultaterne. Derfor giver kortere yogavideoer 2-3 gange om ugen dig meget mere, end du får ud af yoga i timevis en enkelt gang hver 4. uge. Ligeledes finder du særligt tilrettelagte forløb på Yogavivo der guider dig i mål med præcis det du ønsker – hvad enten det er mindre stress, mere smidighed, øget styrke, færre ryggener eller andet.

Grundtanken bag Yogavivo er at det skal være let tilgængeligt, overskueligt og der hvor du er.

God fornøjelse!

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

YogaVivo er et fantastisk Yoga Studie

YogaVivo er fyldt med fantastiske Yoga videoer. Der er lange og korte videoer og mange forskellige undervisere og niveauer, så der er altid en video som passer lige nu.

Hej Sanne 🌞

1000 tak for din anmeldelse.

Det er bare fantastisk at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab og føler, at du altid kan finde en video, der passer til dig, hvor du er, og den tid du ønsker at bruge.

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Yoga i hjemmet med gode instrukser.

Yoga vivo er en dejlig og tryg introduktion til at lave yoga derhjemme. Der er mange gode forløb, råd og vejledning.
Yoga Vivo er et godt tilbud og har hjulpet mig med afspænding ved muskel og ledskader, ro i forhold tul min stress og styrkelse af min holdning og muskler.
Jeg jan varmt anbefale Yoga Vivo.

Hej Rikke 🌞

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling.

Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab - herunder at du både finder tryghed og godt indhold, og at det hjælper dig med afspænding og støtter dig, der hvor du er. 🙏

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og en skøn dag.

Der er videoer for ALLE

Der er videoer for ALLE. Hvis man lige gør sig bekendt med søgefunktionen, så kan man simpelthen finde lige det man ønsker. Specielt programmerne er jeg også glad for, hvor det er forudbestemt hvilke øvelser man skal lave hver dag. Jeg har været medlem i flere år & er virkelig glad for det.

Hej Kristine 🌞

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er fantastisk at høre, at du i flere år har haft glæde af Yogavivo og herunder søgefunktionerne og de forskellige programmer og forløb. 🙏

Vi håber, du har lyst til at være med længe endnu og ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse.

Varmeste anbefalinger herfra

Der er alt hvad man har brug for, og let at finde rundt på hjemmesiden

3 sierpnia 2023

Hej Gitte 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at Yogavivo er overskuelig og nem at benytte - det gør jo, at man kan fokusere på det, man gerne vil finde. 🙏

Du ønskes fortsat rigtig god fornøjelse og en fantastisk sommer.

Oceniono na 5 z 5

Alt jeg har prøvet er mega godt og især…

Alt jeg har prøvet er mega godt og især forklaringen om meditation en serie på 10 videoer . Første gang i 20 år jeg nu virkelig forstår meditation 😻☀️❤️

3 sierpnia 2023

Hej Desiree 😊

1000 tak for din anmeldelse. 🙏

Det er bare skønt at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab og føler, at det har hjulpet dig til at forstå meditation bedre - det er altid fedt at kunne fordybe sig og opdage nyt. 🧘

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig sommer!

Hej Trine 🌞

Tak for den fine anmeldelse.

Hvor er det fantastisk at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab - og tak for roserne til vores dygtige instruktører. 🙏

Du må have fortsat god fornøjelse og en skøn sommer.

Fantastik hver gang

Fantastik hver gang. Store valgmuligheder hverdag. Kan vælge efter egne behov.

28 lipca 2023

Hej Kristina 🌞

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor skønt at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab og de forskellige valgmuligheder, der er. 🙏

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig sommer.

Et behageligt rum

Yogavivo er en overskuelig platform med mange professionelle og kompetente undervisere, som har noget på hjerte.
Videoerne er i topkvalitet og tonen er uformel og afslappet.
Et rigtig behageligt rum at modtage undervisning i.

18 lipca 2023

Hej Michael

Et stort tak for din anmeldelse. 🙏

Det er bare fantastisk at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab og føler, at platformen er overskuelig og at underviserne, videoernes kvalitet, tonen osv. er med til at skabe et godt rum for undervisningen. Det er lige præcis det, vi gerne vil ramme. 🧘

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en skøn sommer. 🌞

Oceniono na 5 z 5

Yoga for alle på virkelig højt niveau

På Yogavivo er al den online yoga, du har brug for, samlet på et sted. Du får fremragende lærere, dybt kvalificeret undervisning og et rigt og varieret udbud til en meget rimelig abonnementspris.

18 lipca 2023

Hej Gry 🌞

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er fantastisk at høre, at du har glæde af Yogavivo - såvel videoerne som de forskellige undervisere, kvalitet, udbud osv.

Rigtig god sommer og fortsat rigtig god fornøjelse til dig. 🙏

Brugervenlig og alsidig

Brugervenlig, alsidig og med utrolig mange forskellige yoga sessions

19 lipca 2023

Hej Lone 🌞

1000 tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab og at du føler, at Yogavivo er brugervenligt og alsidigt.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og en fantastisk sommer. 🙏

FANTASTISK🙏

Utroligt bredt udvalg, der er virkelig noget for en hver smag. Høj kvalitet og meget meget kompetente undervisere/formidlere🙏🙏🙏

13 lipca 2023

Hej Stine 🌞

Tak for din fine anmeldelse. 🙏

Vi er glade for at høre, at du har glæde af Yogavivo, herunder udvalget af videoer, videoernes kvalitet og vores forskellige undervisere.

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse med dit medlemskab og en rigtig skøn sommer.

Oceniono na 5 z 5

Yogavivo har ændret min hverdag

Yogavivo har ændret min hverdag. Der er så mange gode yogaklasser med dygtige undervisere. Jeg laver nu yoga næsten hver dag. Nogen gange har jeg bare 10 min, andre gange en time eller mere. Jeg kan altid finde et program, der passer til den tid jeg har, det niveau jeg er på, eller det jeg gerne vil nørde mere i. Bedste anbefaling herfra.

13 lipca 2023

Hej Sofie 🌞

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at Yogavivo bidrager med noget godt til din hverdag, og at du har glæde af de forskellige klasser, undervisere, varigheder og niveauer. 🙏

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig sommer. 😊

Oceniono na 5 z 5

Det er simpelthen det bedste jeg har…

Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Prøvede det gratis i et par uger og har nu købt årsabonement.

Hej Lasse 😊

1000 tak for din anmeldelse.

Det varmer at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab og føler, at det bidrager med noget godt. Det er lige præcis det, vi gerne vil. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en skøn sommer.

God og varieret yogaplatform

Gode instruktionsvideoer med forskellig længde, fokus og stilart. Og rigtig dygtige undervisere.

Hej Lars 🌞

Et stort tak for din anmeldelse.

Vi er glade for roserne til vores videoer og deres varigheder, fokus og stilarter samt vores forskellige undervisere.

Du ønskes fortsat rigtig god fornøjelse med dit medlemskab og en dejlig sommer. 🙏

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske dygtige undervisere på…

Fantastiske dygtige undervisere på Yogavivo og alt til alle behov - jeg er fan 👍🥰

Hej Hanne 🌞

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab og synes godt om de forskellige undervisere og de forskellige typer af indhold. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en skøn sommer.

Oceniono na 4 z 5

Virkelig behageligt, autentisk og æstetisk forum.

Fantastiske videoer og instruktører, virkelig behageligt, autentisk og æstetisk forum.
Hvorfor så ikke fem ⭐️?
1. Jeg savner et årsmedlemskab hvor jeg kunne spare lidt.
2. Appen og hele interfacet rummer bestemt plads til forbedring:

Fx er hjertemarkeringen af mine foretrukne videoer ikke altid synlige. Hvis jeg markerer dem igen, ligger de pludselig mange gange på min liste.

Jeg kan ikke i app se forskel på om hjertemarkeringen betyder at jeg HAR set videoen og syntes om den eller om jeg bare VIL se videoen. Savner historik.

Play/pause driller ofte og hvorfor skal knappen være så lille? 😊

At få videoen på fuld skærm på tlf driller også ofte. Det er vigtigt at det funker på tlf og ikke kun på chromecast ell PC, så man kan ha yoga med sig, fx i haven 🙌🏼
Tak!

27 czerwca 2023

Hej Lisbeth

Tak for din udførlige anmeldelse, som vi sætter pris på! Vi tager fat på de ting du nævner med det samme. 😊

Vedr. nr. 1: vi har et årsmedlemsskab, som giver dig 2 mdr gratis om året. Når du er logget ind, finder du det i menuen under "Opgrader medlemskab". Skriv evt. til kundeservice på mail@yogavivo.dk hvis du har brug for hjælpe til at finde det. 👍

Vedr. nr. 2: hjertemarkeringen skal naturligvis virke, og det tjekker vi op på. Denne funktion er din markering af en video, og har således ikke nogen relation til de videoer du har set allerede. At kunne se sin historik er på tegnebrættet blandt en række opdateringer af siden - det vil du kunne se efter sommerferien.

Vi ser også på den andre ting du nævner og tjekker hvad der kan være galt, så det kan blive fixet. Du er altid velkomment til at skrive til kundeservice på mail@yogavivo.dk hvis du skulle have flere observationer eller forbedringsforslag.

Jeg bruger yogavivo 2-3 gange om ugen

Jeg bruger yogavivo 2-3 gange om ugen! Det er super godt😊 Jeg har ikke dyrket yoga før, da det er svært at få det til at hænge sammen derhjemme. Men med yogavivo er det nemt og deres begynderforløb klæder en godt på.

27 czerwca 2023

Hej Stine

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du med Yogavivo og særligt vores begynderforløb er kommet godt i gang med yogaen. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en skøn weekend. 🌞

Oceniono na 5 z 5

Det er nogle super gode vidioer,og…

Det er nogle super gode vidioer,og meget nemme at forstå,altid alternative øvelser ,følger vær dag ❤️

14 czerwca 2023

Hej Susanne 🌞

Mange tak for den fine anmeldelse. 🙏

Det er bare skønt at høre, at du har glæde af dit Yogavivo-medlemskab og får brugt det flittigt.

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Fantastik side til dyrkning af Yoga…

Fantastik side til dyrkning af Yoga hjemme. Masser af gode videoer i alle stilarter af yogaen. Gode muligheder for at søge på bestemte temaer eller mål for øvelsen. Har benytte Yogavivo i mere end 3 år. Kan kun klart anbefale Yogavivo ❤️

11 maja 2023

Hej Henrik 😊

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. 🙏

Vi er glade for at høre, at du nyder godt af de forskellige muligheder på Yogavivo, både i forhold til stilarter, temaer og øvelser.

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig eftermiddag. ✨

Jeg er fan!

Stort udbud af yogavideoer med dybt kompetente undervisere. Jeg er fan!

11 maja 2023

Hej Christina 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har glæde af Yogavivo og føler at der er god bredde i udvalget af videoer og at underviserne også er gode.

Vi er glade for at have dig med!
Fortsat rigtig god fornøjelse. 🌞

Team Yogavivo

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej