XL Tøj - Fedt tøj til store mænd Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Havde mulighed for at komme forbi forretningen, fik en rigtig god og behagelig betjening. Personalet var hurtigt sporet ind på hvilken stil jeg ønskede. Handler der igen.

Oceniono na 5 z 5

Det er et fantastisk sted at handle, service er helt i top - altid et utrolig venligt og dygtigt og hjælpsomt personale. Hurtig levering og 5 stjerner er jo slet ikke nok. Kirsten Milling

Oceniono na 5 z 5

Har nu handlet 3 gange hos XLtøj - hver gang lynhurtigt svar og forsendelse. I sidste pakke havde jeg fået bestilt en for lille størrelse - efter en opringning og venlig hjælp på telefonen fik jeg ret... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Selve butikken lidt svær at finde. Men når det så er sagt Modtagelse i forretningen af meget kompetent personale rigtig hjælpsomme for at finde lige det som passer dig. Det absolut et firma jeg vil... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z odzieżą męską

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi kender selv til de udfordringer, som der kan være ved at skulle finde herretøj i store størrelser. Derfor har vi specialiseret os i fedt tøj til store mænd, men som stadig er til at betale. For hvem siger, at store mænd skal betale meget mere for tøjet? Vi har et kæmpe udvalg af tøj i store størrelser. Lige fra 2XL – 8XL i super god kvalitet og til priser, alle kan være med på. Og da vi håndplukker alt vores tøj, kan vi tilbyde lækkert og moderne tøj i super kvalitet. Så velkommen i shoppen med tøj i store størrelser til store mænd!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

I got a dirty shirt.

The package came quickly but the T-shirt I ordered was dirty. She had a black line when I washed it did not help.

21 kwietnia 2020
Logo XL Tøj - Fedt tøj til store mænd

Odpowiedź od XL Tøj - Fedt tøj til store mænd

Hi Adam
We cant help costumers - when they dont contact us - but use this forum instead - If a garment is dirty we replace it at our cost- but if it has been washed - we can not replace it - so if problems contact us Regards jesper XLtøj

Oceniono na 5 z 5

Har gået i joggingbukser de sidste 3 år…

Har gået i joggingbukser de sidste 3 år fordi jeg har lagt mig ud pga. medicinering med antidepressiver.
Var i tvivl om størrelserne, så valgte at ringe til dem.
Fik den bedste hjælp fra en medarbejder der gav sig tid til besværlige mig.
Jeg var parat til at nuppe en str. 52, men efter udveksling af mål og ønsker fik jeg klart at vide at jeg skulle ikke ha større end en str. 44.
Ventede spændt på modtagelse af pakken, og damn.....bukserne sidder perfekt.
Er meget glad for min handel nr. 2 på XL-Tøj.
Handel nr. 3 er allerede planlagt......Ska ha et par bukser mere ;)
Tusinde tak for perfekt service, hurtig forsendelse og fornuftige priser på lækre varer :)
Knus
Benni Fabricius
Skælskør

3 kwietnia 2020

Super lækkert tøj...

Nemt at finde hvad man skal bruge på hjemmesiden, Super lækkert tøj, gode priser alt i alt er jeg virkelig tilfreds med servicen...
Men tjek lige størrelsen inden du bestiller, er vist kommet til at bestille et par numre for stort XD XD XD...

7 marca 2020

Topklasse!

Har handlet der 2 gange nu uden problemer!
Varerne kom dagen efter og som beskrevet på hjemmesiden i str og det hele.

11 lutego 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej