Banner for Work System

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alltid så bra bemött på alla de ställena jag har haft kontakt med och handlat av, även när man har bollat med ett kontor och sedan köpt i en annan butik när man ändå har varit ute och kört. Hjälp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blev mycket trevligt bemött när jag ringde butiken för att ställa frågor om produkten. De skickade även ett trevligt mail där de ställde följdfrågor för att säkerställa att jag fick med allt jag behö... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och bra service, gav rådd utifrån bransch och löste allt direkt med bilhandlaren. Vilket gjorde att jag kunde fokusera på verksamheten och vänta in bilarna. Tack igen! ELAB Falun

Oceniono na 5 z 5

Snabba offerter när man bygger ihop det som man vill ha. Lyhörda för mina behov, önskemål, gav bra förslag på utformning. Jag är nöjd med min inredning. Nåt jag hade önskat så är det en lånebil... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi

O Work System

Napisane przez firmę

Work System brinner för bilutrustning, bilinredning och tillbehör till servicebilar. Med våra prisvärda premiumlösningar skapar vi ordning och reda i din arbetsmiljö utan att kompromissa med säkerheten. Tack vare vårt breda sortiment kan vi skräddarsy en komplett lösning som passar just din servicebil. Dessutom erbjuder vi snabb leverans, installation och generösa garantier.

Work System har expanderat kontinuerligt sedan starten och vi finns nu representerade på 24 platser runt om i Sverige från Staffanstorp i söder till Kiruna i norr.

Välkommen till Work System och vår One-Stop-Shop, där du hittar allt du behöver i utrustningsväg för din servicebil. Kontakta oss redan idag så tar vi snabbt fram ett prisvärt förslag för just din transportbil/pickup.

Work System - Krocksäker bilinredning till marknadens bästa priser

Napisane przez firmę

Krocksäkerhet är viktigt för oss
Work System utvecklar ständigt förbättrade lösningar för krocksäkerhet. Det är inget projekt med ett slutdatum utan en vital integrerad del i vår produktutveckling.
Marknadens bästa priser
Egen produktutveckling samt egen tillverkning gör att vi kan ha de bästa priserna på marknaden utan att tumma på kvaliteten.

5 års garanti på hyllsystem

Hög kvalitet på inredning - därför har vi 5 års garanti

Som kund ska du vara nöjd och du kan lita på våra produkter. Därför har vi 5 års garanti på alla våra inredningar.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Har med alla bilar under årens lopp…

Har med alla bilar under årens lopp anlitat oss av Accustor i Staffanstorp som använder sig av Work System och alltid blivit väl bemötta och väl utförda arbete, kan varmt rekommenderas.

Stefan Åkesson
JS Nät AB

29 grudnia 2025

Hej Stefan,

Kul att höra! Ett långsiktigt samarbete och nöjda kunder är precis det vi strävar efter. Tack för att ni valt lösningar från Work System genom Accustor i Staffanstorp.

Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Trots att lite sjukdomar i personalen…

Trots att lite sjukdomar i personalen så stannade montörerna kvar tills de blev klara. Snyggt monterat , diesel värme och inverter

13 stycznia 2026

Hej Anders,

Vi är glada att höra att montörerna kunde slutföra arbetet trots sjukfrånvaro. Kul att du är nöjd med både monteringen av dieselvärme och inverter – trygg och snygg installation är alltid vårt mål.

Önskar dig en fortsatt fin januari!

Oceniono na 5 z 5

Stort utbud schysta priser snabb…

Stort utbud schysta priser snabb leverans

8 kwietnia 2025

Hej Håkan,

Stort tack för din recension! Härligt att höra att både utbud, prisbild och leverans motsvarade dina förväntningar.

Hoppas att du får stor nytta av din nya utrustning!

Oceniono na 5 z 5

Väldigt nöjd med produkter och av…

Väldigt nöjd med produkter och av monterings kvalitet.

19 grudnia 2025

Hej Vytautas,

Tack för förtroendet! Vårt mål är alltid att leverera hög kvalitet hela vägen – från produkt till färdig montering.

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Oceniono na 5 z 5

Bra service och snabba svar

Bra service och snabba svar ! Snygga monteringar !

2 stycznia 2026

Hej Karl-Gustaf,

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension och är glada att du är nöjd med helheten.

Tack för att du valde Work System och välkommen åter!

Mycket bra

Passade perfekt och enkelt att handla

23 grudnia 2025

Hej Johan,

Tack för omdömet! Vad roligt att höra att allt passade perfekt och att köpet upplevdes som enkelt. Det är precis den upplevelsen vi vill erbjuda våra kunder.

Välkommen tillbaka när du behöver mer utrustning till servicebilen!

Toppklass på servisen

Hjälpsamma även om man köpt begagnad inredningen som man sedan byggt vidare på.

Ja vad mer kan man säga de är verkligen servis inriktade ända ut i fingerspetsarna

29 grudnia 2025

Hej Stefan,

Stort tack för din fina och utförliga recension! Det gläder oss att höra att du alltid blivit väl bemött. Det är precis så här vi vill uppfattas: serviceinriktade, flexibla och tillgängliga – oavsett var eller hur kontakten sker. Och självklart tycker vi att bra service ska gälla alla lösningar – nya som begagnade.

Tack för förtroendet och välkommen åter!

Hej Björn,

Tack för omdömet! Snabbhet är ett av våra kärnvärden och vi är glada att vi levde upp till dina förväntningar.

Önskar dig en trevlig helg!

Mycket bra service

Mycket bra service! Extremt kunniga inom sina områden och alltid hjälpsamma!

Hej Robin,

Tack för din recension! Vår ambition är alltid att erbjuda hög service och gedigen kunskap, så extra roligt att du lyfter just detta.

Hoppas att du är lika nöjd med produkterna!

Oceniono na 5 z 5

Bra service från start till slut.

Bra service, från start till slut.
I planeringsstadiet fick vi bra hjälp med att bolla ideer och speciallösningar.

Väl vid installation gick allt smidigt och bra.
Vi kommer återkomma, bra system och bra personal.

7 stycznia 2026

Hej Andreas,

Tack för ert förtroende och fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både planeringen och installationen. Vi lägger stor vikt vid personlig dialog i planeringsstadiet för att hitta rätt lösningar.

Trevlig helg och varmt välkomna tillbaka!

Sjuk bra service

Hej Fredrik,

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Hög servicenivå är en central del i vårt erbjudande, så extra roligt att höra om din upplevelse.

God fortsättning och tack för att du valde Work System!

Snabb service

Hej Mattias,

Tack för toppbetyget! Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen och leverera samma smidiga service framöver.

Önskar dig en fortsatt härlig januari!

Bra service och rådgivning

Bra service och rådgivning och en snabb leverans av beställningen.

Hej Anders,

Stort tack! Vi arbetar kontinuerligt för att kombinera god service med smidig hantering och korta ledtider.

Hoppas att du är lika nöjd med produkterna!

Bra val

Bra kvalité och snabb montering.

7 października 2025

Hej Paschalis,

Tack för återkopplingen! Vi arbetar kontinuerligt för att hålla hög standard både på produkter och installation.

Hoppas att du får många trevliga mil bakom ratten!

Bra service!

Hej Ulf,

Tack för recensionen! Din återkoppling är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta hålla en hög nivå.

Önskar dig en fortsatt fin onsdag!

Fantastisk service och snabb leverans

Fantastisk service och snabb leverans
Perfekt

11 grudnia 2025

Hej Nicklas,

Tack för ditt omdöme! Vårt mål är alltid att leverera pålitlig service tillsammans med effektiva leveranser.

Önskar dig en bra start på det nya året!

Bra hjälp från sälj.

Bra hjälp från sälj.

Hej John,

Våra säljare arbetar alltid för att hitta rätt lösning utifrån kundens behov och att du upplevde stödet från sälj som bra är värdefull feedback för oss.

Önskar dig ett fortsatt fint år!

Oceniono na 5 z 5

Grym service och alltid en lösning på…

Grym service och alltid en lösning på önskemål👍🏼

Hej Niklas,

Tack för din recension! Vi uppskattar att du lyfter både servicen och vår ambition att alltid vara flexibla och hitta en lösning utifrån kundens önskemål.

Hoppas att du får stor nytta av dina nya prylar!

Oceniono na 4 z 5

Passform

Vi fick det vi förväntade oss och både bra passform och snygg

11 grudnia 2025

Hej Christoffer,

Tack för betyget! Kul att höra. Bra passform och ett genomtänkt utförande är viktiga delar för oss när det kommer till såväl inköp som produktutveckling.

Tack för att du valde Work System och välkommen åter!

Fantastisk service!

Hej Filip,

Tack för din recension! Kul att ta del av din upplevelse och att servicen motsvarade dina förväntningar.

Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej