De 'levensechte' puppy die op de afbeeldingen van hun site te zien is, klopt niet eens een beetje. Trap er niet in!! Koop het niet!! Het hondje maakt een raar geluid, blaft dus niet. Heeft geen fluffy... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooi beetgenomen! Fantastische bedriegers. Vriendin is in hun val gelopen.. Met filmpjes die fake zijn en helemaal niet aan de realiteit van het product beantwoorden verkopen ze u iets die je elders a... Zobacz więcej
Ik heb in mei iets besteld en betaald. Eerst krijg ik steeds mail dat het vertraagd is. Nu heb ik een paar keer gemaild en krijg ik dit terug: As of August 1st 2015 WOWHD is under new ownership. We... Zobacz więcej
Heb nooit mijn cd's ontvangen, welke wel betaald waren, en ook nooit geld terug gekregen. Klantenservice gaf, overigens pas na meerdere mails vanuit mijn kant, aan dat zij hier nou eenmaal niets aan k... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestelling van een cd en lp is betaald …
Bestelling van een cd en lp is betaald maar nooit verzonden !
Meermaals gemaild maar geen enkele maal beantwoord.
Nooit meer zaken mee doen!
Unfortunately / afrader!!!!!
Unfortunately, I have ordered cd’s often here. But about a year ago I ordered 4 cd’s and waited a few months afrer wich i contacted them. I should wait longer. If nothing received within 45 days they would refund or sent a new shipment. I chose a new shipment of the same cd’s. I have shown my patience and nothing came. Then I asked for a refund almost a year later. They could give no refund because it was too long ago. I am very dissappointed and wil not order here anymore.
€45,- down the drain. Thanks for nothing.
I wanted to give two stars for earlier shipments that had gone well but after reading some similar reviews here i chose to do not so 1 star.
Ik blijf het zeggen
Ik blijf het zeggen: niets mis met CD WOW. Heb nog nooit een bestelling niet ontvangen en er wordt altijd op eventuele navragen van mijn kant gereageerd. Als ik een order annuleer omdat ik het te lang vind duren wordt het geld binnen één dag teruggeboekt op mijn Paypal rekening.
Oke, je moet even geduld hebben, maar de bestelling I(ik bestel altijd CD's)
komt altijd keurig en stevig verpakt aan !!
Je kunt niet alles hebben
Als je de lange levertijden en trage reacties van klantenservice voor lief neemt is het een uitstekende website. Groot assortiment en prijzen van artikelen zijn elders nauwelijks ooit lager.
Goedkoop is duurkoop
Goedkoop blijkt duurkoop te zijn, want niet alle bestelde en vooraf betaalde CD's worden afgeleverd, en wat erger is: op vragen die ik stelde via de website wordt niet gereageerd. Al met al een onbetrouwbare leverancier. Jammer, want CD-WOW was destijds top!
Wanprestatie klantenservice WOW HD
In het begin nooit problemen gehad toen het nog CDWOW was en verstuurd werd vanuit de UK. Toen 10-tallen Cd's besteld en ontvangen. Begin februari 2015 voor speciale prijs de cd Made in heaven van Queen besteld en betaald (inclusief 0,75 voor verzendverzekering) voor 10,74. Na 3 weken nog niets ontvangen. Mail gestuurd in het Nederlands voor tand van zaken ivm niets ontvangen. Kreeg keurig in het Nederlands antwoord terug: was wel verstuurd volgens hen. ik moest maar eerst navragen bij de buren en het postkantoor! Gedaan bij naaste buren en gebeld met post.nl. Uiteraard niets dus. Als Re: dit gemeld. Na 5 dagen pas reactie in het Engels: ik moest alles in Engels vertalen.... verzocht of zij het an de man wilde geven, die mijn eerdere mail wel in Nederlands had beantwoord. Na 3 dagen dezelfde vrouw: of vertalen of geen antwoord meer. De bitch kwam wel heel snel naar voren! Maar gedaan. Toen paar weken geen reactie. Na 2 reminders weer antwoord: ze konden niets voor mij doen, want de cd was niet meer te bestellen! Vreemd, want als ik inlogde op de site, de cd aanklikte en in de winkelwagen deed dan gaf de site aan ' op voorraad'. Later kwam als antwoord, dat de prijs niet meer 9,99 was maar 19,99. Gevraagd om een oplossing. Door privéomstandigheden is het even blijven liggen, waardoor maar weer bleek dat er vanuit WOWHD niets gebeurd. ondertussen al 9 maanden verder: oplossing??? Na weken heel kortaf antwoord: ik kon andere cd uitzoeken voor 9,99 of anders geld terug! Ik heb gezocht en heb slechts 1 cd van Anuna gevonden voor 10,49 als speciale aanbieding. Heb dit terug gemaild en voorgelegd en dat die 0,50 meer dan verrekend kon worden met de ook door mij betaalde 0,75 verzendverzekering (zij hebben dus die Queen cd vergoed gekregen). Als zij niet akkoord gingen dat ik dan graag alsnog mijn geld teruggestort wilde hebben. Vanaf dat moment geen enkele reactie meer gehad, ook niet op 5 reminders in 1e helft van 2016. Ik doe dus geen zaken meer met deze dieven! Heb mijn verlies nu maar genomen....
Goedkoop, maar weinig klantvriendelijk
Hier over de jaren heen heel veel besteld (100+ producten). Levering duurde geregeld langer dan ze aangeven, maar ze zijn dan ook wel goedkoper dan de concurrentie. Helaas de laatste bestelling niet ontvangen, contact opgenomen en een horkerige reactie als antwoord, geld teruggestort gekregen en ik heb besloten voortaan maar iets meer te betalen bij de concurrentie.
Tevreden klant!
Een tevreden klant! Na het lezen van diverse negatieve beoordelingen nadat ik al een bestelling had geplaatst bij WowHd was ik natuurlijk ook in paniek. Zou ik mijn bestelling ontvangen? Ben ik mijn geld kwijt? Zal ik nog extra douanekosten moeten betalen?. Wel mijn bestelling is geplaatst op 08/06/2017 en is aangekomen op 26/06/2017. De drie bestelde dvd's zijn ook effectief ontvangen. Geen verdere kosten! Dus ik mag zeggen dat ik een uiterst tevreden klant ben! Ook heb ik op 14/06 contact gehad met de klantendienst ivm mijn bestelling omdat de track & trace niet bleek te werken. Ik werd gerust gesteld dat de bestelling verzonden was zonder track & trace en ook hier was de klantenservice uitermate vriendelijk. Indien ik in de komende twee weken na contact de items niet ontvangen zou hebben kreeg ik mijn geld terug. Dus hier geen negatief woord over WowHd te melden. Zeer tevreden!
Update: Ook tweede aankoop is vandaag goed ontvangen! Twee dvd's
Kan net iets goedkoper zijn door de gratis levering
Die paar bestellingen die ik zowel bij cdwow paar jaar terug als 3x bij hdwow gedaan had komen bij mij gewoon aanj je moet alleen uitgaan van levertijd van 2 weken of langer.Laatste bestelling was Feb 2017 is gewoon aangekomen viel me mee dat de blu ray zelfs in zon hardkartonnen pak zat a la Amazon.Misschien omdat het toevallig een regio A disc was en misschien weer via andere kanaal door geleverd is.Dus prima tot nu toe alleen dus niet voor als je het perse snel in huis wil hebben hoewel volgens mij de laatste keer binnen 14 dagen was .Maar aangezien zavvi nu ook 2 euro verzend heeft per order en ik bestel graag 1 a 2 disc per keer omdat die gewoon gelijk door de brievenbus kan. Dus toch weer geneigd om een order bij hdwow te plaatsen.
so far so good in ieder geval
Onbeschofte behandeling
Ik heb zeer veel bestellingen gedaan toen de winkel nog cdwow heette. De winkel veranderde in wowhd en er kwamen veel klachten van klanten op het internet. Eind 2015 heb ik vier bestellingen gedaan waarvan er maar twee aankwamen. Gelukkig hebben ze een refund gegeven.
Een aantal weken geleden besloot ik toch weer de gok te wagen en heb ik 5 items besteld. Er kwam echter maar geen verzendbevestiging en toen heb ik de vraag via de klantenservice gesteld of er wellicht een vertraging was. Dit was mijn vraag:
Hello, I ordered some items from your website. The first one was on the 19th of february. I can't see if these items have been shipped allready? Do I get a shipping confirmation? And how long does it usually take to arrive? Thank you, Best regards
Dit was hun antwoord:
Thank you for contacting WOWHD!
We regret to inform you that no new order will be accepted by you so please stop asking and take your business elsewhere.
Dit is toch geen normaal antwoord? Zonder uitleg wordt mij gezegd dat ik niet meer mag bestellen. Ik neem aan omdat ze me eens een refund hebben gegeven? Ik kan geen andere verklaring verzinnen. Ik bestel al jaren via andere webshops zoals Zavvi en Amazon zonder problemen en met een vriendelijke klantenservice. Nooit meer WOW HD voor mij.
sin respuesta
compre un Cd, no recibo respuesta a pesar de que según ellos ya ha sido enviado, pero no hay tracking information
me temo que he perdido el dinero
Alleen als je héééééél veel geduld hebt.
Op 12 november een cd besteld. Het is nu 27 november.....
Één keer maar nooit weer.
Goedkope CD's en DVD's
Hoewel er de laatste tijd nogal wat negatieve ervaringen genoemd worden ben ik tevreden over WOWHD. Leveringen zijn correct. Ik betaal wel altijd met Paypal zodat ik bij problemen links- of rechtsom geld terug kan vragen; met WOWHD hierop nog nooit een beroep hoeven doen.
Erg slecht behandeld naar overgang "nieuwe" eigenaar
Ik kom hier nooit meer, aangezien ineens mijn gedane (en betaalde) bestellingen verdwenen waren uit mijn bestelhistorie en nooit verstuurd waren. Sinds "nieuwe" eigenaren wowhd hebben overgenomen (een verhaal waar ik niet veel geloof aan hecht). Meerdere malen customer service gecontact en die zeggen dat dit een probleem is van de vorige eigenaar. Gelijk duidelijk hoe wowhd met trouwe klanten omgaat (ik bestelde er zeer regelmatig). Als je een bedrijf overneemt, dan verwacht ik dat je ook aan de overgenomen verplichtingen dient te voldoen. Dit waren zij niet van plan. Oplichters eerste klas, voor mensen die op zoek zijn naar een goede concurrerende site voor muziek raad ik dodax aan, nu al ruim een jaar uitstekende ervaring.
Gewoonweg Vandalen
8 cd's besteld waar ik enkele maanden voor heb gespaard.
3 cd's geleverd en daarna bleef het stil, ik ontving nog wel emails met de melding vertraging maar op een gegeven moment niks meer.
Heb zelf verschillende keren getracht contact op te nemen maar nooit iets verder van vernomen.
Op eigen risico bestellen want het zijn gewoon schurken!!
Betrouwbaar, maar soms gaat er wat mis
Bij Wow HD kun je voor een veel lagere prijs cd's kopen, zonder verzendkosten. De verzending duurt 2 weken of langer, gezien levering vanuit het buitenland. In het verleden kocht ik ook wel eens Engelstalige boeken bij de webshop, maar dat ging vaak mis - voorraad op. Dan kreeg ik wel altijd het bedrag teruggestort, na een paar weken. Hetzelfde geldt af en toe voor de cd's; sommige blijken niet geleverd te kunnen worden. Duurde het onverhoopt langer voordat een bestelling verzonden kon worden, dan kon ik via de klantenservice gemakkelijk de bestelling annuleren en geld terugkrijgen. Prima contact.
Snelle levering. Goede prijzen.
11 juni een aantal cd's besteld en zelfs cd's die pas op 17 juni in de winkel zouden liggen. Twee dagen geleden een mail gestuurd (ik was ongeduldig) en netjes antwoord gekregen, dat de bestelling op 12 juni verzonden was met uitleg over de levertijden.
Vandaag netjes alle cd's binnen!
Oplichters
In maart een cd besteld, nooit geleverd gekregen.
Diverse mailtjes gestuurd, wordt beloofd dat het geld wordt teruggestort.
Dit gebeurt echter nooit.
......Nu wordt er niet meer op mijn mail gereageerd.
SCHOFTEN zijn het.
34 days later
Finally received my dvd from wowhd.fr 34 days later and the dvd came from Belgium if you are waiting your order wait until 45 days after your order if it not arrive email wowhd to re ship our re fond.
Nooit problemen gehad
Ik heb nooit problemen gehad, alles dat ik bestelde kwam of binnen of ik mailde dat de bestelling niet was binnengekomen en dan stuurden ze zonder problemen nogmaals mijn bestelling op. Ik vind hun assortiment ook vrij groot en de prijzen vrij klein, dus dat is ook erg fijn.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.