Banner for Work System

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alltid så bra bemött på alla de ställena jag har haft kontakt med och handlat av, även när man har bollat med ett kontor och sedan köpt i en annan butik när man ändå har varit ute och kört. Hjälp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blev mycket trevligt bemött när jag ringde butiken för att ställa frågor om produkten. De skickade även ett trevligt mail där de ställde följdfrågor för att säkerställa att jag fick med allt jag behö... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och bra service, gav rådd utifrån bransch och löste allt direkt med bilhandlaren. Vilket gjorde att jag kunde fokusera på verksamheten och vänta in bilarna. Tack igen! ELAB Falun

Oceniono na 5 z 5

Snabba offerter när man bygger ihop det som man vill ha. Lyhörda för mina behov, önskemål, gav bra förslag på utformning. Jag är nöjd med min inredning. Nåt jag hade önskat så är det en lånebil... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi

O Work System

Napisane przez firmę

Work System brinner för bilutrustning, bilinredning och tillbehör till servicebilar. Med våra prisvärda premiumlösningar skapar vi ordning och reda i din arbetsmiljö utan att kompromissa med säkerheten. Tack vare vårt breda sortiment kan vi skräddarsy en komplett lösning som passar just din servicebil. Dessutom erbjuder vi snabb leverans, installation och generösa garantier.

Work System har expanderat kontinuerligt sedan starten och vi finns nu representerade på 24 platser runt om i Sverige från Staffanstorp i söder till Kiruna i norr.

Välkommen till Work System och vår One-Stop-Shop, där du hittar allt du behöver i utrustningsväg för din servicebil. Kontakta oss redan idag så tar vi snabbt fram ett prisvärt förslag för just din transportbil/pickup.

Work System - Krocksäker bilinredning till marknadens bästa priser

Napisane przez firmę

Krocksäkerhet är viktigt för oss
Work System utvecklar ständigt förbättrade lösningar för krocksäkerhet. Det är inget projekt med ett slutdatum utan en vital integrerad del i vår produktutveckling.
Marknadens bästa priser
Egen produktutveckling samt egen tillverkning gör att vi kan ha de bästa priserna på marknaden utan att tumma på kvaliteten.

5 års garanti på hyllsystem

Hög kvalitet på inredning - därför har vi 5 års garanti

Som kund ska du vara nöjd och du kan lita på våra produkter. Därför har vi 5 års garanti på alla våra inredningar.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Snabbt, smidigt, tillmötesgående

Väldigt bra att vi tillsammans kunde sitta och diskutera samt rita upp hur inredningen skulle bli.

25 lutego 2026

Hej Jeanette,

Vi tycker alltid att bästa är att kunna sitta ner och planera lösningen tillsammans med våra kunder – det är så vi säkerställer att inredningen passar arbetsdagen perfekt. Kul också att du upplevde hela processen som både snabb och smidig.

Önskar dig en fortsatt fin vår!

Hej Johan,

Stort tack för din recension! Vi strävar alltid efter att leverera montage i toppklass och lösningar som gör arbetsbilen mer effektiv och organiserad.

Tack för att du valde Work System och välkommen åter!

Väldigt bra och snabb service

Väldigt bra och snabb service

4 marca 2026

Odpowiedź od Work System

Tack för din recension! Härligt att höra att du upplevde vår service som både bra och snabb.

Välkommen tillbaka till oss på Work System!

snabb service rätt grejor

fick snabb service kunskap bemötande och de jag beställde fick jag snabb tid för montering

4 marca 2026

Hej Jörgen,

Stort tack för din recension! Kul att höra att allt fungerade smidigt och att du snabbt fick tid för montering. Hoppas att du är lika nöjd med produkterna.

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Inget å klaga på kanon jobb

Inget å klaga på kanon jobb

23 lutego 2026

Hej Peter,

Vad roligt att läsa och tack för att du delar din upplevelse. Vi är glada att kunna hjälpa till att skapa en mer organiserad och effektiv arbetsbil.

Välkommen tillbaka när det blir dags att komplettera eller köpa nytt!

Oceniono na 4 z 5

Proffisigt utfört

Helt enligt beställning, inga märken, bra service

24 lutego 2026

Hej Michael,

Vad roligt att höra att allt levererades helt enligt beställning och att du är nöjd med såväl service som kvalitet.

Önskar dig en trevlig helg och välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Från början till slut fick vi proffsig…

Från början till slut fick vi proffsig hjälp , tack så mycket !

2 marca 2026

Hej Dennis,

Tack för att du tog dig tid att recensera oss! Vi lägger stor vikt vid att kunna guida våra kunder hela vägen fram till en färdig lösning, så extra roligt att höra om din upplevelse.

Hoppas att du får många fina mil bakom ratten tillsammans med din nya utrustning!

Hej Daniel,

Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande av vår personal. Vi jobbar varje dag för att ge våra kunder både bra service och smarta lösningar för sina arbetsfordon.

Önskar dig en fortsatt fin dag och hoppas att du får stor nytta av dina nya produkter!

Jätte trevliga och hjälpsamma

Jätte trevliga och hjälpsamma. Rekommenderar starkt!

17 lutego 2026

Hej Johan,

Vi är glada att du haft en bra upplevelse hos oss och uppskattar verkligen att du rekommenderar oss.

Tack för ditt förtroende och välkommen tillbaka!

Hej Martin,

Stort tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter att kombinera bra service med hög kunskap för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Önskar dig en fortsatt fin vår!

Oceniono na 4 z 5

Bra kommunikation

Bra kommunikation, tillförlitliga leveranser.

16 lutego 2026

Hej Lars-Erik,

Vad roligt att höra! Vi lägger stor vikt vid att hålla en bra dialog med våra kunder och att leverera snabbt.

Hoppas att du får stor nytta av produkterna och välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Ett mycket bra mottagande och ett bra…

Ett mycket bra mottagande och ett bra resultat

2 lutego 2026

Hej Henrik,

Tack för din recension! Det gläder oss att du upplevde ett bra mottagande och att resultatet motsvarade dina förväntningar.

Varmt välkommen tillbaka till oss på Work System!

Hej Jim,

Stort tack för din feedback! Vi strävar alltid efter att ge bra service och leverera ett snyggt resultat. Kul att höra att du är nöjd.

Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Bra och trevlig personal

Bra och trevlig personal. Bra service

16 lutego 2026

Hej Stefan,

Tack för din recension! Kul att höra att du upplevde både bra service och trevlig personal hos oss.

Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Smidig affär

Trevlig säljare. Världsklass på montering.

20 lutego 2026

Hej Håkan,

Vi är glada att du upplevde affären som smidig och att såväl försäljning som montering höll hög kvalitet. Vår målsättning är alltid att skapa ordning och reda i din arbetsbil – med högsta kvalitet hela vägen från första kontakt till färdig installation.

Tack för förtroendet och välkommen åter!

Hej Jesper,

Stort tack för omdömet! Vi arbetar alltid för att ge professionell och effektiv hjälp i varje kontakt.

Hoppas att du får stor nytta av dina nya prylar och välkommen tillbaka!

Hej Viktor,

Vi vet hur viktigt det är med rätt lösning för arbetsbilen och vi är glada att du kände dig väl omhändertagen hos oss.

Vi hjälper dig gärna igen!

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra bemötande och super trevlig…

Mycket bra bemötande och super trevlig personal.

10 lutego 2026

Hej Anders,

Vad roligt att du är nöjd! Vi vill att det ska kännas enkelt och smidigt att handla av oss, så extra roligt att du lyfter just den aspekten.

Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Proffsigt Jobb och bemötande

Proffsigt Jobb

9 lutego 2026

Hej Pether,

Stort tack för recensionen!
Vi är glada att du upplevde såväl jobbet som bemötandet som proffsigt – det är precis den helhetsupplevelse vi vill leverera.

Önskar dig en trevlig fredag och välkommen tillbaka!

Mycket Bra

Bra kontakt och service

6 lutego 2026

Hej Per,

Tack för din recension!

Bra kontakt och hög service är något vi prioriterar i varje projekt. Vi hoppas att din lösning hjälper dig skapa ännu mer ordning och reda i arbetsdagen.

Önskar dig en trevlig helg!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej