Banner for Work System

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Alltid så bra bemött på alla de ställena jag har haft kontakt med och handlat av, även när man har bollat med ett kontor och sedan köpt i en annan butik när man ändå har varit ute och kört. Hjälp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blev mycket trevligt bemött när jag ringde butiken för att ställa frågor om produkten. De skickade även ett trevligt mail där de ställde följdfrågor för att säkerställa att jag fick med allt jag behö... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och bra service, gav rådd utifrån bransch och löste allt direkt med bilhandlaren. Vilket gjorde att jag kunde fokusera på verksamheten och vänta in bilarna. Tack igen! ELAB Falun

Oceniono na 5 z 5

Snabba offerter när man bygger ihop det som man vill ha. Lyhörda för mina behov, önskemål, gav bra förslag på utformning. Jag är nöjd med min inredning. Nåt jag hade önskat så är det en lånebil... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi

O Work System

Napisane przez firmę

Work System brinner för bilutrustning, bilinredning och tillbehör till servicebilar. Med våra prisvärda premiumlösningar skapar vi ordning och reda i din arbetsmiljö utan att kompromissa med säkerheten. Tack vare vårt breda sortiment kan vi skräddarsy en komplett lösning som passar just din servicebil. Dessutom erbjuder vi snabb leverans, installation och generösa garantier.

Work System har expanderat kontinuerligt sedan starten och vi finns nu representerade på 24 platser runt om i Sverige från Staffanstorp i söder till Kiruna i norr.

Välkommen till Work System och vår One-Stop-Shop, där du hittar allt du behöver i utrustningsväg för din servicebil. Kontakta oss redan idag så tar vi snabbt fram ett prisvärt förslag för just din transportbil/pickup.

Work System - Krocksäker bilinredning till marknadens bästa priser

Napisane przez firmę

Krocksäkerhet är viktigt för oss
Work System utvecklar ständigt förbättrade lösningar för krocksäkerhet. Det är inget projekt med ett slutdatum utan en vital integrerad del i vår produktutveckling.
Marknadens bästa priser
Egen produktutveckling samt egen tillverkning gör att vi kan ha de bästa priserna på marknaden utan att tumma på kvaliteten.

5 års garanti på hyllsystem

Hög kvalitet på inredning - därför har vi 5 års garanti

Som kund ska du vara nöjd och du kan lita på våra produkter. Därför har vi 5 års garanti på alla våra inredningar.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Hej Viktor,

Ett professionellt utförande och ett trevligt bemötande är något vi alltid strävar efter. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Önskar dig en fin helg!

Proffsigt och noggrant.

Proffsigt och noggrant.

13 października 2025

Hej Linus,

Noggrannhet och professionalism är något vi verkligen prioriterar, så det gläder oss extra mycket att du lyfter fram just det.

Tack för förtroende och välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service från offert till…

Fantastisk service från offert till färdigt arbete.

6 października 2025

Hej Filip,

Vårt mål är alltid att leverera snabbt, smidigt och med kvalitet hela vägen. Roligt att höra att du är nöjd!

Önskar dig en trevlig helg och välkommen tillbaka om du vill komplettera eller uppgradera framöver!

Oceniono na 4 z 5

Trevlig Säljare

Trevlig Säljare

3 października 2025

Hej Göran,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi håller med – våra säljare är grymma på att ge bra service och rätt lösningar för varje kund.

Hoppas att produkterna kommer väl till pass och tack för att du valde Work System!

Oceniono na 5 z 5

Lyssnar på det man önskar.

Proffsigt företag som alltid hjälper till!
Går lita på dem!

Hej Belal,

Tack för omdömet! Sedan starten har vårt mål varit att bygga långsiktigt förtroende genom kvalitet,och service kombinerat med bra priser.

Tack för förtroende och välkommen tillbaka!

Toppen!

Trevlig personal och bra service!

Hej Mikael,

Stort tack! Trevlig personal och bra service – det är precis vad vi vill stå för.

Önskar dig en fortsatt fin höst!

Bra kontakt innan

Bra kontakt innan, bra service med hämtning och lämning av bil och väl utfört arbete.

8 października 2025

Hej Michael,

Vi vet att tiden ute på jobb är värdefull, därför vill vi göra allt så smidigt som möjligt. Därför känns det extra roligt att du är nöjd med både service och resultat.

Vi önskar dig lycka till med din nya utrustning och välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Trevlig personal och ett mycket bra…

Trevlig personal och ett mycket bra jobb.

30 września 2025

Hej Anna,

Tack för din fina feedback! Vi uppskattar att du valde Work System och att du är nöjd med såväl bemötande som resultat.

Du är alltid välkommen in till oss igen – kanske finns det fler smarta tillbehör eller lösningar som kan göra din arbetsdag ännu smidigare.

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Besta i hela Sverige

Besta i hela Sverige

29 września 2025

Hej Endrit,

Vilket fantastiskt omdöme! Att bli kallade “Bäst i hela Sverige” gör oss både stolta och tacksamma. Vi vill så klart att varje kund ska känna precis som du - att Work System är det självklara valet när det gäller bilinredning och bilutrustning.

Hoppas att du får stor nytta av din produkter och varmt välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Bra servide och jättenöjd med produkten

Efter min beställning blev jag uppringd om hur jag tänkte installera takbelysningen i skåpbilen, om jag hade allt jag behövde och med några tips om hur de själv brukar utföra installationen. Jag är båda nöjd med servicen och produkten!

1 października 2025

Hej Jesper,

Stort tack för ditt omdöme! Vi brinner för att skapa ordning och reda i arbetsbilar – och extra roligt att höra att vår rådgivning kring takbelysningen kom till nytta.

Välkommen tillbaka när du vill komplettera med fler smarta tillbehör!

Tillmötesgående från första kontakt

Tillmötesgående från första kontakt, lätt att kommunicera med.

Hej Jens,

Tack för din positiva feedback! Hos Work System är service och dialog viktiga delar av vår service. Det gläder oss att du upplevde en smidig process från början till slut.

Önskar dig en fortsatt fin vecka och tack för att du valde oss!

Gott bemötande!!!!

Snabba offerter när man bygger ihop det som man vill ha.
Lyhörda för mina behov, önskemål, gav bra förslag på utformning.
Jag är nöjd med min inredning.

Nåt jag hade önskat så är det en lånebil när jag lämnade in min bil för bygget. Nu fick jag vara utan bil i drygt 4 dagar, det blev många steg den veckan.

10 października 2025

Hej Stefan,

Stort tack för att du delade med dig! Kul att du uppskattade såväl service som resultat. Vårt mål är alltid att du som kund ska få bästa möjliga lösning.

Vi förstår att det kan vara utmanande att vara utan bilen. Lånebil är en fråga vi får ibland, och vi utvärderar löpande hur vi kan erbjuda ännu smidigare lösningar.

Önskar dig en fortsatt fin höst och varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 1 z 5

Delarna passade inte ihop även fast de…

Delarna passade inte ihop även fast de såldes som ett paket.

23 września 2025

Hej Pierre,

Vi beklagar att du upplevt problem. Tveka inte att kontakta oss om något känns oklart – vi hjälper dig gärna att hitta en lösning. Vi ser nu över våra monteringsanvisningar och kikar om vi kan förtydliga och förbättra instruktionerna ytterligare.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre. Ha en fortsatt fin dag!

Snabb och bra återkoppling

Snabb och bra återkoppling. Snyggt installerat och enligt tiderna man aviserat mm. Mycket nöjd!

26 września 2025

Hej Marcus,

Härligt att höra att du är nöjd! Snabb återkoppling, punktliga leveranser och installationer av hög kvalitet är kärnan i vårt arbete.

Vi önskar dig många härliga mil bakom ratten och välkommen åter!

Mycket bra!

Mycket bra.

18 września 2025

Hej Elvis,

Stort tack för ditt betyg! Kul att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att kombinera kvalitet, snabb service och bra priser.

Tack för att du handlade av Work System och välkommen tillbaka!

Snabba svar

Snabba svar, bra pris

11 września 2025

Hej Almir,

Stort tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vår snabba respons och konkurrenskraftiga priser.

Hoppas att utrustningen kommer till stor nytta och tack för att du valde Work System!

Snabbt och bra montage

Bra resultat och gott bemötande!

24 września 2025

Hej Anders,

Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga lösning kombinerat med personligt och professionellt bemötande. Kul att du är nöjd med helheten!

Ha en fortsatt fin vecka och välkommen åter!

Professionella

Professionella! Alltid nöjd

23 września 2025

Hej Robin,

Vi uppskattar verkligen förtroendet och kul att höra att våra lösningar motsvarar era förväntningar. Professionell service och kundnöjdhet står alltid i fokus hos oss.

Önskar dig en fortsatt fin höst!

Oceniono na 5 z 5

Jag fick snabb och relevant hjälp

Jag fick snabb och relevant hjälp av en trevlig säljare. Installation och information fungerade utmärkt. Jag är mycket nöjd med produkten.

10 września 2025

Hej Kalle,

Tack för att du delar din upplevelse! Kul att höra att såväl säljare, installation och produkter motsvarade dina förväntningar.

Önskar dig en fortsatt fin vecka och välkommen tillbaka när det blir dags att handla igen!

Bra service

8 września 2025

Hej Daniel,

Roligt att höra att du är nöjd! Vår ambition är alltid att leverera prisvärda lösningar med bästa möjliga service.

Tack för att du valde Work System!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej