Jeg fik hurtigt det jeg bestilte, desværre for små sko, super vejledning om retur. Ikke sidste gang jeg bruger shoppen
Hej jeg bestilte et par træningshandsker til 40 procent billigere end butikspris hos workoutshop.dk og handskerne var klar til brug inden min næste planlagt træning efter 2 dage. Det var en meget posi... Zobacz więcej
Købte et par tights, som desværre allerede gik i stykker efter få måneder. Lavede derfor en reklamation på dem. Sendte derfor gamle med posten onsdag morgen tilbage til Workoutshop og allerede fredag... Zobacz więcej
Helt fantastisk service. Skulle have byttet et par tights til anden farve, plejer at få leveret til pakkeshop. De havde så valgt at sende den til døren. Jeg havde ikke opdaget at jeg havde forkert a... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Danmarks bedste online fitnessbutik. Vi fører alt hvad du skal bruge til fitness, løb og træning. Beklædning, udstyr og ernæringsprodukter til markedets bedste priser.
Gammel Sellingvej 1, 8370, Hadsten, Dania
- +45 22 22 00 63
- info@workoutshop.dk
- www.workoutshop.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Lynhurtig levering
Bestilte lørdag formiddag og modtog kort efter en mail om at pakken var afsendt. Mandag havde jeg pakken. Alt i den skønneste orden.
God service og hurtig levering
God service i forhold til uddybende info mht størrelser og tekniske spørgsmål. Samt hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse at shoppe hos workoutshop.
Utrolig hurtig levering.
Jeg bestilte onsdag aften kl.17:55, og fik pakken næste morgen kl. 08:00 på mit arbejde.
Kan kun anbefale Workoutshop.dk, til andre.
KONKURS: JEG HAR HELLER IKKE FÅET MINE PENGE RETUR = 949 KR.
PAS PÅ - Workoutshop er gået konkurs. Det ser ud til, at der fortsat handles, men hvis man ikke er 100 % sikker på, at varen passer - så lad være med at bestille!
Jeg har også penge til gode - desværre næsten 1.000 kr. Hvad gør man så ?
Hold jer fra dette firma!
Jeg har stadig ikke modtaget penge retur fra en handel i primo september 2014, og nu er vi i ultimo november 2014. Jeg har ringet til firmaet for ca. 1 mdr. siden og fik at vide at beløbet ville blive indsat på min konto snarest. Dette er stadig ikke sket. Herefter har jeg forgæves forsøgt at ringe til firmaet, som det ikke er muligt at komme igennem til. Jeg har forsøgt at skrive til firmaet, men får mailen retur. Jeg tænker at de 344 kr. er spildt, men kan så glæde mig over, at beløbet ikke er højere.
Hurtig ekspediton - perfekt! Handler der gerne igen igen :-)
Workoutshop kan varmt anbefales, det går hurtigt med levering, og returnering.
Gode tilbud og hurtig levering
Fik mail om godt tilbud på Better Bodies. Varerne blev afsendt dagen efter bestilling og i løbet af få dage var jeg godt klædt på.
Fantastisk service
Bestil, betale og indenfor 2 dage er varen i dine hænder. Det kan ikke gøres nemmere eller hurtigere.
Nemt og hurtig levering
Gode tilbud, nem hjemmeside og hurtig levering.
Nemt og hurtigt
Slet ingen problemer med at finde de ting jeg skulle bruge. Fik leveret pakken inden for få dage, og alt er i orden
Større udvalg af cykeltøj til piger
Produkterne er fine, der skal bare være et lidt større udvalg, og så kan det godt betale sig at have fri fragt, så ville jeg bestille mere.
God service og hurtig levering
Altid hurtig levering og god service jeg henter selv varer på lageret da jeg bor i hillerød rigtig fint dette er muligt
Retur
for dårligt jeg ikke har fået mine penge retur , over 3 uger siden jeg sendt en top tilbage der var for stor , har skrevet til dem ingen svar man kan ikke ringe
Godt udvalg og nem hjemmside
Det er nemt at finde og vælge de ting, jeg vil have. Dejlig nemt at bestille og hurtig pålidelig levering. Dejlig!
Bedste pris og hurtig levering!
Jeg bestilte zumba-sko sidst på dagen, dagen efter var de afsendt og dagen efter igen var de hos mig :-) Og tilmed sat ned med 50% ift hvad jeg kunne finde i butikkerne og andre steder på nettet. TAK for det :-D
Laaaang leveringstid og manglende information
Jeg købte to varer og ventede over 1 uge, før jeg fik DEN ENE vare leveret! Når jeg køber på nettet, forventer jeg, at der er hurtig levering, ellers kan jeg ligeså godt gå i en butik, når jeg tid. Jeg skrev til dem for at rykke og det svarede de ikke engang på.
Da min pakke så endelig kom, var der kun ene vare i, da den anden var udsolgt. Det kunne de godt have oplyst om på mail inden!
Jeg køber ikke der igen, men tager nok en af konkurrenterne, hvor jeg overvejede at købe!