Jeg fik mine varer dagen efter, de var bestilt vedlagt lidt små søde overraskelser. Havde mulighed for at bestille mine produkter i "salon-størrelser" med pumpe - det er noget, jeg værdsætter! Desud... Zobacz więcej
wildhair.dk
Rigtigt gode priser på varer af høj kvalitet (i hvert fald det jeg købte), gratis levering plus hurtig eksekvering med en lille bonus overraskelse i form af slikkepinde i pakken giver super kundeserv... Zobacz więcej
Bestilte to Joico Humidity blocker hårspray, troede jeg... jeg var kommet til at klikke den forkerte vare i kurven, og i al iver, opdagede jeg det først på ordrebekræftelsen, da begge varer kostede... Zobacz więcej
Der gik 2 timer fra jeg lavede betillingen til jeg fik beskeden om at mine varer var pakket og på vej. Dette var fredag og mandag kunne jeg hente min pakke i SuperBrugsen. Forsvarligt pakket ind og sø... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Voks, shampoo, balsam, conditioner, smykker, tørklæder og andet accesories. Alt sammen til yderst fornuftige priser. Og naturligvis fragtfrit leveret til hele Danmark. Dog ikke Færøerne og Grønland.
Smutten 3, 7190, Billund
- wildhair@bbsyd.dk
- www.wildhair.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds, det er ikke sidste gang jeg handler hos dem:)
Bedste anbefalinger herfra.
Fantastiske tilbud, lækre produkter og hurtig levering.
hurtig levering
5 stjerner her fra!
Super service, hurtig levering og de rigtige varer, til en helt vild lav pris 😊😊
Hurtig ekspedition og varer som …
Hurtig ekspedition og varer som beskrevet
Meget hurtig levering.
Det er en fantastisk shoppe oplevelse …
Det er en fantastisk shoppe oplevelse ejeren er utrolig service mindet ingen problemer er for store de bliver løst i et snuptag. jeg giver 5 stjerner + 5 stjerner = 10 stjerner det har Gurlig fortjent. kH. Jytte Klie
Hurtig levering og super gode …
Hurtig levering og super gode produkter. :-)
Gode produkter og hurtig ekspedition :)
Hurtig levering, gode priser og så en lille gave, godt nok et par hårelastikker, alle piger har jo ikke langt hår, men det er tanken der tæller ;) Det er absolut ikke sidste gang jeg har købt noget hos Wildhair.dk
Gode tilbud og super hurtig levering
Gode tilbud og super hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler derfra :)
Wild hair 😊😊😊hurtig levering og gode …
Wild hair 😊😊😊hurtig levering og gode produkter 💖💖💖
Super hurtig levering :-)
Super hurtig levering :-)
Skønt med en lille ekstra ting i pakken:-)
Kan kun anbefale wildhair
Altid fantastisk service:-)
Skønt at man i hjertet af Billund kan bestille de hårprodukter man skal bruge fra Angel de provence, når det ikke er populært andre steder:-) tak for jeres hurtige service:-)
SUPER,
Bare super betjening. Det er ikke sidste gang jeg/vi handler hos Wildhair.
Super fin service
Super oplevelse med Wild hair. God pris på produkterne :)
Genialt website
Jeg fandt noget neglelak, som var helt fantastisk i farverne. Derudover var det 20 kr. billigere end andre steder, så det købte jeg med det samme. Leveringen gik problemfrit og virkelig hurtig og til min store overraskelse var der nogle ekstra småting med i pakken! Jeg er tosset med deres produkter og jeg vil helt sikkert handle der igen!
Hurtig ekspedition
Det er nemt at handle hos wildhair.dk. Altid god og hurtig ekpedition