Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een lekker doosje wijn besteld. Jammergenoeg ging er iets fout bij PostNL waardoor het doosje nog steeds ergens rondzwerft. Na 1 mailtje werd er direct een nieuwe opgestuurd waardoor wij lekker in het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over wijn.com! Na dat mijn betaling per ongeluk geannuleerd was kreeg ik een hele vriendelijke mail met de vraag of ik hiervan op de hoogte was en of ik mijn bestelling inderdaad had wil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor een bruiloft had ik drie dozen Cava nodig. Wijn.com belde me gelijk op na de bestelling om af te stemmen of ik de dozen de volgende dag wilde hebben via PostNL of dat ik liever een dag wilde wach... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Prima product en assortiment alleen koppelen ze de verzending aan elkaar, terwijl dit niet duidelijk staat omschreven. Hierdoor moest ik een week wachten op wijn die ‘morgen in huis’ zou zijn en waa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z winem
  2. Sklepy monopolowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wijn.com is een online drankenspeciaalzaak, die meer biedt dan alleen wijn en champagne. Naast ons fantastische wijn assortiment bieden wij ook whisky, rum, gin en geschenken aan. Wij streven ernaar om een perfecte prijs & kwaliteit verhouding te leveren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Prettige service

Ik heb wijn besteld en deze bleek niet op voorraad. Daar ben ik over gebeld en ik heb een andere wijn gekregen zonder extra kosten of gedoe.
Erg prettig, snel en goed geregeld.
Chapeau !!!!

21 stycznia 2022

Odpowiedź od Wijn.com

Bedankt voor de mooie review!

Oceniono na 5 z 5

Super service en klantvriendelijk.

Super service en klantvriendelijk.

Na een foute zending dezelfde dag nog omgeruild .
top👍

12 stycznia 2022

Beste Marian,
Bedankt voor de fijne review. Goed dat we het zo hebben kunnen oplossen. Tot snel weer.

Groet,

Oceniono na 4 z 5

Groot assortiment met goede wijn

Snellere levering, uitgebreid aanbod, vaak wel prima acties.
Prijs zou in sommige gevallen toch nog wel wat scherper kunnen

7 stycznia 2022

Beste Rutger

Bedankt voor de fijne review. Geniet van de wijnen.

Top klantenservice

Super snelle en vriendelijke klantenservice!
De wijn ligt nu net koud en zal zeer binnenkort open gaan. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

29 grudnia 2021
Opinia niezależna

Beste Sabine,

Fijn dat alles naar wens was en hopelijk smaken de wijnen heerlijk! Bedankt voor de mooie review!

Groetjes,

Oceniono na 1 z 5

Beste Arjan Wolters,

Jammer dat het bij uw bestelling niet allemaal gegaan is zoals u gehoopt had. De compensatie hebben wij met wederzijds akkoord telefonisch besproken. De wijnen zijn direct op de Post gegaan na ons telefoontje. Bij de PostNL was het door de drukte vanwege alle bestellingen een grote chaos en zijn er heel veel pakketten blijven liggen waaronder helaas die van u. Helaas hebben wij geen invloed op het bezorgproces van PostNL.

Super

Ruim aanbod, snelle levering, top service

29 grudnia 2021

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Goede wijnen en ruime keuze

28 grudnia 2021

Team wijn.com

Levering prima op tijd

Levering prima op tijd. Helemaal omdat dit een drukke periode is.

28 grudnia 2021

Beste Nicole,

Bedankt voor de mooie review. Hopelijk was alles naar wens!

Team WIjn.com

Goede service, mooi ingepakt

27 grudnia 2021

Odpowiedź od Wijn.com

Bedankt voor de fijne review en een fijne jaarwisseling!

Groet Team wijn.com

Kerst hectiek

Wijn.com scoort voor mij hoog door de service die ze vlak voor de kerst leverde. Een week voor de kerst heb ik twee doosjes wijn bij hen besteld maar post.nl had zoveel tijd nodig voor de bezorging dat de kerst wijnloos dreigde te gaan verlopen. Na telefonisch contact kon ik dezelfde bestelling in Schiedam ophalen en de post levering na de kerst retourneren. Top opgelost zo. En prima wijntjes.

26 grudnia 2021

Beste Tom,

Wat fijn om te horen dat alles in orde was en dat we het voor beide op een mooie manier hebben kunnen afronden. Hopelijk heeft u goed gescoord met de wijnen rond kerst.

Hopelijk tot een volgende keer.

Groet, Team Wijn.com

Oceniono na 2 z 5

Pricedure besteliing goed, uitlevering slecht.

Procedure en afhandeling bestelling was prima. De uitlevering door Postnl was slecht, duurde 5 dagen voordat ik de bestelling in handen had. Hier bij wel meegenomen dat één dag eerder ik een bericht kreeg dat ik niet thuis geweest zou zijn, terwijl dat niet het geval was
Slecht.

25 grudnia 2021

Goedemorgen Ben Neiman,
Fijn dat de procedure en afhandeling goed verlopen is. Jammer dat PostNL traag was met leveren. Helaas wanneer het pakket bij ons vertrokken is hebben wij hier geen invloed op. Waarschijnlijk ook door de drukte rond de feestdagen heeft het pakket wat vertraging opgelopen. Hopelijk heeft u wel kunnen genieten van de wijnen en heeft u goede feestdagen gehad.

Fijne jaarwisseling.

Groet Team Wijn.com

Oceniono na 3 z 5

Flessen zijn ondanks slappe doos en…

Flessen zijn ondanks slappe doos en alles door elkaar gevallen gelukkig heel aangekomen......bizar slecht verpakt dus....wel lekkere wijn

19 grudnia 2021

Odpowiedź od Wijn.com

Vervelend om te lezen dat de wijnen niet goed verpakt zaten, wij hebben hier gelijk actie op ondernomen om dit te verbeteren voor de toekomst. Hopelijk wel van de wijnen kunnen genieten!

Fijne jaarwisseling.

Groet Team Wijn.com

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, snel geleverd

14 grudnia 2021

Odpowiedź od Wijn.com

Beste Barbara, bedankt voor de fijne review!

Prima en betrokken wijnhuis

Prima en betrokken wijnhuis, ook toen de levering door PostNL even niet helemaal goed verliep.

6 grudnia 2021

Goed

Dik te vreden

6 grudnia 2021

Odpowiedź od Wijn.com

Bedankt Teun voor de mooie review!

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej