Jeg fik en følelse af, at min bestilling blev behandlet, pakket og sendt med varme og glæde :-) Hurtig ekspedition og da jeg skrev et spørgsmål i en privat pb, fik jeg omgående et svar. SUPER betje... Zobacz więcej
Wordsofwisdom
Bestilte mine vare en eftermiddag. Næste dag modtog jeg en mail om at den ene vare var udsolgt, men at resten ville blive sendt. Jeg tænkte at der nok ville gå nogle dag inden jeg modtog mine varer,... Zobacz więcej
Jeg blev overrasket og glad, da jeg var på hjemmesiden og fandt lige det jeg søgte efter mit opslag på google. Nemt og hurtigt. fik jeg bestilt og betalt, for dagen efter at modtage mine varer - endda... Zobacz więcej
Super god og hjertevarm service, som jeg her gerne vil sige mange tak for! En meget imødekommende, åben, varm, personlig telefonsamtale og hurtig ekspedition, og smuk, smuk indpakning. Det gjorde mig... Zobacz więcej
lydehøjvej 5, 4720, præstø
- contact@wordsofwisdom.dk
- www.wordsofwisdom.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt!
Hjemmesiden fungerer perfekt. De bestilte bøger var på lager, og leveringen skete meget hurtigt!
Hej!
jeg fik min pakke i lørdags og blev bare så glad:)) har aldrig fået noget der har været pakket så smukt ind før og jeg vil helt sikkert anbefale jer til alle jeg kender!
Mange venlige hilsener
fra
Johanna C S
Fin købsoplevelse
Jeg købte en cd som blev hurtigt leveret. fint pakket ind ovenikøbet :-)
Flot service
Jeg bestilte fredag aften og fik leveret varerne mandag. Super hurtigt og virkelig flot indpakket. Rigtig god service som virkelig gjorde indtryk på mig.
God service og hurtig levering. Et skønt udvalg af spændende bøger, cder, dvder m.m.
World of Wisdom - boghandel (over internettet)
Præcis bestilling, præcis levering og nem måde at betale på.
Hurtig levering, smuk indpakning (det er man ikke vant til) og superservice!
Birgitte
Superservice
Det er første gang jeg har bestilt igennem wordsofwisdom, men absolut ikke sidste. Express levering, indpakning af bog og hvad der fulgte med som havde jeg rund fødselsdag.
Lækkert.
Kærlig hilsen
Morten
super på alle planer
jeg har bestilt nogen bøger og cd, fik dem lyn hurtig og de var så fin pakket ind i fin papir og med sløjfe:) alle detalje var så fine, faktura osv...jeg fik også en lille gave..vil anbefale gerne til alle !!!
Kærlig hilsen
Mirha
Superhurtig levering
Jeg bestilte 3 CD's en eftermiddag og 2 dage senere modtog jeg min ordre som desuden var smukt pakket ind.
Yderst effektiv, hurtig og proffesionel service.
Jeg bestilte en bog hos "The Words of Wisdom" en sen aften - den var modtaget på adressen 1½ døgn senere - smukt indpakket - indbydende og lækkert.
Kærligt og ærligt!
Fantastisk betjening. Fint indpakning. Altid en glæder at modtage pakker fra Words of Wisdom med de dejlige bøger og de mange små ekstra overraskelser.