wii4real.dk

Oceniono na 5 z 5

Nem og overskuelig hjemmeside. Billige priser. Hurtig levering. Helt klart ikke sidste gang jeg shopper hos wii4real.dk

Oceniono na 5 z 5

Bestilte om aftenen og da jeg stod op næste morgen, lå der en mail hvori der stod, at varerne var afsendt. Ganske rigtigt blev de modtaget dagen efter.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bad Wii4real om ikke at indikere på pakken, at den indeholdte Wii-udstyr, da det måske ville være mine børn som ville tage imod pakken når den ankom. Selv navnet Wii4real kunne i den sammenhæn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en virkelig god oplevelse ved at handle hos Wii4Real! Varerne blev sendt afsted med det samme, og ankom hurtigt i forsvarlig emballage. Vores forespørgelser inden vi bestilte vare... Zobacz więcej

1. Dostawca gier
  2. Sklep komputerowy
  3. Sklep z grami komputerowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Wii4real.dk finder du Danmarks største udvalg indenfor Wii produkter.Du kan altid ringe til vores effektive kundeservice, hvis du har spørgsmål til din ordrer, eller hvis det drejer sig om spil, kommende spiludgivelser, tilbehør til konsollen eller andet.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Helt i top

Hurtigt svar pr mail om varerne jeg bestilte, og så var prisen jo til at betale sig fra :0)
- Så det er da ikke sidste gang jeg har handlet hos Wii4real.dk

6 grudnia 2011
Oceniono na 3 z 5

endnu en nethandel

ok handel, men kunne se på den præsentations video som var af det wii fiskespil jeg købte blev der tydeligt vist at wii fiskestangen fulgte med spillet, men skuffet da jeg så modtog pakken og pakkede ud. " ingen fiskestang " surt
Gad vide hvad den koster."tænkte jeg"
gider sgu ikke klage til div. nethandel sider, så kan man jo ikke lave andet. det er en risiko man åbentbart man må ta' med ved nethandler da' man ikke kan lave en deal ansigt til ansigt med forhandleren. Måske i skulle få jeres videoer til at stemme overens med varen.

5 grudnia 2011

Odpowiedź od wii4real.dk

Hej. Jeg beklager at du ikke fik din fiskestang. Jeg skulle have skrevet at den ikke fulgte med. Der står Rapala: We Fish (Solus) /Wii, jeg skulle nok have skrevet Rapala: We Fish (kun spillet) /Wii, jeg beklager.

super

super god service og hurtig levering

13 listopada 2011

Odpowiedź od wii4real.dk

Hej Anette. tak for din anmeldese. jeg er glad for at du er tilfreds.

God oplevelse

Utrolig hurtig levering og god service i form af spørgsmål jeg havde. Så alt i alt, bare en super god oplevelse, og kan bestemt anbefale alle andre at handle der..

7 listopada 2011

Lynhurtig levering

Bestilt tirsdag aften og modtaget torsdag - hurtigere kan det ikke gøres, og så var det tilmed et godt tilbud !

20 października 2011

Odpowiedź od wii4real.dk

Hej Frank. Tak for din Anmeldelse. Det glæder mig at høre du har været tilfreds med dit køb. Tak

Oceniono na 4 z 5

Moms

Hej Jeg håber at i ikke glemmer at der ikke er moms til grønland, da jeg købte på dankort kom e-mailen bagefter, hvor der skulle trækkes fra min konto, da kunne jeg se at der ikke er blevet trukket moms fra

8 października 2011

Hej Piitaaraq.
Mange tak for dit køb. Grunden til at der ikke var taget moms fra, var at du ikke havde valgt grønland som land. Du have valgt Danmark, så derfor var der ikke trukket moms, af sammen grund var der ikke trukket den rigitge fragpris.
Jeg skal nok kunne trække beløbet uden moms

Oceniono na 2 z 5

Langsom betjening + forkert lev.adr.

Ærgeligt at bestille et spil hvor der loves levering inden for 1-2 hverdag og der så går 4!!
Endvidere blev spillet sendt til forkert erhversleveringsadresse længere nede af gade.

Hvor svært kan det være at skelne mellem nr. 25 og 35??

7 października 2011

Hej Kasper
jeg er da ked af, at spillet er leveret et forkert sted. Men den må du tage med post DK. Vi har sendet den til Carl Jacobsens Vej 25, som du har skrevet i din bestilling. Ifølge vores system er spillet sendt 2 dage efter din bestilling. Og igen kan jeg desværre ikke gøre så meget ved post DK tempo.

Mange tak

1000 tak for I har behændlet min ordre på så kort tid + har informere/opdatere om forsendelsen osv. Og tak for gaveure- min datter er rigitig glad for det!!!! Vil hel sikker hændler hos Jer igen og igen!!!!!

7 października 2011

Odpowiedź od wii4real.dk

Hej Tatiana. Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at din datter kunne bruge uret. Du er meget velkommen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et spil tirsdag og onsdag lå det i min postkasse. Super hurtig levering og gode priser. jeg synes Wii4real.dk er nem at finde rundt i og den er flot lavet

22 września 2011

Super webshop

Det er bare en super webshop. Spillende er til meget rimmelige priser, hjemmesiden er utrolig kundevenligt, og man får en ordenligt behandling. Jeg giver den 5 stjerner

31 sierpnia 2011

Hej Mette.
Det er jeg utrolig gald for at høre. Tak

Hilsen Thomas Wii4real.dk

Købte Wii Spil

Min mand og jeg købte for nogle måneder siden et Wii Spil igennem Wii4real.dk. Hjemmesiden er overskuelig og nem at finde rundt på, bestillingen gik igennem uden problemer og vi havde spillet næste dag.

Konkurrencedygtige priser, og problemfri handel!

Kan bestemt anbefale Wii4real.dk til andre :-)

28 sierpnia 2011

Super internet shop

jeg har indkøbt spil via Wii4real.dk og er endnu ikke blevet skuffet, deres hjemmeside er nem at finde rundt på, og nem at betale.

Så 5 stjerne her fra ..

J.Melin

28 sierpnia 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej