Worldwide Campers Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Worldwide campers heeft ons wederom geadviseerd en bemiddeld bij onze camper huur. Deze keer de camper van HOW campers. Prima nette camper. Persoonlijke uitleg bij aflevering en contact met HOW was ev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Worldwide Campers heeft me super geholpen bij het boeken van de juiste camper in Amerika. De communicatie was heel prettig, het snelle schakelen ook toen er toch nog een wijziging na de boeking moest... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Voor de eerste keer een camper gehuurd. Hoe we bij worldwide campers terecht kwamen weet ik niet meer, ik denk via een tip van een collega. Is prima bevallen. Op vragen kwam snel een antwoord. Communi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia kamperów

Napisane przez firmę

Een camper huren voor vakantie? Vergelijk en boek via Worldwide Campers met voordelige tarieven van alle camperleveranciers wereldwijd.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Onze camperreis was fantastisch

Onze camperreis was fantastisch. Alles wat in de papieren werd beloofd, was werkelijkheid. De service en de snelheid waarmee vragen werden beantwoord was heel goed.

29 kwietnia 2024

Beste Marieke,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie camperreis fantastisch was. We hopen dat wij jullie in de toekomst wederom mogen helpen bij een mooie camperreis.

Het team van Worldwide Campers

Oceniono na 3 z 5

Goede ervaring bij de reservering van de camper

Voor de verhuur van de camper niets dan goeds. Over de leeftijd en de staat van de camper waren we minder te spreken.
Oude en uitgewoonde camper met diverse gebreken. Een paar zijn er opgelost door een gestuurde monteur.
Bij het inleveren van de camper werd er door de vele gebreken wel financiele compensatie gegeven.
Ondanks bovenstaande een schitterende reis door een paar West Amerikaanse staten

5 kwietnia 2024

Beste M La Vos,

Bedankt voor de review! Wat vervelend dat de camper niet voldeed aan de verwachtingen. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van de compensatie, vragen wij vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij het beste/snelste van dienst zijn! Fijn om te horen dat de reis door West USA alsnog geslaagd is geweest.

Het team van Worldwide Campers

Camper voor tripje door Spanje

We zochten een camper voor een tripje door Spanje, maar nog nooit met een camper gereist. We wisten dan ook niks van welk verhuurbedrijf we het beste konden nemen. Verschillende bedrijven vielen af, omdat we de camper in Sevilla op wilde halen en in Barcelona in wilde leveren. Op een gegeven moment kwamen we uit bij WorldWide Campers. Zij hadden contact met veel verhuurbedrijven. En konden aan onze eisen voldoen. Verder was het prettig dat het contact gewoon in het Nederlands ging. Na een telefonisch contact, was de keuze snel gemaakt. Zo zijn we bij Indie Campers uitgekomen, met ook nog eens voordeligere tarieven. Als tussenpersoon is Worldwide Campers prima bevallen. Indiecampers trouwens ook. Prima campers en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar. TOP!!!

20 października 2023

Beste Hans,

Hartelijk dank voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat de eerste camperreis goed beviel en onze service. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst wederom helpen bij zo'n mooie reis. Nogmaals, dank!

Oceniono na 5 z 5

derde maal worldwide kampersDit is de derde maal dat we een camper…

Dit is de derde maal dat we een camper huren via worldwide campers en de derde maal dat we zeer vlot en correct zijn geholpen voor een eerlijke prijs.

11 września 2023

Hi Bart,

Dankjewel voor de mooie review! We zijn blij te horen dat onze service naar wens is geweest en zullen ervoor zorgen dat we dit de vierde keer nogmaals vlot en correct doen! Tot dan!

Met vriendeijke groet, het team van Worldwide Campers

Rondreis noord oost Amerika

Vanaf het allereerste moment van onze aanvraag werden wij uitstekend geholpen. Elke vraag die we hadden, werd snel en adequaat beantwoord. Zelfs na het inleveren van de camper staan ze nog steeds voor je klaar. De communicatie verloopt zeer prettig, en ik kan iedereen ten zeerste aanraden om te kiezen voor Worldwide Campers voor hun camperhuur!

2 października 2023

Beste Dejan,

Bedankt voor je review! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze service. We hopen je de volgende keer weer te mogen helpen met een camper.

Oceniono na 5 z 5

Het ultieme Alaska gevoel!

Voor onze rondreis door Alaska gingen wij op zoek naar een auto/camper en zo kwamen we uit bij Worldwide Campers. In het brede aanbod vonden we de Jeep Wrangler, deze stoere auto met hoge instap en daktent was de perfecte match voor onze route door het ruige Alaska op zoek naar beren! (En die hebben we zeker gevonden!) 🐻

2 weken lang hebben wij met veel plezier rondgereden in deze sportieve camper en het hebben van cruise control was erg prettig. Vooral het keukenblok achterin de Jeep, bestaande uit een koelvak, uitklap tafeltje en wasbak was ideaal voor tijdens de lunch-stops onderweg.

Geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Worldwide Campers, en bedankt Linda voor jouw persoonlijke hulp!

22 lipca 2023

Beste André,

Wat goed om te horen dat de reis en het vervoer in het mooie Alaska naar wens was! Wij hebben onwijs genoten van jullie foto's en zijn stiekem ook wel een beetje jaloers (wauw, al die beren!). Wij zullen de feedback intern delen met Linda en de rest van het team.

Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer voorzien van een camper!

Met vriendelijke groet, het team van Worldwide Campers

Reis naar Ijsland

Alles werd correct geregeld en gecommuniceerd. Bij een wijziging van data was iedereen zeer hulpvaardig! Zeker aanrader!

8 lipca 2023

Beste Sien,

Hartelijk dank voor de mooie review! Wat goed om te horen dat de wijziging in de boeking naar wens verlopen was. We hopen je in de toekomst wederom van een camper te mogen voorzien voor een mooie reis!

Oceniono na 5 z 5

They gave me the service I would highly recommend

They gave me the service I would highly recommend to anyone wanted to rent a camper in the USA. They asked me loads of questions to try and match my needs with the perfect camper. They sent travel brochures and documents quickly and efficiently . With cancellations they were also quick and easy. Nothing was a problem and again the service was efficient. I highly recommend Target Travel for your camper experience!

8 maja 2023

Dear Debby,

Thank you for your review! We highly appreciate the feedback and are happy to hear the service was well received. We hope to be of service again in the future.

Kind regards, the team of Worldwide Campers / Target Travel

Genoten in Ierland!

Door Stigne van World Wide Campers
zijn wij perfect voorbereid op onze eerste campertrip met ons gezin. Al onze vragen en onzekerheden nam zij voor en tijdens onze trip weg, wat een service. Fijn dat we haar tijdens onze rondreis door prachtig Ierland konden benaderen met vragen over hoe
Op te leveren en vragen over de werking van de electriciteit. Ook algemene vragen over Ierland beantwoordde zij en passant! Al met al was de rondreis met de camper door Ierland een fantastische beleving en was alles top geregeld. Dank! En zeker tot de volgende keer! Groet, Femke van Soest

5 maja 2023

Beste Femke,

Hartelijk dank voor de mooie review! Wat goed om te horen dat jullie genoten hebben van jullie camperreis door Ierland en dat de service naar wens was. We zullen dit zeker doorgeven aan het team/Stigne. Hopelijk tot de volgende reis!

Beren op de weg

Het is wel even slikken (en schrikken) als je zo’n bakbeest ziet opdoemen. En dan de uitleg erover, waarvan je oren gaan suizen. Afvoerwater zus, elektriciteit zo, hoe gaat dit allemaal aflopen, ben je geneigd te denken. Een paar dagen later weet je niet beter en loopt alles als een zonnetje. Prachtvakantie gehad in West-Canada, nog zwaar onder de indruk van de adembenemende vergezichten (plus vier beren). Alles top geregeld en zeer aanbevelenswaardig.

7 czerwca 2023

Beste Edwin,

Dankjewel voor je mooie review! Wat goed om te horen dat het allemaal soepel verlopen is en onze service naar wens was. En ja, die beren zijn toch wel een prachtige bonus aan een mooie camperreis. Waren het 5 sterren geweest al waren het 5 beren? We nemen het mee in de evaluatie.

Berenknuffels, het team van Worldwide Campers

Top geregeld.

Vanaf het eerste contact, kregen we duidelijke emails terug en de betalingen werden ook zo keurig op de betalingsmomenten geregeld.
Omdat je niets van de verhuurder hoort, denk je misschien: Oei gast dit goed?
Ja dus en je werd perfect geholpen bij het ophalen en inleveren.
Dus alles top geregeld.

1 kwietnia 2023

Beste J. Damsteegt,

Hartelijk dank voor de mooie review! We zijn ontzettend blij te lezen dat onze service naar wens was en het gehele process als positief ervaren is! We delen dit zeker intern en hopen je in de toekomst weer van een mooie camperhuurervaring te mogen voorzien.

Met vriendelijke groet, het gehele team van Worldwide Campers.

Oceniono na 5 z 5

Worldwide Campers biedt uitstekende service.

Worldwide Campers biedt uitstekende service bij het boeken van een camper. Eventuele problemen worden prima en adequaat opgelost. Toegankelijke en prettige organisatie.

29 lipca 2022

Beste Jan,

Hartelijk dank voor de mooie feedback! Wij zijn blij te horen dat onze service naar wens is geweest. Wij hopen je in de toekomst weer te mogen voorzien van een camper!

Met vriendelijke groet, het gehele team van Worldwide Campers.

Camperhuur vanuit Nederland

Vorig jaar oktober voor het eerst een camperreis gedaan, opgehaald in Nederland. Ik vond het eerst wel even spannend maar al snel ging het super en heb ik een geweldige vakantie ervaren. De service van Worldwide Campers bij het maken van de boeking vond ik erg fijn. Ze namen de tijd om alle vragen te beantwoorden en waren duidelijk in hun communicatie.

10 października 2022

Beste Johan,

Hartelijk dank voor de mooie review! Het doet ons goed om te horen dat je eerste camperreis ervaring als positief is ervaren. Fijn ook om te horen dat onze service aan de verwachtingen heeft voldaan, hopelijk mogen wij je voor je tweede camperhuur ervaring ook voorzien van een mooie camper!

Oceniono na 5 z 5

Een goed persoonlijk contact en een…

Een goed persoonlijk contact en een professionele begeleiding.

19 lutego 2023

Beste Johannes,

Hartelijk dank voor je review! Wij zijn blij te vernemen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je de volgende keer weer te mogen helpen met een camper.

Met vriendelijke groet, Vivien namens het gehele team van Worldwide Campers

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej