Jeg havde en forfærdelig oplevelse hos wonderwear i Bruun galleri. Jeg kom ind for at prøve bikinier, hvilket i forvejen kan være lidt grænseoverskridende. Personale var til ingen hjælp, først da min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har i dag søndag været i wunderwear i lyngby 😀 Hvor jeg fik en fantastisk personlig service af 😀Zakia . Ved køb af 4 par strømpebukser. Hvor vi snakkede om hvilken andre strømpebukser jeg også vil k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service mellem køb foretaget online, som desværre skulle byttes pga størrelsen ikke var helt perfekt. Super kritisk når man skal købe julegaven og sikrer den har den korrekt pasform kva man... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Næstved butikken. D. 10 & 11 juli 2025. Vildt snobbet og arrogant personale. De 2 ansatte der har travlt med hinanden i stedet for kunderne. Stædig, flabet og lytter på ingen måde til kunden. Var der... Zobacz więcej
Nannasgade 28, 2200, København N, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Østerbro w.w. har udsalg. Fik fin og prof. Behandling. Jo engang imellem nødvendigt, at få målene for krops ændringer. Det gjorde de fint, købte 3 b.h. , som passer fint. Dog en bikini, der bare ikke var behagelig, trods rigtige mål, altså sublektivt. Fik mine penge tilbage på kort, og uden diskussion. Og sød og prof. Behandling hele vejen igennem.

Odpowiedź od Wunderwear
Super support fra kundeservice på webshoppen, som rettede en ordre på et brand som har store størrelse ift. oplyst.
Købet og levering forløb uden problemer.
Reklamerede med 20 % på alle ikke nedsatte varer i wunderwear Ebeltoft. Da jeg kom hjem kunne jeg se at den oprindelige pris var blevet sat op fra 490,- til 550,- så de 110,- jeg skulle forestille at få i rabat svarede jo kun til 10 % sikke en gang fusk.
Utrolig dårlig service i Wunderwear Hillerød. Min mor havde gået derind, og havde oplevet at kollegaerne bare stod og snakkede med hinanden uden at skænke kunderne en tanke. Ikke engang sige hej eller spørge om de kunne hjælpe med noget. De tre middelaldrende damer var simpelthen så hensynsløse, at min mor virkelig følte sig afvist, da hun prøvede at komme i kontakt med personalet. Og det er simpelthen ikke okay! En butik der ønsker fremgang, når de tydeligvis ikke har mange kunder, burde prioritere sine kunder og ikke alt det gøjl der er sket i weekenden.
Utrolig dårlig service i Vejle afdelingen. Lod mig bare stå i prøverummet, mens 3 ekspedienter stod ved kassen og pjattede.
Jeg fik desværre skæld ud af en ekspedient på Østerbro.
Jeg havde købt et par cykelshorts efter vejledning af ekspedienten. Da jeg prøver dem lever de slet ikke op til det eneste kriterie, som jeg havde: de måtte ikke kravle op. Det var onesize og ekspedienten havde sagt at hvis jeg ville have nogle, som ikke kravlede op, så skulle det være dem. Da jeg ringede for at høre om muligheden for at bytte dem eller få reklamation på dem, fordi de ikke levede op til hvad hun havde sagt de kunne, blev hun strid. Deres rådgivning gælder kun i prøverummet. Så det hun havde sagt ude, gældt åbenbart ikke. Det ville jeg ønske hun havde fortalt mig i butikken. De kunne altså hverken bytte eller refundere på produktet. Men værst var den tone jeg blev talt til i. Nedladende og uforstående. Jeg handler af samme grund ikke der igen.
Onsdag d. 24 Juli imellem kl. 16 - 16.30
Vi var på besøg hos de gamle i Slagelse & i den forbindelse var vi en tur i Vestsjællands Centeret på Shoppingspree.
Min kone besluttede sig for at gå en tur i Wunderwear, imens jeg stod i køen i Normal for at få noget væske. Vi havde i forvejen brugt 1000 vis af kroner i andre butikker.
Da hun gik en i butikken blev hun mødt af 2 unge ekspedienter der skulede til hende som om hun ville stjæle & ikke så meget som bød hende velkommen, eller om de kunne hjælpe med noget. Fruen havde alle de indkøb som vi havde lavet i andre butikker med ind & havde jeg været ekspedient & kunne se, at hende der var i gang med at shoppe stort, så havde jeg da været over hende med venlighed & hjælpsomhed.
Hun gik hurtigt ud igen. Det samme gjorde en anden dame som samtidig var til stede. Vi kommer aldrig i Wunderwear mere
Personalet i wunderwear i Hillerød er ubehøvlede og giver en rigtig ringe service. Jeg var der i går med min mor, fordi jeg selv har haft gode erfaringer med personalet tidligere. Hun skulle have en bh og endte med at blive rigtig ked af det, fordi ekspedienten hellere ville diskutere med hende end finde den bh, hun ønskede. Alt imens hun stod og var halvnøgen og sårbar. Desuden måtte hun flere gange vente i længere tid og kalde ud til personalet, på trods af, at der ikke var synderligt meget at lave.
Øv hvor var det en ærgerlig oplevelse!
Hvis du vil betale kæmpe overpris for højst middelmådig vare, så køb her.
Faktisk har jeg slet ikke handlet hos Wunderwear, men jeg er simpelthen nødt til, at rose jeres betjening og gæstfrihed i Vestsjællands Centeret!
Jeg havde fået et sæt undertøj i gave fra Femilet. Jeg går ved en fejl ind i Wunderwear, da jeg tror, at det er her min gave er fra.
To ansatte pakker undertøjet ud for at konstantere, at det er købt i Femilet.
Meget søde og hjælpsomme, trods jeg faktisk skal hen til "konkurrenten". De står og roser Femilet's emballage og hjælper mig endda med at pakke sættet pænt sammen igen og peger mig i rigtig retning mod Femilet. Meget venlige og snakkesaglige.
I Femilet har jeg en rigtig kedelig oplevelse og jeg ville ønske, at undertøjet var købt hos de søde piger i Wunderwear!
Dette gør, at jeg helt klart til hver en tid, vil vælge at handle hos Wunderwear frem for Femilet fremover!
En god service er 90% af den samlede købsoplevelse - også selvom man ikke var kunde til at starte med :)
Har fået den fantastiske betjening hos Wunderwear i Køge. Min datter fik uvurderlig hjælp - til undertøj - pasform og størrelser. Ikke det nemmeste når man er teenager. Stor TAK herfra.
Dårlig oplevelse hos Wunderwear i Køge! Det er hurtigere, nemmere og billigere at handle på nettet, fx hos Boozt end det er at handle lokalt hos Wunderwear. Jeg bestilte og forudbetalte 300 kr for et sæt undertøj (bh+ to stk trusser) og fik besked om, at “varen kan nok ikke leveres i næste uge”. Jeg var tålmodig og tænkte “pyt, om der går en god uges tid”. Men efter næsten tre uger havde jeg intet hørt fra butikken. Jeg ringede der til og fik besked om, at bh’en var kommet hjem, men at de ikke kunne sige, hvornår trusserne ville komme hjem. Efter yderligere et par dage gik jeg ind i butikken. Jeg fik besked om, at trusserne var i restordre. Det kunne I jo bare have sagt ... Jeg købte bh’en (kun fordi, den var forudbetalt) og gik hjem og bestilte trusserne på Boost, fik 20 % rabat og de blev leveret dagen efter. Frem over handler jeg på nettet. Det er hurtigere, nemmere og billigere end at handle lokalt. Det havde også klædt ekspedienterne at beklage min oplevelse, men tvært imod oplevede jeg, at de syntes, det var mere synd for dem end for mig. Skidt, skidt service. Hvis jeg ikke var gået der ind, havde jeg formentlig stadig intet hørt. Kære Wunderwear. I er selv ude om, at I ikke kan konkurrere med netbutikker. Det kræver smil på læben, ærlighed og høj service.
Første gang jeg var i butiken i Frb. Centert. Stod jeg i lang tid og kiggede efter en bh, det mærke jeg ledte efter hang helt nede ved gulvet. Har dårlig ryg og kunne ikke bøje mig ned for at lede efter min størrelse.. Kunne være rart, hvis en af de tre trunter bag ved disken viste lidt interesse for deres kunder. Men nej, mere optaget af snak.. Måtte gå igen uden bh’er
For det ikke skal være løgn, gentog det samme sig i går!!! Ville lige give dem en chance til. Tre trunter bag ved disken, flere kunder kom og gik igen. Det gjorde jeg så også uden bh’er...
(Wunderwear STRØGET KBH.)
EN HELT FANTASTISK SERVICE TIL TOP-KARAKTER!!
Jeg synes det er så forkert, at man kun har tendens til at bedømme dårlige oplevelser og derfor skriver jeg dette for en helt igennem ekseptionel kundeservise...
Servicen blev ydet af en så sød, smilende expeditrice, der her fortjener navns nævnelse!
Jeg skal giftes i næste uge og havde da lige glemt en MEGET vigtig detalje i al stressen 12 dage før den store dag. Jeg havde bestilt en tid til "fitting" hos en anden meget fin lingeributik og her fandt jeg det perfekte lingeri til formålet. Jeg havde endvidere forelsket mig i et par bestemte stømpeholdere men disse var kun hjemme i forkert størrelse og kunne ikke skaffes i tide fra leverandøren. Jeg blev derfor sendt på tur til bl.a. Magasin m.fl., men her oplevede jeg hverken udvalg, forståelse eller hjælp . Generelt er hvide strøpeholdere heller ikke noget, der "hænger på træerne" i butikkerne i juli måned. Vi kender vel alle det, at man forelsker sig i noget, er i en lidt presset situation og når man så ikke kan få det (eller noget tilsvarende), bliver man mut, ked, opgivende og lidt irriteret. -Bevares, jeg kunne ha startet projektet nogle uger før, så skylden var min egen!
Efter jeg havde gået kbh. tynd, var mit humør altså ikke perfekt, men jeg kom så forbi Wonderwear på Strøget, hvor jeg ville gøre et sidste forsøg...
Jeg kom ind i en travl butik og henvendte mig til den første ekspedient ledig. Jeg nåede ikke at sige mange sætninger, før hun (Signe) smed alt hvad hun havde i hænderne og igangsatte den bedste og effektive service jeg længe har oplevet. Hun fangede med det samme hvor vigtig situationen var for mig uden jeg havde nået at sige særlig meget, involverede hun de tilstedeværende kolleger i butikken, der begynde at lede efter alternativer til den model jeg søgte og mache det op med det jeg havde købt i den anden butik, så de var sikre på farverne passede. Signe søgte på nettet og fik ringet til en anden butik, der lå inde med netop min størrelse i en lignende model og den blev så sendt express til strøgets butik (til afhæntning næste dag). Jeg tror næsten at Signes stress-moment var højere end mit eget på tidspunktet og den passion og energi hun brugte på at hjælpe netop mig, følte jeg helt beærende og fantastisk (for jeg skulle jo kun købe en strømpeholder + strømper vidste hun). Hun tog over hvor jeg i momentet havde givet op og lige der var hun en engel sendt fra højere magter. Det hele blev kun bedre af, at Signe ringede mig op inden jeg var nået hjem og sagde, hun havde fundet nogle helt fantastiske strømper og hun tænkte det var lige dem jeg ledte efter istedet for dem hun hun havde fundet tidligere (og det var det!). Dagen efter kunne jeg hente og prøve stømpeholder + strømper og det hele var nu "lige i øjet". Signe jeg takker endnu en gang dig (og dine kolleger) for en fantastisk service. Det er svært at beskrive oplevelsen med ord og for ikke at gøre historien alt for lang har jeg undladt en masse gode detaljer. MEN Signe m.fl. gjorde mere for mig end de nok kan forestille sig og jeg håber også andre læser dette, så der kan gives en velfortjent anerkendelse. Måske lyder det hele som en følelsesmæssig overdrivelse, men det var det på ingen måde, for sådan var oplevelsen for mig! Det overskud samt professionelle kundetække er sjældent set :)
Vi ses helt sikkert en anden god gang!
Kontaktet forretningen via mail ang. en vare som jeg ville høre om var på lager. Svaret var nej, men at jeg kunne kontakte en af de andre butikker.
Som kunde ville jeg sætte stor pris på, at medarbejderen selv kontaktede andre butikker og forhørte sig om dette. Herudover var det ikke en mulighed at den pågældende butik bestilte varen hjem, men jeg kunne i stedet bestille det online. Hvorefter det viser sig, at det ikke er til salg online.
Jeg får indtrykket af manglende service, måske medarbejderne mangler kompetencer/mulighed for udvikling fra deres leder. Derudover kender medarbejderne umiddelbart ikke meget til deres sortiment fx hvad kan købes online...
Rigtig dårlig service og pas på for jeres bh'er kan være brugte! Og de får deres kunder til at føler sig rigtig dumme! Hvad f..... er der blevet af god gammeldags service!
Jeg skulle have en amme bh og gik i wunderwear for at blive guidet da min størrelse jo havde ændret sig over de sidste par måneder. Jeg bliver guidet og får til sidst, efter mange forsøg og 2 ekspedienter der kommer med bh'er, fundet en der sidder godt.
Jeg køber den og går direkte hjem og klipper mærkerne af for jeg vil bare gerne have min nye bh på, da jeg havde gået nogle måneder i en der bestemt ikke passede.
Men allerede dagen efter driller bh'en inderstykket falder ind under brystet og jeg skal du knappe den i inderste huller og ikke de yderste.
Jeg tænker hmm pyt jeg går ind og får en ny størrelse. Men det kan jeg ikke for jeg har klippet mærket af. Ekspedienten siger at jeg har ret til at gå hjem og have den på med mærket på og har så 30 dages retur ret. Så det vil sige ladies at det er oki de har været brugt i 30 dage bare der er mærke på.
Jeg sætter ALDRIG mine ben der igen og vil ikke anbefale den til nogen.
Håber andre går herind og ser deres dårlige anmeldelser og ville ønske jeg havde gjort det. :(
Jeg skulle have ny bikini, hvilket kan være en grænseoverskridende oplevelse, når man har rundet de halvtreds og ikke er så fit som man gerne ville være :)
Fik den sødeste og mest kompetente betjening, jeg har fået i mang år i Wunderwear i Aalborg Storcenter. Jeg følte anerkendelse og stor hjælpsomhed. Jeg ( eller vi :) ) endte med at finde en bikini, som jeg føler mig godt til pas i, som sidder rigtig godt og som jeg gerne vil vise mig frem i, når jeg nu om lidt tager en tur syd på .
Var i eftermiddags i forretningen i Ndr. Frihavnsgade. Vi skulle finde en fødselsdagsgave til min kone og hun mente at der var et godt udvalg og god service i Wunderwear da hun ikke gad at skulle rundt til de mange forskellige "butikker" i Magasin, hvor hvert mærke skal handles forskellige steder. Hun ledte efter en sort stropløs bh, og Wunderwear havde kun een model, i mærket Wonderbra. Min kone bemærkede at den var noget dyrere end hun var vant til, men jeg sagde til hende og ekspedienten at det skulle de ikke tænke over, da jeg ville gi. Ekspedienten der havde amerikansk accent finder derefter en størrelse som hun mener passer min kone. Efter at have prøvet den meddeler min kone at den strammer så meget at hun ikke kan bruge den. Ekspedienten tager så imod den for lille bh og lader derefter min kone stå i omklædningsrummet. Hun venter selvfølgelig på en bh et nummer større, men ekspedienten mente åbenbart at hun var færdig med ekspeditionen så da der var gået et stykke tid spørger jeg min kone hvad der sker. Jeg henvender mig så til ekspedienten der gør mig det klart at hun ikke kan/vil gøre mere for min kone. Oplevelsen gjorde os kede af det og min kone deprimeret. Vi gjorde det meget klart at vi var der for at købe noget, men ekspedienten tabte interessen og fortalte os ikke hvorfor. Kedelig oplevelse poet sted hvor min kone eller har været tilfreds med at handle.
Ja jeg kan se jeg ikke er den første der klager over dette, men here goes:
Jeg var inde i sidste uge og købte en Bh, men fandt en anden i en anden butik lidt efter så jeg gik tilbage for at retunere den. Ekspedienten ville sætte pengene over på mit kort, men efter noget tid stod der bare vent på dankortmaskinen. Ekspedienten mente det var fint da der var kommet en bon ud, men bad mig holde øje med kontoen for at se om pengene kom. Efter nogle dage var der stadig ikke kommet penge retur, så jeg tog til butikken i Lyngby i dag for at ordne det.
Det viser sig så at ekspedienten er kommet til at trykke kontant og ekspedienten i dag vil ikke retunere pengene. Jeg forstår at det er svært for hende, da det er påstand mod påstand, men samtidig siger hun at ekspedienten jeg købte den af ville vide hun havde trykket forkert fordi der skal komme flere bonner ud når man retunerer pengene på kortet. Jeg påpeger det næppe er mit ansvar at ekspedienten er uddannet nok til at vide dette. Ekspedienten kigger bare på mig med et skævt smil og prøver på ingen måde at forstå min situation. Jeg siger til hende at jeg jo ikke kan bevise noget, og hun vælger at sige "Tja så er det jo nok det". Foran andre kunder bliver jeg nu udstillet som en løgner og ekspedienten forsøger end ikke at udvise lidt forståelse. Jeg siger direkte til hende at det simpelten er den mest arrogante og ubehagelige måde at håndtere en kunde, men alt praller af på hende og jeg forlader butikken voldsomt frustreret.
Jeg ved at det er svært med en påstand mod påstand situation, men det er fanme ikke i orden at hun udstiller mig som løgner og end ikke forsøger at sætte sig ind i min situation.
Jeg er i hvert fald aldrig kunde hos jer igen da jeg aldrig er blevet behandlet så dårligt og udstillet på den måde foran andre kunder.