Top service! Werden gelijk goed geholpen door Kelly aan onze eerste bank. Wij raden woonsquare iedereen aan!

Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL
Reakcja na opinię
Kelly heeft ons enorm goed geholpen! Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alle opties na te gaan en samen tot de beste keuze te komen. Dit is onze tweede aankoop bij woonsquare, dus zeker een aanrad... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Samen met mijn nichtje liepen we woonsquare binnen, na maanden zoeken van een bank zonder enige hoop zijn keken we naar banken. Na een korte loop rit hadden we ons smaak te pakken, liefde op het eers... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We hebben rustig de winkel kunnen rondlopen en uitgebreidt de banken kunnen testen. We zijn geholpen door Kelly. Zij heeft ons goede uitleg gegeven en ook de verschillende mogelijkheden uitgelegd. Da... Zobacz więcej
Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Geholpen door Mike. Super enthousiast en we hebben een mooie deal gemaakt!
Hele goede ervaring en top service gehad in Eindhoven!
Werden goed geholpen door Kelly en alles is ook duidelijk uitgelegd.

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
we zijn fijn geholpen door kelly, een nieuwe bank in onderhandeling met de prijs zijn we er samen goed uitgekomen.

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Great selection of sofas. We bought a lovely sofa at a very good price. Sam was very friendly and helpful when we looked around, and Mike Kessel helped us make the right choice for us.

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Alles is naar wens en goed geholpen

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
We werden hartelijk ontvangen door Kelly. Snel zaken gedaan en een goede prijs gekregen voor de bank.

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Kelly heeft ons enorm goed geholpen! Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alle opties na te gaan en samen tot de beste keuze te komen. Dit is onze tweede aankoop bij woonsquare, dus zeker een aanrader!

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Personeel vriendelijke en klantenservice excelent

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
We zijn heel goed geholpen door maik uit Kessel heel vriendelijk zorgzaam ivm mijn moeder .
Mooi prijs gemaakt.
En ook vriendelijk door Kelly geholpen

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
heel erg lieve mensen, erg gastvrij luisteren naar je wensen en laten je met een glimlach de deur uit gaan.
bedankt toppers, Mike en Mike

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Vandaag wij een nieuwe bank gekocht met ervaring van Mike en Mike en ik wil jullie super bedanken.

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Wij hebben een mooie bank gekocht, maar helaas was er al na acht weken een duidelijke verzakking zichtbaar.er was een naad van het binnenkussen losgeraakt. Dat kan natuurlijk gebeuren, daarom hebben wij gevraagd om vervanging van het betreffende kussen.
Er werd aangegeven dat dit akkoord was. Tot onze verbazing kwam de monteur echter zonder nieuw kussen. In plaats daarvan bracht hij slechts een lapje stof aan op de plek waar de naad was losgelaten. Vervolgens ontvingen wij een e-mail waarin stond dat de bank volgens de fabriek aan de fabrieksnormen voldoet.
Wij zijn hier niet tevreden mee. De verzakking bevindt zich precies op de plek waar je zit, waardoor zowel het zitcomfort als de uitstraling van de bank zijn verminderd. Op basis van de gemaakte afspraak mochten wij verwachten dat het defecte kussen vervangen zou worden en niet slechts met een lapje stof gerepareerd.
Deze reparatie vinden wij geen passende oplossing. Volgens u kan er verder niets meer worden gedaan omdat de bank volgens de fabriek aan de normen voldoet. Wij zijn het daar niet mee eens. Een bank van slechts acht weken oud mag naar onze mening geen duidelijke verzakking vertonen op een normale zitplaats. dus heb ze een mail gestuurd of een oplossing of we willen ons aankoop bedrag terug.

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Kelly heeft mij uitstekend geholpen.
In afronding ook Ricardo .

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Super goede service. Heel fijn geholpen door Sam in Eindhoven. Wat een fijne mensen werken hier. Heel erg blij met onze bank.

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Hele goede hulp gekregen en je kan van alles vinden in de winkel en de kwaliteit is prima.
De service en het personeel zijn top

Odpowiedź od Woonsquare - Eindhoven
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.