Jeg fik hurtigt det jeg bestilte, desværre for små sko, super vejledning om retur. Ikke sidste gang jeg bruger shoppen
Hej jeg bestilte et par træningshandsker til 40 procent billigere end butikspris hos workoutshop.dk og handskerne var klar til brug inden min næste planlagt træning efter 2 dage. Det var en meget posi... Zobacz więcej
Købte et par tights, som desværre allerede gik i stykker efter få måneder. Lavede derfor en reklamation på dem. Sendte derfor gamle med posten onsdag morgen tilbage til Workoutshop og allerede fredag... Zobacz więcej
Helt fantastisk service. Skulle have byttet et par tights til anden farve, plejer at få leveret til pakkeshop. De havde så valgt at sende den til døren. Jeg havde ikke opdaget at jeg havde forkert a... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Danmarks bedste online fitnessbutik. Vi fører alt hvad du skal bruge til fitness, løb og træning. Beklædning, udstyr og ernæringsprodukter til markedets bedste priser.
Gammel Sellingvej 1, 8370, Hadsten, Dania
- +45 22 22 00 63
- info@workoutshop.dk
- www.workoutshop.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Er det her noget fake fis?
Jeg bestilte for 6 dage siden, og jeg har ikke foget nogen info eller noget overhovedet endnu...
Skal virkelig bruge mine vare ASAP....
Torben...

bedste pris
Jeg har købt en zumba danceshoes og et par strømper. Beløb var 535 dkk. De har haft ikke nohen strømper på lager, så de afleverer kun zumba sko til mig og de tage ikke noget penge på delivery, selv om beløbet for sko var 475 dkk, og de aflevere gratis fra 500 dkk.
Hurtig levering , lækker vare , super pris
Varen leveret indenfor 2-3 dage , til en super tilbudspris, også i store str.
Super service. Hurtig levering.
Kan varmt anbefales. Fornuftige priser. Jeg fik mine varer efter to dage.
Alt tip-top, hurtig levering, ingen dikkedarer :-)
SUPER
Mine varer blev afsendt 2 timer efter bestilling. Var til afhentning i pakkepost næste formiddag. perfekt:)
Generelt godt tilfreds
Gode tilbud, varer som de skal være og en sød og effektiv kundeservice.
Jeg synes dog godt, at de kan være lidt langsomme i optrækket, når det kommer til at afsende ordrer, og det er ikke unormalt, at jeg har ventet 3-4 hverdage, inden de har fået afsendt min bestilling på trods af, at jeg hovedsageligt bestiller tilbudsvarer derfra, som man burde forvente, de har på lager.
Alt gik lige efter bogen !!!!!!
Ingen problemer . Fik varen som lovet og der blev svaret på mail med det samme. God service
Effektivt og sikkert. Perfekt.
Fint udvalg, sikker service, ok prissætning.
Fint
Jeg bestilte mine varer smertefrit, men leveringstiden var længere end beskrevet. Ifølge Workouthops information om levering skulle der gå 2-4 dage, og hvis længere ville de kontakte mig. Det gjorde de ikke, så det er et stort minus ifølge mig. Jeg kontaktede dem og fik svar, som lød, at de ville sende min vare dagen efter - og så gik der 3 dage.
Ingen problemer med handlen eller varen - kun levering.

Ingen information
Jeg bestilte 2 forskellige varer og der gik tre uger før det gik op for mig at jeg ikke havde modtaget en besked om at de var sendt, eller modtaget pakken..
Så jeg skrev og spurgte hvad der foregik, og først der var der en der fortalt mig de ikke havde den ene ting på lager endnu, men at de kunne sende den anden ting jeg havde bestilt. Synes jeg var lidt sent at blive informeret om, og tilbuddet også lidt skidt når man selv skulle opsøge dem! Det skulle de bare have gjort fra starten, sammen med en besked om at den anden ting ville blive sendt så snart den var på lager igen.
Til gengæld er jeg rigtig glad for produkterne nu hvor jeg endelig har fået dem.

Odpowiedź od Workoutshop
Hurtig levering og en vare der levede op til forventningerne
Hurtig og effektiv levering
Modtog min vare dagen efter den var bestilt
Gode varer, billigt men for lang levering.
Jeg bestilte nogle varer og der blev livet 2-4 dages levering - efter en uge kontaktede jeg dem og fik ikke svar før efter jeg havde modtaget varerne - der gik ca halvanden uge før jeg fik varerne. Dog vil jeg pga. billig pris muligvis handle her igen.

100% tilfreds
Hurtig levering. Varerne er i god kvalitet og gode/billige priser. :-) Kan varmt anbefales. Jeg handler gerne igen. :-)