Wine & Delights ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Vi var 2 personer, som hver især bestilte kalveschnitzel til 279 kroner/stk. Pris og kvalitet hang desværre ikke sammen. Begge vore schnitzler var seje og fyldte med en del sener. Vi nævnte det for... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Alt for dyrt i forhold til, hvad man får på tallerkenen. Restauranten er flot, og betjeningen er venlig og fornuftig, men desværre halter maden langt bagefter. Køkkenet virker til at tage den nemmeste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig service / træls oplevelse Vi bestilte et tapas bræt og spurgte udtrykkeligt om vi kunne dele, da vi ikke var særlig sulten - og blev gjort opmærksom på der var mad nok og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wine & Delights blev vores "stamrestaurant" i løbet af den uge, vi var med vores voksne børn og svigerdatter i sommerhus i Blåvand - 3 gange blev det til. Lækker, lækker mad, god og afslappet stemning... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super god madoplevelse, serveret af professionelle og imødekommende personale.

Min dejlige hustru og jeg skulle finde et godt sted at spise i Blåvand. I butikken Westvind spurgte vi ekspedienten om, hvor hun ville spise med sine venner. Første valg var Wine & Delights. Vi var heldige at få bord uden bestilling og blev mødt af professionelle og dejlige unge tjenere, som hurtigt kom med spisekortet. Valget blev henholdsvis Spanske Spare-rib m stegte kartofler og coleslaw samt en koldrøget laksesalat. Hold da op - en kulinarisk oplevelse. Bedste Spare-ribs i rigelige mængder og en anderledes, men rigtig dejlig coleslaw. Der var ikke meget af den, men det viste sig hurtigt hvorfor - nemlig at ribbenene smagte himmelsk, så der var mit fokus. Den koldrøgede lakse-salat blev serveret for min hustru på en stor tallerken. Der var masser af dejlig frisk salat og heldigvis var der ikke pøset en masse dressing på salaten, men udelukkende frisk græsk youghurt. Vi bestilte desuden hvidløgsbrød og fik fire fine hjemmebagte brød med super smag. Stop-mætte forlod vi restauranten med en rigtig god oplevelse i hukommelsen. Vi kommer igen når vi en dag er på de kanter og anbefaler klart Wine & Delights, hvis man vil have en god madoplevelse.

23 lipca 2022

Super service

Super service, god stemning, gode vine - og det bedste mad længe, kan klart anbefales🌟.

22 czerwca 2022

Fantastisk service

Lækker overskuelig mad, men bedst af alt den gode service fra Anders (Blåvand). Imødekommende og venlig tjener. Derudover var resten af personalet rigtig søde, og så var der renlige og ordentlige forhold på toilettet!

Keep up the good work :-)

8 lipca 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej