Jag fick mycket professionell och personlig hjälp av Malin när jag skulle välja vinkyl. Hon tog sig tid att förstå mina behov, svarade tydligt på mina frågor och hjälpte mig att hitta en modell som... Zobacz więcej
Vi købte to vinkøleskabe hos WineandBarrels og fik en rigtig god oplevelse. Anders i Fredericia gav os en professionel, venlig og kompetent rådgivning hele vejen igennem, og vi følte os godt taget h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte deres vinreoler til vinkælder i Hillerød. Fantastisk service (spørg efter Bastian) Ingen problemer med at få byttet og få penge retur for de produkter, vi havde målt forkert op. Beste anbe... Zobacz więcej
J'ai mis beaucoup de temps à me décider avant de passer commande, car je pensais qu'il serait long et difficile de monter le cassier à bouteilles contenu du nombre de pièces à assembler. En fait, c'... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Wineandbarrels.com er distributør og forhandler af udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehør. Virksomheden er grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og er i dag blandt de største i Skandinavien indenfor vinreoler, vinkøleskabe, vinmøbler, vinglas og vintilbehør.
Rønnevangsalle 8, 3400, Hillerød
- 71993344
- info@wineandbarrels.com
- www.wineandbarrels.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Der gelieferte Weinkühlschrank…
Der gelieferte Weinkühlschrank entspricht den Erwartungen

Odpowiedź od wineandbarrels.com
Sehr schönes, praktisches Modell!
Nachdem das erste Paket durch einen Fehler des Lieferanten defekt war, erfolgte die Nachlieferung binnen 2 Tagen! Bin begeistert.
Tolles Modell, werde später weitere Module nachordern.
Kompliment!

Lyxig förvaring.
Snabb leverans och det blev en mycket snygg och lite lyxig förvaring.

Odpowiedź od wineandbarrels.com
Hjälpsam kundsupport och hög kvalitet på vinkylar
Hjälpsam kundsupport som svarade på min frågor. Hemtransport med inbärning känns inte riktigt värt pengarna. Ingen av de två som kom för att bära in vinkylen visste hur den skulle hanteras, vart man lämpligast lyfter den och hur känslig den var. Tur att de inte lutade den med glasdörr mot kärran.
Jag är klart nöjd med produkten - ett Demoex. Men, jag saknade ett par bilder som visade alla små repor och bucklor som fanns. Men den var i förväntat skick för ett demoec.

Odpowiedź od wineandbarrels.com
Le produit que je voulais
Le produit que je voulais. Livraison rapide. Qualitatif.

Odpowiedź od wineandbarrels.com
Everything was perfect and the racks easy to assemble
Everything was perfect and the racks was easy to assemble, dispite I´m not a handy-man. The delivery time was a bit long, but other than that it has been a very positive experience doing business with Wine & Barrels.

Odpowiedź od wineandbarrels.com
Die Lieferung war schnell und…
Die Lieferung war schnell und professionelles Handling! Verpackung und alles hat 100 5ig gestimmt!

Elendig service
Jeg kontaktede Wineandbarrels i slutningen af november angående køb af to vinkøleskabe. I dialog med Anders fik jeg oplyst, at de kunne tilbyde gratis fragt, da jeg købte to skabe. Jeg modtog derefter et betalingslink, som jeg gennemførte, så beløbet blev reserveret.
Kort tid efter fik jeg dog besked om, at køleskabene alligevel ikke var på lager og først forventedes på lager igen i slutningen af december. Det accepterede jeg.
Herefter blev leveringen rykket flere gange – først til uge 5 og derefter igen til uge 8. Da vi nåede uge 8, modtog jeg endnu et betalingslink. Jeg kontaktede dem, da jeg allerede havde gennemført betalingen én gang og naturligvis ikke ønskede at betale to gange. Jeg fik at vide, at det tidligere link var udløbet, og at jeg derfor skulle betale igen. Det gjorde jeg.
Efterfølgende fik jeg så besked om, at skabene nu var solgt til en anden kunde og først forventes på lager igen i midten af april.
Jeg har altså nu ventet i cirka 3,5 måned på to vinkøleskabe. I mellemtiden har jeg haft en længere mailkorrespondance med Anders om, at skabene skulle hjem på lager og have byttet låger, før de kunne sendes til mig. Alligevel ender det med, at de bliver solgt til en anden.
Efter min mening er det simpelthen ikke i orden at lade en kunde vente i flere måneder, få kunden til at gennemføre betaling igen, og derefter sælge varerne til en anden. Det virker uprofessionelt og meget dårligt håndteret. Jeg føler ærligt talt, at min tid som kunde ikke er blevet respekteret, og den her oplevelse giver mig meget lidt tillid til at handle hos dem igen.

Fungerar bra med beställningen
Fungerar bra med beställningen, fick snabb återkoppling av köpet. Det som var lite krångligt i Sverige var frakten med DSV. Missförstånd med hem leveransdatumet. Fick ringa DSV support och då ordnade sig det.

Stor anbefaling
Jeg fik købt de forkerte glas og tog i showroom og byttede dem til korrekt størrelse. Er så glade for vores glas. Fik fantastisk service både på mail og i showeoom. Kan virkelig anbefales

Recommended
Very happy with service and the product. I would recommend this company!

Fantastisk skab og service
Efter et besøg i Showroom i Hillerød, købte vi et Pevino Imperial 95 flasker vinskab. Skabet blev som aftalt, leveret få dage efter det blev købt.
I bevidsthed om at Wineandbarreels forhandler skabe og vinudstyr af en noget mere Eksklusiv kvalitet, end langt de fleste andre forhandlere af vinskabe. Så havde vi høje meget forventninger til skabets kvalitet, men selvfølgelig også til den service vi ønskede i forbindelse med købet.
Efter opsætning og ibrugtagning af skabet i en periode, så er det vores oplevelse at skabet til fulde lever op til vores forventninger. Funktion, støjniveau, udtryk og stil, alt er perfekt.
Vi kan varmt anbefale at købe skabe og andet vinudstyr hos Wineandbarrels, det gør vi bestemt igen.

Speedy delivery at fair cost
Speedy delivery at fair cost
Nice priceworthy product and easy assembly

Magisk service
Magisk service, var i butiken och fick så bra hjälp och ÄNTLIGEN kändes det rätt att handla från någon som bryr sig att man blir nöjd med produkten och inte bara jagar ”sälj”. Rekommenderas starkt.