Yogavivo Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig skøn yoga! Jeg er solgt til dette koncept, og det er lige før, at jeg afmelder det yoga jeg går til udenfor mit hjem, da det er meget mere praktisk og nemt for mig at lave det herhjemme... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

YOGAVIVO er en stærk platform med virkelig mange tilbud i snart sagt alle genrer inden for yoga og meditation. Styrke, stræk, flow, restitution… Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... Zobacz więcej

1. Klub fitness
  2. Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą

O Yogavivo

Napisane przez firmę

Yogavivo gør yoga til en flydende, nem og tilgængelig del af hverdagen.

⋅ Træn derhjemme præcis når det passer dig

⋅ Mere end 100 forløb for hele kroppen eller specifikke områder

⋅ Over 2000 videoer med yoga og træning med Danmarks bedste yogalærere

⋅ Kom i bedre form & styrk din sundhed

Med Yogavivo streamer du yoga med de bedste undervisere i landet hjemme i din stue. Så skal du ikke ud ad døren når du endelig er kommet hjem!

Med et medlemsskab får du adgang til et hav af online yogavideoer med dansk instruktion, så du nemt kan dyrke yoga hvor og når som helst. Du får også adgang til vores ‘Fit & Move’ afdeling som er et online fitness- og træningscenter samt Yogavivos madunivers, med opskrifter fra førende kokke og ernæringsterapeuter.

Yogavivo har mange let tilgængelige forløb med korte programmer til din hverdag. Store ambitioner spænder ofte ben for vedholdenheden. Og så udebliver motivationen og resultaterne. Derfor giver kortere yogavideoer 2-3 gange om ugen dig meget mere, end du får ud af yoga i timevis en enkelt gang hver 4. uge. Ligeledes finder du særligt tilrettelagte forløb på Yogavivo der guider dig i mål med præcis det du ønsker – hvad enten det er mindre stress, mere smidighed, øget styrke, færre ryggener eller andet.

Grundtanken bag Yogavivo er at det skal være let tilgængeligt, overskueligt og der hvor du er.

God fornøjelse!

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Stort og varieret udbud af gode videoer

Det store udbud af videoer af dygtige undervisere er super godt!

12 listopada 2025

Hej Stine 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! 🌟

Vi er så glade for at høre, at du nyder det store udvalg af videoer og vores dygtige undervisere. Det betyder meget for os, at du får god inspiration og variation i din yogapraksis.

Tak fordi du er en del af vores yogafællesskab. 🙏

5 stjerner herfra

Gode videoer og noget til alle både øvede og nybegyndere. Jeg kan især godt godt lide forløbende der er på yogavivo😄 kan kun anbefales herfra😍

5 listopada 2025

Hej Camilla 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚

Vi er så glade for at høre, at du nyder vores videoer og forløb – og at du føler, der er noget for alle niveauer. Det betyder rigtig meget for os!

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler Yogavivo – det giver os masser af motivation til at blive ved med at skabe inspirerende yogaindhold. 🙏

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig aften. 🍂

God variation

Jeg nyder at videoerne er så alsidige både i sværhedsgrad, stilart og varighed. Derudover er de nemme at søge i ❤️

29 października 2025

Hej Charlotte 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! 🌟

Vi er så glade for at høre, at du sætter pris på variationen i vores videoer – både i forhold til niveau, stil og længde. Det betyder meget for os, at platformen gør det nemt for dig at finde præcis den yogaoplevelse, du har brug for.

Tak fordi du praktiserer sammen med os og fortsat rigtig god fornøjelse. ❤️

Oceniono na 5 z 5

Yoga som passer dit behov og tidsplan

Mange virkelige gode forløb.
Helt sikkert noget som passer dig

24 października 2025

Hej Bente 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du har fundet forløb, der passer både til dine behov og din tidsplan – netop dét er vores mål med Yogavivo.

Vi håber, du fortsat får masser af gode stunder på måtten. 🧡

Dygtige trænere.

Det er rart selv at kunne bestemme hvornår jeg vil yoga. Trænerne jeg har prøvet er dygtige.

22 października 2025

Hej Karin 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🧡

Det betyder meget for os at høre, at du er glad for fleksibiliteten og har haft gode oplevelser med vores dygtige undervisere. Det er netop vores mål at gøre yoga nemt tilgængeligt – på dine præmisser og i dit tempo.

Vi glæder os til at fortsætte yogarejsen sammen med dig. 🧘

Mange forskellige videoer

Mange forskellige videoer, så jeg kan altid finde noget som passer mig.

8 października 2025

Hej Line 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner! 🌟

Vi er glade for at høre, at du nyder det brede udvalg af videoer og altid kan finde noget, der passer til dig – det er præcis dét, vi sigter efter!

Hvis der er noget, vi kan gøre for at hive den sidste stjerne hjem, hører vi meget gerne fra dig. Din feedback er guld værd, og vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. 🙏

Oceniono na 5 z 5

Mange gode og meget forskellige…

Mange gode og meget forskellige programmer, nogle til dage med meget energi, nogle til dage hvor du bare skal lades op og nogle til at afhjælpe forskellige skavanker.

3 października 2025

Hej Kirsten 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores programmer som både alsidige og tilpasset forskellige behov og energiniveauer. Netop det at kunne tilbyde noget til både aktive dage og mere stille stunder – samt støtte ved forskellige udfordringer – er en vigtig del af vores mål.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse og fortsat rigtig god fornøjelse med din praksis. 🙏

Oceniono na 5 z 5

YOGAVIVO er fyldt med inspirerende…

YOGAVIVO er fyldt med inspirerende videoer rettet mod alverdens behov og udfordringer. Jeg kan varmt anbefale sitet. Instruktionerne er lette at følge, og der er videoer for alle, fra nybegyndere til meget kyndige/eksperter i yoga.

1 października 2025

Hej Dorte

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse! 🌟

Vi er utrolig glade for at høre, at du finder inspiration i vores videoer, og at både instruktioner og niveau passer til dine behov. Det er netop vores mål at skabe et trygt og varieret yogarum for alle – uanset erfaring eller udfordringer.

Tak fordi du anbefaler Yogavivo – det betyder meget for os! 🙏

Masser af dejlig yoga!

Dygtige instruktører, brugervenlig platform. Masser af dejlig yoga! Klar anbefaling.

26 września 2025

Hej Trine

Tusind tak for din varme anmeldelse!

Vi er virkelig glade for, at du sætter pris på både vores dygtige undervisere og den brugervenlige platform – og ikke mindst alt den dejlige yoga. 🧘‍♀️✨

Det betyder meget for os med din anbefaling – tak fordi du er med! 🙏

Topkarakter

Der er rigtig mange videoer og der er rigtig mange forskelligere retninger at gå i.. der er også forløb og der kommer løbende nye. Jeg er rigtig glad for det

6 września 2025

Hej Kikki

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og topkarakter! ✨

Vi er så glade for at høre, at du nyder både variationen i videoerne og vores forløb – og dejligt at det løbende nye indhold også bliver værdsat. Det betyder meget for os, at vi kan støtte dig i din yogapraksis på en måde, der passer til dine behov og interesser.

Tak fordi du er en del af vores yogafællesskab. 🙏

Professionelt og alsidigt

Der er mange forskellige niveauer, undervisere og typer af yoga. Noget for enhver 👍

27 sierpnia 2025

Hej Ellen 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er så glade for at høre, at du har glæde af Yogavivo, og at du føler, at der er gode valgmuligheder både i forhold til niveau, underviser og stilarter. Det er lige præcis det, vi gerne vil.

Håber du fortsat har rigtig god fornøjelse og en skøn weekend! 🙏

Virkelig høj kvalitet

Virkelig høj kvalitet. Jeg bruger især meditationerne og er aldrig stødt på andre, jeg er lige så tilfreds med. Mine varmeste anbefalinger

16 sierpnia 2025

Hej Kristina 🌞

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine varme anbefalinger! 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du især har glæde af meditationerne, og at de i så høj grad lever op til dine forventninger. Det er lige præcis dén ro og kvalitet, vi ønsker at give videre.

Tak fordi du mediterer med os og fortsat rigtig god fornøjelse. ✨

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god og overskuelig…

Virkelig god og overskuelig brugerflade. Dygtige instruktører der gør det nemt at følge med. Mange forskellige lektioner, med gode beskrivelser der gør det nemt og overskueligt at finde lige netop det man har brug for den pågældende dag.

16 sierpnia 2025

Hej Rikke 🌞

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🙏

Det betyder meget for os at høre, at du oplever platformen som både god og overskuelig – og at vores undervisere hjælper til, så du nemt kan følge med. Vi har lagt stor vægt på at tilbyde varierede lektioner med klare beskrivelser, så det glæder os at høre, at det fungerer i praksis for dig.

Vi håber, du fortsat vil få glæde af din yogapraksis med os – og husk, du er altid velkommen til at dele ønsker eller feedback med os undervejs. 🧘

Oceniono na 5 z 5

Her får du meget mere for pengene, med stjerne undervisere. Alt hvad dit yoga hjerte kan begære.

21 lipca 2025

Hej Makaya 🌞

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse! 🙏

Vi er så glade for at høre, at du føler, du får meget for pengene – og at vores undervisere lever op til dine forventninger. Det betyder rigtig meget for os at kunne tilbyde en platform, hvor både kvalitet og hjertet i yogaen går hånd i hånd.

Tak fordi du er en del af vores yoga-fællesskab – og fortsat rigtig god fornøjelse med din praksis. 💛

De bedste sommerhilsner

Gode videoer

Gode videoer, alsidigt program med mange forskellige instruktører. Godt for dem der vil starte med yoga - men også perfekt hvis man har mange års erfaring, og er træt af holdtræning i centret, og tider der ikke passer til ens kalender.
Har brugt dem i flere år.
Mega fan!

11 lipca 2025
Opinia niezależna

Hej Franciska 🌞

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. 🙏

Vi er så glade for, at du sætter pris på variationen i vores programmer og instruktører, og at vores platform fungerer godt både for nybegyndere og erfarne yogier. Det betyder meget for os, at vi kan være med til at gøre yoga mere fleksibelt og tilgængeligt – uanset hvor i livet (eller kalenderen) man er.

Tak fordi du har været med os i flere år – det er virkelig den bedste anerkendelse, vi kunne ønske os. Vi glæder os til at fortsætte yoga-rejsen sammen med dig! 🧘

De bedste sommer-hilsner

4 lipca 2025

Hej Lisbeth 😊

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores videoer – det betyder meget for os! Vi er glade for, at du synes om indholdet. 🙏

Hvis du har forslag til, hvad der kunne gøre oplevelsen helt til 5 stjerner, hører vi meget gerne fra dig. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre.

Rigtig god weekend og de bedste hilsner

Super app - mange valgmuligheder

Jeg elsker at man kan vælge mellem så mange forskellige videoer af forskellig varighed, forskellige fokusområder, forskellige yogaformer og forskellige sværhedsgrader. Det gør det nemt at få lavet yoga hjemme, tilpasset lige det man ønsker. Også dejligt at kunne caste det til fjernsynet.

2 lipca 2025

Hej Christine 🌞

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💛

Vi er så glade for at høre, at du nyder de mange valgmuligheder på Yogavivo – netop fleksibilitet og tilpasning til den enkeltes behov er noget, vi har meget fokus på. Fantastisk at høre, at det gør det nemt for dig at få yogaen ind i hverdagen – og at du også bruger cast-funktionen til fjernsynet.

Tak fordi du er en del af fællesskabet – vi glæder os til at fortsætte yoga-rejsen sammen med dig. 🙏

Rigtig god aften og de bedste hilsner

Anbefaling herfra

Der er utrolig mange videoer at vælge imellem og søgefunktionen er enkel og nem at bruge. Instruktørerne er super dygtige. Så min varmeste anbefaling.

2 lipca 2025

Hej Helle 🌞

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og varme anbefaling!

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes godt om både vores store udvalg af videoer, den nemme søgefunktion og vores dygtige instruktører.

Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse med yogaportalen – og vi glæder os til at fortsætte rejsen med dig på måtten. 🧘

Rigtig god sommer og fortsat god fornøjelse! 🙏

Hej Tilde

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er simpelthen bare skønt at høre, at du har glæde af Yogavivo. Vi håber, du fortsat har rigtig god fornøjelse! 🙏

Rigtig god weekend til dig. 😊

Oceniono na 3 z 5

Jeg vil starte med at sige at jeg eller…

Jeg vil starte med at sige at jeg eller jeres indhold, jeg har været medlem siden start og har trænet med jer i mange år; den eneste grund til de 3 stjerner er app kvaliteten som er ret dårlig - jeg har installeret den nyeste version, genstartet min telefon og slukket og tændt for min telefon igen, selv med alt jeg nævnte virker app ikke optimalt. Den gemmer ikke favoritterne, den crasher tit og er super langsom. Jeg har en Android (2 pr gammel og opdateret).

Men jeg bliver ved med at være medlem og håber appen snart bliver bedre.

13 czerwca 2025

Opdatering 10. oktober 2025:

Hej igen Mara 😊

Vi har siden juni fået opdateret app af flere omgange, så de problemer du har oplevet skulle gerne være løst.

Skulle du alligevel opleve fejl eller noget, der driller, må du selvfølgelig altid række ud til os på mail@yogavivo.dk - vi er altid glade for at kunne hjælpe. Og ellers vil jeg bare ønske dig rigtig god fornøjelse og en skøn weekend. 🙏

---

Første svar 14. juni 2025:

Kære Mara

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og for dine mange års støtte – det betyder virkelig meget for os! ❤️

Det er dejligt at høre, at du er glad for vores indhold, men vi er naturligvis kede af at høre, at du oplever problemer med appen. Det er bestemt ikke meningen, at funktioner som fx favoritterne ikke skal virke – og appen skal selvfølgelig heller ikke crashe eller være langsom.

Vi vil rigtig gerne undersøge sagen nærmere, og forhåbentlig finde en løsning, så din oplevelse med appen bliver bedre. Derfor må du meget gerne skrive til os på mail@yogavivo.dk med lidt flere detaljer – fx hvilken Android-model du bruger – så vi kan tage fat i det med det samme.

Tak igen for din feedback – og for din tålmodighed. Vi håber, vi snart kan give dig en app-oplevelse, der matcher indholdet. ✨

Team Yogavivo

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej