Banner for Woonsquare - Amersfoort

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊 Ik ben in de filiaal in Amersfoort geweest en niet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2683

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goede hulp gehad in het filiaal

Goede hulp gehad in het filiaal, aardig personeel en een mooie bank uitgekozen.

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Hoi Glenn, bedankt voor de positieve review en alvast veel plezier van de bank

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, zowel met de bank als onze eetkamer stoelen

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Hoi Anouk, bedankt voor de positieve review!

Oceniono na 5 z 5

Het was een goede ervaring

Het was een goede ervaring! We zijn vriendelijk te woord gestaan en hebben meermaals hulp gekregen bij het kiezen van de stof+kleur van de bank. Heel blij mee!

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Melanie, bedankt voor het delen van deze winkel ervaring. Alvast veel zit- en ligplezier op de nieuwe bank!

Oceniono na 5 z 5

Rustig laten kijken en vervolgens goed…

Rustig laten kijken en vervolgens goed geholpen en word goed met je mee gedacht!

27 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Melissa, voor meubels moet je ook echt de tijd nemen. Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen!

Goeie service

Goeie service

27 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Julian, bedankt voor de positieve review. Het service aspect zijn wij ook trots op, fijn dat u het ook zo heeft ervaren.

Oceniono na 5 z 5

Op tweede kerstdag hier een bank…

Op tweede kerstdag hier een bank gekocht omdat ze veel uit voorraad leverbaar hadden, erg vriendelijk geholpen. Al met al een fijne winkel met fijn personeel

26 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Hoi Jaap, bedankt voor het delen van uw winkelervaring en alvast erg veel plezier van de aankoop

Oceniono na 5 z 5

Mick heeft ons super geholpen

Mick heeft ons super geholpen! Gaf ruimte om rustig te kijken en zo nodig advies als we er om vroegen! Zeker een aanrader!

26 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Nina, bedankt voor het delen van uw ervaring en namens Mick alvast veel plezier!

Goede kwaliteit, fijne verkoper

Werden erg goed geholpen en er werd gelijk koffie aangeboden.
Verkoper dacht goed mee en alles was mogelijk. Banken van goede kwaliteit en goede prijs

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Robine, bedankt voor de review en alvast veel plezier van de nieuwe bank

Oceniono na 5 z 5

De winkel heeft een enorme keuzen

De winkel heeft een enorme keuzen. Er wordt alle tijd voor je genomen en alle opties doorgenomen. Zeer vriendelijk personeel.

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Hoi Suzanne, bedankt voor het delen van deze ervaring

Fijn en duidelijk geholpen

Fijn en duidelijk geholpen! Medewerker nam rustig de tijd voor ons en legde alles goed uit! Wij zijn blij met de nieuwe bank!

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Cindy, bedankt voor het delen van uw ervaring. Alvast veel zitplezier!

Oceniono na 1 z 5

Wat een slecht filiaal zeg.

Wat een slecht filiaal zeg.
De man die ons hielp keek mijn vriendin alleen aan wanneer het om schoonmaken van de bank ging. En zei tegen ons dat er op de factuur 6 weken levertijd zou staan maar dat het in praktijk 8 weken is. Na 9 weken bel ik en de man aan de telefoon zegt nee meneer 8-12 weken is de levertijd. Vandaag (12 weken) bel ik opnieuw zegt mevrouw (aardige vrouw) dan hebben mijn mannelijke collegas het fout doorgegeven het is 12-16 weken. Dit is al veelste lang eigenlijk maar okey. Staat er in de koop factuur die heel nonchalant onder mijn neus gedrukt werk week 6 van 2026. Koop hier niet!

15 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Daniël, bedankt voor het delen van uw ervaring.
Bij aankoop wordt de verwachte leverweek altijd vastgelegd op de orderbevestiging, die door de klant wordt gecontroleerd en ondertekend. Mondelinge toelichtingen kunnen soms anders worden geïnterpreteerd, daarom is de schriftelijke bevestiging hierin leidend.

Naar aanleiding van uw melding hebben wij contact met u proberen op te nemen om dit verder toe te lichten, maar hier hebben wij helaas geen reactie op ontvangen. Mocht u dit alsnog willen bespreken, dan kijken we uiteraard graag met u mee.

Super service

In oktober bankstel besteld met levertijd van 8 tot12 weken
Na 6 weken bericht ,uw bankstel is gereed voor verzending.
Bij de levering bleek echter het verkeerde bankstel in de auto van de vervoerder te staan.
Direct gebeld en de fout gemeld
Na 3 minuten heeft de leverancier teruggebeld dat de fout zsm werd verholpen .Na ongeveer. een half uur stond een andere auto voor de deur met het goede bankstel.Ter compensatie voor de fout werd alles netjes uitgepakt en geïnstalleerd en de verpakkingen meegenomen
Dat noem ik pas klantvriendelijk,dank aan de chauffeur en bijrijder!

27 listopada 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Thijs, helaas gaat er soms iets niet volgens planning, maar gelukkig dat het zo netjes is opgelost voor u! Heel veel plezier van uw aankoop.

Oceniono na 1 z 5

Klacht wordt niet serieus genomen

Na een klacht het afdoen met dat dat normaal is dat de zitting na een maand verzakt !!!
Zo wie zo zit de bank niet zo als in de showroom 🤷‍♀️

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste mevrouw Zijtveld, naar aanleiding van uw review hebben wij getracht meer informatie te verkrijgen om uw situatie te beoordelen en u te helpen dit op te lossen.

Helaas hebben wij geen aanvullende gegevens van u mogen ontvangen. Indien u de situatie wenst te bespreken en samen naar een oplossing kijken, wilt u dan contact met ons opnemen?

Mvg, Vincent

Oceniono na 4 z 5

Goed geholpen

Goed geholpen! Mooie bank uitgekozen

9 listopada 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Kelly, blij dat we het voor u hebben mogen oplossen. Alvast hele fijne feestdagen voor u en de kinderen.

Oceniono na 5 z 5

Vandaag geholpen door Mike goede…

Vandaag geholpen door Mike goede verkoper we gingen voor een dressior die we ook gekocht hebben maar ook heeft hij nog een hoek bank aan ons verkocht we zijn goed en prettig geholpen door mike dank je wel voor de goede service

6 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Hoi Jacky, wat fijn dat jullie zo geslaagd zijn. Geniet er straks van!

Slechtste service ooit

Slechtste service ooit – nooit meer!
Aankoop ging snel, maar daarna begon de ellende. Betaling gedaan, maar volgens de winkel niet ontvangen – geen producten, wel geld kwijt. Bezorging waardeloos: afspraken niet nagekomen, chaos met ophalen en opnieuw betalingsproblemen. Uiteindelijk na veel gedoe het meubel gekregen, maar compensatie? Nihil. Dit is géén service. Voor mij nooit meer bij deze winkel!

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Woonsquare - Amersfoort

Beste Maud, wij zullen nooit iets afleveren zonder dat de betaling is ontvangen. Heeft u betaalbewijzen? Daarnaast spreekt u zowel over bezorgen als over ophalen. Is uw bestelling door ons bezorgd of heeft u het zelf afgehaald?

Kunt u contact met ons opnemen met uw ordergegevens zodat er duidelijkheid komt over uw order, betaling en levering? Daarna kunnen wij kijken of er een oplossing is voor uw ontevredenheid.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej