wineandbarrels.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin butik. Personalet er fagligt dygtigt og tager sig tid til at tale om ens overvejelser. Vi overvejede at købe et vinskab og havde lavet vores research, inden vi tog ud til butikken. Her fik... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Great product at a great price. The only thing that could improve is the (international) delivery. When ordering I couldnt choose a date, so we had to wait until the delivery confirmation to see when... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag fick mycket professionell och personlig hjälp av Malin när jag skulle välja vinkyl. Hon tog sig tid att förstå mina behov, svarade tydligt på mina frågor och hjälpte mig att hitta en modell som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi købte to vinkøleskabe hos WineandBarrels og fik en rigtig god oplevelse. Anders i Fredericia gav os en professionel, venlig og kompetent rådgivning hele vejen igennem, og vi følte os godt taget h... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

Wineandbarrels.com er distributør og forhandler af udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehør. Virksomheden er grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og er i dag blandt de største i Skandinavien indenfor vinreoler, vinkøleskabe, vinmøbler, vinglas og vintilbehør.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 194

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super service med søde og hjælpsomme…

Super service med søde og hjælpsomme medarbejdere

11 grudnia 2025

Kære Mai-Britt,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede god service og søde og hjælpsomme medarbejdere. Jeg sørger for at give de pæne ord videre til afdelingen!

Good product

Good product

16 grudnia 2025

Dear Steen,

Thank you so much for your feedback - and for taking the time to share it here! We hope you’ll enjoy your purchase and visit us again soon.

Super tilfreds

Super tilfreds

27 grudnia 2025

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at du er glad for din nye kork champagneprop. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse her på Trustpilot.

Oceniono na 4 z 5

We bought a (diy) wine rack for 56…

We bought a (diy) wine rack for 56 bottles. Receipt was quickly after order, even in the X-Mas period, which is a definite plus. It was easy to assemble and it lives up to the promise. We are happy with it for our level of use.

19 grudnia 2025

Dear Allert,

Thank you very much for your review. Nice to hear that the wine rack arrived quickly, even during the busy Christmas period. We hope it fits nicely into your home! Thank you for taking the time to share your experience.

Oceniono na 1 z 5

Avoid

Placed an order in good time for Christmas and has not arrived 10 days later. their phone number does not work and I am still waiting for a reply to my email. Avoid.

23 grudnia 2025

Dear Sam,

Thank you for sharing your experience with us.

As soon as you emailed us, we responded the next day and immediately checked the shipment status. At that point, the parcel had already been released from customs, and we advised that any remaining delay was unfortunately outside of our control due to the Christmas peak period and courier/customs workload.

We also followed up with GLS, who confirmed an updated delivery estimate of 1–2 business days, and we provided your tracking link right away so you could monitor the delivery progress directly.

For transparency, your order was placed on Saturday 13/12. As we do not process orders during weekends, it was handled on Monday 15/12 and dispatched on Tuesday 16/12. Our stated delivery timeframe is 5–7 business days, so for Christmas gifts we always recommend ordering earlier to avoid last-minute delays during peak season.

If you ever feel you’re not getting help quickly enough, please do call us directly - we are always happy to assist as fast as possible.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

15 grudnia 2025

Kære Helge,

Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at alt gik glat med leveringen. Vi håber at byde dig velkommen som kunde hos os igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Flot design til en flot pris

Jeg har hos Wineandbarrels købt en mindre vinreol til 36 flasker. Den er super flot og pynter virkelig. Og så gør det jo heller ikke noget, at prisen også var flot.
Jeg skal helt klart have en mere, når behovet opstår.

8 grudnia 2025

Kære Niels,

Mange tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at vinreolen både ser godt ud og passer godt ind hjemme hos dig — og så gør en god pris jo bestemt ikke noget. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når samlingen skal vokse.

Oceniono na 5 z 5

Top klasse service og levering.

Alt gik efter planen. Super service, levering til tiden også en produkt som et helt i top! Ikke sidste gang jeg har handlet hos jer.

2 grudnia 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din skønne feedback! Det er altid en fornøjelse at høre, når alt spiller, og forventningerne bliver indfriet. Vi sætter stor pris på det og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Super service og lækkert skab

Vi skulle have et vinkøleskab til vores nye hus. Vi tog derfor ned til showroom i Fredericia hvor vi fik fantastisk service af Anders som hjalp os med at finde det helt rette skab til os.
Vi endte med et Cavecool der desværre ikke kom med ombord på lastbilen den aftalte leveringsdag, men Anders foretog kommunikationen med fragt selskabet og skabet ankom allerede dagen efter.

Vi er meget tilfredse med skabet og servicen, vi kan kun anbefale at handle hos Anders i Fredericia.

27 listopada 2025

Kære Philip,

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse i showroomet i Fredericia, og at Anders kunne hjælpe jer godt på vej til det helt rette vinkøleskab. Skønt også, at leveringen hurtigt kom på plads - og tak for den varme anbefaling.

Fast delivery

Fast delivery - and easy to use product :-)

6 grudnia 2025

Dear Jacob,

Thank you very much for your review! We’re happy to hear that everything arrived quickly and that you find the product easy to use - that’s exactly what we aim for. Thanks for sharing your experience.

Oceniono na 5 z 5

Correspond parfaitement à mes attentes…

Correspond parfaitement à mes attentes et à la description du produit

8 grudnia 2025

Bonjour Pascal,

Nous sommes ravis que vous soyez si content de nos produits! Merci à vous, nous restons à votre disposition pour tout autre besoin.

Cordialement,
Benedetta - Sales Manager, FR & IT

Great Customer Service

Great Customer Service, quick delivery and good products.

28 listopada 2025

Dear Laura,

Thank you very much for your kind review! We’re pleased to hear that you had a good overall experience with us, and we truly appreciate you taking the time to share it here on Trustpilot.

Oceniono na 5 z 5

Michelle fra Customer Service er guld…

Michelle fra Customer Service er guld værd for Wineandbarrels - og for os kunder. Hun forstår god service og kan forklare tingene i øjenhøjde. Vi havde en del bøvl og mangel på kommunikation med Wineandbarrels - og jeg havde egentlig opgivet relationen. Men den samlede Michelle op og vi har fået en sublim behandling efterfølgende.
5 stjerner til Michelle :-)

5 grudnia 2025

Kære Jacob,

Tusind tak for de meget pæne ord.

Det betyder utrolig meget for mig personligt at høre, at du følte dig mødt i øjenhøjde, og at vi sammen fik vendt en udfordrende start til en god oplevelse. Jeg er virkelig glad for, at den efterfølgende dialog og håndtering gjorde en forskel for dig – så tak for din tålmodighed og for de 5 stjerner Jacob!

Caverack

I ordered a small wine rack. It was on sale. I'm very pleased. Good quality, beautiful wood, fast and careful delivery. I plan to make more purchases from this store in the future.
It's especially convenient that all the cabinets and racks are modular and can be easily assembled into larger units. But even a single small unit can be a real highlight of your home's interior (and not just a place to hold your wine).

1 grudnia 2025

Dear Kate,

Thank you so much for your lovely review! We’re delighted to hear that you’re pleased with your new Caverack module and that you appreciate the modular design.

We’re also very happy to hear that you’re considering future purchases with us – and if you ever wish to create a larger Caverack setup, our sales team is always ready to help and advise.

Oceniono na 5 z 5

Jeg modtager et vinkøleskab med en skade

Jeg modtager et vinkøleskab med skader på døren. Jeg skriver til Wine and barrels, og de løser det med det samme. En ny dør bliver hurtigt sendt.

Der var ingen skader på emballagen, så jeg tænker at skaden er sket på fabrikken.

Stor ros til en virksomhed med god kundeservice.

4 grudnia 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse!

Selvom det selvfølgelig er ærgerligt at modtage et vinkøleskab med en skade, er vi rigtig glade for at høre, at løsningen med en ny dør kom hurtigt på plads. Tak for din forståelse og for de pæne ord om vores kundeservice – det betyder meget for os.

Solid vejledning og kundeservice

Jeg er glad for den vejledning jeg fik, samt det skab jeg endte med at købe. Der var dog problemer med leveringen hvilket skyldes fejl/nedbrud i fragt firmaets it-system. Wine and Barrels var returnerede herefter komkostningerne til fragt. God og hurtig kundeservice! :)

30 października 2025

Kære Kenneth,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at både vejledningen, kundeservicen og dit skab levede op til dine forventninger.

Leveringssituationen var desværre noget værre rod og ramte rigtig mange kunder - så det betyder ekstra meget for os, at du alligevel har taget dig tid til at dele din oplevelse positivt.

Oceniono na 5 z 5

Skabet er af god kvalitet og lever helt…

Skabet er af god kvalitet og lever helt op til mine forventninger. Levering skete som aftalt med fin udpakning og opstilling.

27 listopada 2025

Kære Flemming,

Mange tak for de pæne ord! Det er dejligt at høre, at skabet lever op til dine forventninger, og at både levering, udpakning og opstilling forløb som aftalt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Great Wine cooler

Great Wine cooler , just as shown at site. Delivery was delayed, but i was informed with status. Was not direct available, but knew that before, was noted.
(reason was malfunction in shippers software)
Happy with this fridge.

2 grudnia 2025

Dear Eric,

Thank you so much for your great review! We’re delighted to hear that you’re happy with your wine cooler and that it matched your expectations. We truly appreciate your understanding regarding the delivery delay and are glad our updates helped keep you informed. Enjoy your new fridge!

Magnifique 🤩

Je suis ravie de ma commande de tire bouchons ZIG ZAG dans leur boites d’origine. Magnifique cadeaux à vie!!
Commandé et livraison soignée très rapide.
Je recommande cette entreprise très sérieuse à 100%.
Merci

21 listopada 2025

Bonjour Marphil,

Nous sommes ravis que vous soyez si content de nos produits! Merci à vous, nous sommes à disposition pour toute autre besoins. Bonne fetes!

Cordialement,
Benedetta - Sales Manager, FR & IT

Oceniono na 1 z 5

Har aldrig oplevet så dårlig service

Har aldrig oplevet så dårlig service. Jeg købte et vinkøleskab tirsdag og blev lovet at skabet blev leveret senest fredag. Torsdag afventer jeg svar på hvornår det ankommer fredag. Efter at have ventet hele fredagen får jeg endelig fat i et Call center som lover at jeg bliver kontaktet mandag. Mandag, tirsdag og onsdag afventer svar på levering men dette er desværre ikke muligt da skabet er blevet solgt til anden side ved en fejl.
Nu tre uger senere har jeg fået oplyst sidst på året da der er leveringsproblemer med en container.
Pengene for skabet er ej heller kommet retur til mig.
Derfor min anbefaling køb endelig ikke hos dem.

4 listopada 2025

Kære Finn,

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest vil vi gerne undskylde for det forløb, du har oplevet – det lever på ingen måde op til den service, vi ønsker at give vores kunder.

Det er korrekt, at din oprindelige ordre desværre blev ramt af en intern fejl i vores lagertal, hvilket betød, at varen ikke kunne leveres som lovet. Det er naturligvis vores ansvar, og vi forstår fuldt ud din frustration over både ventetid og manglende klar kommunikation undervejs.

Efterfølgende har vi dog været i løbende dialog med dig for at finde en løsning, og vi er glade for, at vi kunne oprette en ny ordre til dig, som blev leveret for få dage siden. Som en håndsrækning har du fået samme fordelagtige pris som på den oprindelige ordre – også selvom vi tidligere havde oplyst, at dette ikke var muligt.

Vi beklager, at dit første indtryk af os ikke var positivt, men vi håber trods alt, at du er glad for dit nye Pevino - og at du får stor glæde af det fremover.

Wineandbarrels

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej