Jeg fik mine varer dagen efter, de var bestilt vedlagt lidt små søde overraskelser. Havde mulighed for at bestille mine produkter i "salon-størrelser" med pumpe - det er noget, jeg værdsætter! Desud... Zobacz więcej
wildhair.dk
Bestilte to Joico Humidity blocker hårspray, troede jeg... jeg var kommet til at klikke den forkerte vare i kurven, og i al iver, opdagede jeg det først på ordrebekræftelsen, da begge varer kostede... Zobacz więcej
Der gik 2 timer fra jeg lavede betillingen til jeg fik beskeden om at mine varer var pakket og på vej. Dette var fredag og mandag kunne jeg hente min pakke i SuperBrugsen. Forsvarligt pakket ind og sø... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Voks, shampoo, balsam, conditioner, smykker, tørklæder og andet accesories. Alt sammen til yderst fornuftige priser. Og naturligvis fragtfrit leveret til hele Danmark. Dog ikke Færøerne og Grønland.
Smutten 3, 7190, Billund
- wildhair@bbsyd.dk
- www.wildhair.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fremragende!
Simpelthen bare super god service!
Jeg bestilte om fredagen, og om mandagen havde jeg tingene.
Det var pakket flot ind, og så var der en lille ting med.
Jeg handler helt klart igen hos wildhair.dk igen! :)
Super anmeldelse
Rigtigt gode priser på varer af høj kvalitet (i hvert fald det jeg købte), gratis levering plus hurtig eksekvering med en lille bonus overraskelse i form af slikkepinde i pakken giver super kundeservice. Bestemt en virksomhed jeg vil anbefale andre at handle hos samt handle fra igen selv.
Godt arbejde.
Meget tilfreds
Gode priser, godt udvalg og hurtig levering. Super godt og anbefalelsesværdig :-)
Super fin handel
Købte en shampo
Super hurtig handel og levering.
Handler helt sikkert der igen
nemt og hurtigt
kun godt her fra :) alt var lige til og gratis levering.
Tip Top
Hurtig levering Varen levede 100% op til forventningerne Alt i alt en positiv oplevelse
Kan ikke blive bedre!!!
Super pris for 2 stk ID Hair voks Titanium til 150,- incl. levering. Levering indenfor 2 dage:-)
hurtigt levering
Hurtig levering og alt var som det skulle være. Fik endda en lille gratis gave med :-)
Wild service :o)
Fantastisk hurtig levering og ingen porto - jeg er målløs :o))
Hurtig levering og gode priser
Stort udvalg, overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering.
Kan helt klart anbefale wildhair.dk
Hurtig service
Alt svarede til forventningerne og blev positiv overrasket iver så kort leveringstid
Hurtig levering i en problemfri handel
Jeg fik desværre ingen mail på ordrebekræftelse... Men det gjorde ikke så meget for i løbet af samme dag kom mailen der fortalte at den voks jeg havde bestilt, allerede var afsendt! Jeg modtog den dagen efter, godt indpakket mod postens håndtering. Hvis prisen også er i orden næste gang, så handler jeg helt sikkert igen. :-)
Helt igennem perfekt handel!!!
Jeg havde bestilt 2 vinylux neglelak fra CND samt en topcoat og jeg kom nok af med en 180-190kr. Leveringen var LYNhurtig og der var endda en dejlig overraskelse i pakken: En fin lipgloss!
Det var helt uventet og jeg kiggede da lige fakturaen igennem, for at tjekke at jeg ikke havde modtaget den ved en fejl, men det var simpelthen en lille gave til mig <3
Jeg skal helt klart handle her igen!!!
Fin service og hurtig levering
Jeg bestilte en shampoo hos Wildhair.dk, som var en hel del billigere end de andre steder, hvor jeg kunne få den samme vare. Pakken blev afsendt samme dag og dagen efter bestilling kunn jeg hente den i pakkeshoppen.
Som et lille plus var der tre små "gaver" med i pakken - rigtig fin service, når man tager i betragtning, at der var tale om en shampoo til 90 kr.
Super service!
Lyn hurtig levering, fejlfrie ordrer og skønne produkter :-) Det blir ik bedre! Jeg er ny fast kunde :-)
Hurtig og go service
Positiv oplevelse. Hurtig levering og rigtig go produkt til en ok pris :)
Varm anbefaling!
Bedste pris, hurtig levering, og små overraskelser i pakken :)
-Kan kun anbefale det!
Hurtig levering og gratis fragt
Bestilte kl. 22 om aftenen og fik mail om at ordren var sendt ved 7-8 tiden næste morgen.
En god oplevelse
Jeg har nu bestilt hos Wild hair 2 gange .. Meget fin service og mine pakker er kommet hurtigt.. Tilmed har jeg kunne købe mine produkter billigere 😊 helt bestemt ikke sidste gang jeg benytter Wild hair.