Leider fühlt sich das Tragen nach einem…
Leider fühlt sich das Tragen nach einem kleinen Malheur unangenehm an. Ich habe von so einer Hose etwas anderes erwartet. Dafür sind sie zu teuer. 🥺
Inkontinenz Höschen größte Saugkraft
Sitzen perfekt bei meiner Mutter!
Eine echte Alternative zu Windeln die uns sehr gestört haben wg dem hohen Müllaufkommen. Für meine Mutter ist es auch schöner ein Höschen zu tragen und keine auffällige Windel!
Toller Kundenservice!
Ik vind ze erg goed zitten je voelt ze niet zitten als je ze draagt en het heeft een goede pasvorm ze zitten echt heel comfortabel de betste die ik tot nu toe heb geprobeerd ik heb Zeer sterk absorberende gekozen een top keuze en de klantenservice is ook heel goed
Ik heb broekjes XL besteld.
Het broekje zit op zich wel lekker qua pasvorm. Bleef ook droog. Toch vind ik ze niet geurloos na een halve dag en dat had ik wel gehoopt.
Ik kan ze op geen enkele manier bereiken en zit met een veel te grote maat, en te dik materiaal. Ik kan er niets mee
De klantenservice was aardig en behulpzaam toen ik meldde dat het type ondergoed dat ik had besteld, veel te omvangrijk was.
Helaas konden ze me ook niet echt helpen met een antwoord op de vraag in hoeverre 'normaal' bij hun ondergoed overeenkomt met 'normaal' bij weggooi-incontinentiepads. Inmiddels weet ik na experimenteren met water: die twee dingen zijn onvergelijkbaar. Daarnaast is het ondergoed echt een stuk omvangrijker dan een (veel beter absorberende) pad. De bedoeling is goed, de kwaliteit van de broekjes ook, maar helaas is het wat mij betreft nog steeds geen oplossing.