Widerøe driver fortsatt med overbooking!!! Advarsel til alle som ikke er hyppen på å bli strandet hvor som helst. Helt utrolig! Dette er kundefientlig og helt unødvendig i 2026. Dere vet nøyaktig h... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Widerøe skadet kofferten min betydelig på en reise tidligere i år, såpass at den nå er helt ubrukelig. Beskjeden jeg fikk fra de ansatte på flyplassen var at jeg ville få svar på mail. PIR-r... Zobacz więcej
Billets d'avion annulés le jour même, à peine une heure avant le départ, nous l'avons appris par un membre du personnel, ce n'était marqué nulle part. Pas de réelle raison donnée, ils ont dit que c'ét... Zobacz więcej
Widerøe lost our golfing luggage en route to Leknes where my group were heading for a golf trip in Lofoton. We had to wait until the day of our departure before we were repatriated with our equipment... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.
Dane kontaktowe
Norwegia
- www.wideroe.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 9% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
The worst airline in the world
The worst airline in the world, keeps rescheduling flights and cancelling flights without further explanation , please don’t fly with them , they ruined my vacation.
Klarer ikke å sikre overganger. Velg annet hvis mulig
Skulle videre med samme selskap til Florø. Da de hadde litt is på flyet ble vi stående å vente i 30 minutter før avgang, og de hadde fjernparkering med buss. De hadde mange som skulle videre til samme sted, men nektet be flyet om å vente "pga domino-effekten". Vi løpte til gaten, men den stengte de, og flyet stod der uten å slippe folk om bord. 5 Minutt venting hadde vært nok. Helt ubrukelig.
Widerøe cancelled my flights and…
Widerøe cancelled my flights and rebooked me to new times that I did not accept. Under EU Regulation 261/2004 (Article 8), this gives passengers the right to a full refund.
Despite this, Widerøe repeatedly refused to assist and stated that they “cannot help” solely because the ticket was booked through a travel agency. This is incorrect under EU law — the operating air carrier remains legally responsible for the refund, regardless of where the ticket was purchased.
I clearly referenced EU261 and established consumer practice (including ARN decision 2020-15371), but customer service continued to repeat internal “procedure” instead of complying with the regulation.
Very disappointing experience. Passengers should be aware that Widerøe appears to deny statutory refund rights when bookings are made via an agent.
Dårlig service
Dårlig service, mistet bagagasjen min opptil flere ganger. Nå skjedde det et par dager før jul, det er krise! Fikk ikke hjelp av service kontoret når dette skjedde. Skal ikke ta dette flyskapet igjen.
Aldri mer!
Reiser ofte mellom Bergen og Stavanger for tiden gr sykdom I nær familie. Ettermiddagsflyet søndager har blitt kansellert 'av tekniske årsaker' 100% av gangene jeg har reist med Widerøe. Selskapets representanter på flyplassen can ikke redegjøre for hva de tekniske problemene er, de har heller ingen anelse om hvor ofte denne søndagsflyvningen er blitt kansellert de siste månedene. Når man så omsider kommer seg på et fly som faktisk går er det nesten tomt, på tross av at det har samlet opp passasjerene fra flere flyvninger. Jeg slutter fra alt dette at få solgte seter er 'de tekniske årsakene' til kanselleringene. Jeg ble fortalt at 'man må ta høyde for' kanselleringer og at det derfor er min feil at jeg denne søndagen tapte hundrevis av kroner på konsertbilletter jeg ikke fikk brukt gr. Flere timers forsinket ankomst til Bergen. Går ut fra at det betyr man ikke kan fly Widerøe i jobbsammenheng, eller til sosiale begivenheter med et starttidspunkt. For denne servicen tar de det som må være blant Europas stivelse priser. Jeg flyr ofte til sørlige Frankrike. T/R Bergen- Bordeaux med KLM koster nøyaktig det samme som T/R Bergen- Stavanger med Widerøe. Med den viktige forskjellen at KLM faktisk flyr de flightene de selger billetter til....
Mein Flug wurde abgesagt und ich hatte einen finaz. Schaden
Ich hatte ein Doppelzimmer in Tromso gebucht und nachdem unser Flug abgesagt wurde wollte ich, dass die Fluggesellschaft wenigsten einen Teil von meinem finanziellen Schaden übernimmt. Leider wurde mir das nach mehreren Mails immer verwehrt. Daher möchte ich alle warnen, dort vorausschauend ein Zimmer zu buchen, weil es in Norwegen schon vorkommen kann, wegen Wetter o.ä. dass man dort nicht 100%ig hinkommt.
Det er utro tjenere i dette selskapet
Det er utro tjenere i dette selskapet. Min samboer mistet sin iPad på fly fra Flesland til Kristiansand. Hun kunne se at iPaden lå på flyet, men de kunne ikke/ville ikke finne den. Sist oppdatering var at den lå i en hangar på Flesland. Absolutt null hjelp fra Widerøe.
Kort og kavi
10/10 um man vil hava eitt stað at sita og spæla kort meðan man hyggur út og sær at menninir grava kava seinni enn kavin dettir niður frá himmalinum. Hevði ikki viðmælt men vit eru øll so ymisk😹
Wideroe Technical Services Tromso
Not very helpful or keen to answer questions. Moment our flights got delayed (transavia HV5072), the entire staff vanished from the check-in area for 5 hours & only came once the flight was scheduled to arrive. The only time you need the staff to be helpful is times like these. This isn’t when you run and hide. No accountability. All of us kept hopelessly sitting for five-six hours (security check in, baggage drop included), without any knowledge if our flight will ever take off where other flights were taking off. Ridiculous.
This company has been providing services since 2002 as a monopolistic company despite terrible ratings. Seems extremely shady. Someone has good friends at Norway Airport Authority. Friends who seem to care about things other than reviews and user feedback.
Jeg har bestilt sammenhengende flyreise…
Jeg har bestilt sammenhengende flyreise gjennom Widerøe hvor det første flyet blir forsinket, slik at jeg ikke rekker de andre. Jeg blir booket om til en avgang som går 4 timer senere. Det er greit, men jeg spør personal fra Widerøe om de fikser og tagger om bagasjen min eller om jeg må hente bagasjen på rullebånd og sjekke den inn på nytt. Jeg får beskjed om at det trenger jeg ikke og at de skal fikse med bagasjen min. Jeg får også melding om at jeg har krav på matkupong om forsinkelsen er mer enn 2 timer, som den er. For det første må jeg «diskutere» meg til den kupongen, og det handlet i hovedsak om at ingen hadde tid/mulighet til å fikse det, for det andre var kupongen på kun 150kr, som så vidt holder til kaffe på en flyplass. Jeg hadde ikke diskutert med de fra Widerøe om jeg hadde vist det kun var snakk om 150kr, selv om jeg hadde krav på det. Når jeg endelig skal sjekke inn på den flygningen jeg ble booket om til så får jeg vite der at bagasjen min mest sannsynlig ligger på bagasjebåndet, og at det ikke er noen automatikk i at den blir sendt videre nå som jeg er booket om til et annet fly. Hele denne situasjonen er så utrolig, vanvittig irriterende når jeg i tillegg har hatt mange timer ekstra å trø på flyplassen og kunne fikset med bagasjen min mange ganger om jeg ikke hadde blitt fortalt at det ble tatt hånd om. Dessverre ikke første gang lignende har hendt med Widerøe. Bare så synd for oss som bor langt nord som omtrent kun har Widerøe som alternativ…. Flere ganger det nesten er enklere å kjøre bil til en større flyplass kun får å kunne velge annet flyselskap. Så ufattelig dårlig kundeservice og holdninger blant personal skal man lete lenge etter…. Hilsen en frustrert reisende
Bagasjerot.
For et rot med bagasje. Har gått TO j.... dager nå. Jobber på sjøen, og trenger alt i bagasjen NÅ. Patetisk.
Alt pga en halvtimes forsinkelse.
Tar betalt uten å levere / arrogant
Betalte tillegg for annet sete med mer benplass, men fikk ikke det sete / den kategorien jeg hadde betalt for. Ved klage og krav om refusjon svarte selskapet "Ved operative, sikkerhetsmessige eller andre nødvendige årsaker kan det imidlertid forekomme endringer i seteplasseringen. I slike tilfeller gis det dessverre ikke refusjon eller kompensasjon, uavhengig av billettype. Widerøe vil alltid forsøke å tilby et nytt sete i samme kategori, men dette kan ikke garanteres."
Uakseptabelt og arrogant, men genialt forretningsmodell å ta betalt uten å måtte levere.
Håpløst…siste reise med Widerøe
Norges verste flyselskap og med frekke ansatte. Jeg skulle ta fly med Widerøe Kristiansand-Bergen-Trondheim-Mosjøen. Vi ble 1 time forsinket ut fra KRS og jeg rakk ikke flyet fra Bergen. Jeg fikk melding om 1 natt booket hotell med 300kr kupong for mat. I mail får jeg ny avreise kl 07.35. Siden jeg var sliten og bare hadde fått 1 natt hotell tenkte jeg umiddelbart avreise neste morgen. Jeg sjekket inn bagasjen og forsto i sikkerhetskontrollen at min avreise var neste dag. Altså to døgn senere enn planlagt. Skranken ba meg vente til kl 09 og kontakte kundeservice når de åpnet. Jeg ringte dem flere ganger etter 09, men tlf-svareren sa de var stengt - selv om nettsiden sa at de var åpen etter kl 10. Jeg dro tilbake til flyplassen for å snakke med skranken. Jeg sa «jeg har bare fått dekket 1 overnatting og det er flere ledige plasser på flere fly til min destinasjon i dag, kan dere booke meg om?» hun i Widerøe-skranken svarte at «vi har ikke tid til dette, men du skal få en til overnatting etter hvert. Nå går jeg, så kan du plage noen av mine kollegaer i stedet». Hva i huleste er det for et svar?! Det tok lang tid før jeg fikk et hotellrom og det endte altså med to netter på flyplass-hotell og en fullstendig ødelagt helg. De kan jo gjøre seg ferdig med en hyggelig kunde som de ba «værsågod, kom hit, hva kan jeg hjelpe deg med?» min sak tok under 5 min. Det var jo i utgangspunktet bare de som plaget meg hele veien.
Dårlig kundeservice
Flyet mitt fra Hammerfest ble kansellert – noe som dessverre ofte skjer på grunn av værforholdene her oppe. Det i seg selv er forståelig, men håndteringen i etterkant var skuffende. Det tok ansatte på flyplassen hele tre timer å ordne nye billetter til neste dag, med avgang fra Alta, samt buss fra Hammerfest til Alta samme kveld.
Jeg måtte til slutt bestille ny flybillett på egenhånd, ettersom flyet dagen etter gikk på ettermiddagen, og jeg trengte å rekke et tidlig møte. Dette skjedde i april 2025, og nå, seks måneder senere, i oktober, har jeg fortsatt ikke fått refundert pengene for billetten jeg måtte kjøpe selv.
Jeg har aldri opplevd lignende problemer hos andre flyselskaper. Når billettprisene hos Widerøe er såpass høye, forventer jeg betydelig bedre service og oppfølging ved kanselleringer.
Kjempegod service opplevelse på Widerøe fly
Kona mi og jeg reiste 28.09.25 med WF429 kl 22.45 Bergen-Sandefjord. Kona mi trengte rullestol, alt funket perfekt både på Flesland og på Torp.
Veldig vennlig og serviceinnstilt betjening begge steder. På Torp skulle vi hente bestilt leiebil, utendørs nøkkel-hente- systemet funket ikke, jeg slet med å få det til ved midnatt. Dette observerte den svært hyggelig damen som tok imot Ingunn med rullestol. Hun kom bort til oss sammen med annen like hyggelig dame som også skulle hjem. De hjalp til, fikk ringt utleiefirmaets vakt tlf, fikk orden på hele greien og tak i nøkkelen i systemet som ikke var helt iorden. Vi var så takknemlige.
På reisen hjem til Flesland 20.09.25 kl 12.15 med WF 414 møtte vi igjen i skranken en av de hyggelige damene (mørkhåret) som hadde hjulpet oss med bilnøkkelen to dager tidligere. Det var så trivelig. Og på flyet traff vi igjen den vennlige og serviceinnstilte flyvertinne Ingunn, som også hadde tatt imot oss på flyet to dager tidligere. Virkelig flott og service innstilt betjening. Gi dem gjerne en fin tilbakemelding.
Hilsen Ingunn og John Risa
Dårlig
Dårlig service, dårlig flyselskap, måtte kjøpe ny billett fra Leknes til bodø fordi de starta boardingen før tiden. Hadde rukket det hvis boarding hadde blitt som oppsatt tid. Og han i skranken var ikke mye hjelpsom
Overbooket og nektet adgang
Booket flyet 6 måneder før avreise. Så får vi beskjed når vi er med gaten at de har overbooket flyet og at vi er de heldige som ikke får være med. Skal aldri fly med dette selskapet igjen. Helt sinnsykt irriterende
Suitcase lost for Five Days in Norway
Suitcase lost for Five Days. No responses from Wideroe for 72 hours. Phone numbers unmonitored; no possibility of leaving messages; email response of "don;t know" after 72 hours. NO APOLOGY. Ever,
Form for reimbusement for clothing purchases Fails to accept any ID numbers on the suitcase.
A pleasant surprise
I was forced to use Widerøe to return home in Italy from Bergen and, having read some negative reviews, I was a bit worried.
Instead, I was pleasantly surprised: perfectly on time, smooth flight, friendly atmosphere, attentive staff and, above all, not pushy about trying to make you buy something like other low-cost airlines do.
The aircraft’s Wi-Fi allows you to browse their app, from which you can access various forms of entertainment: from movies to TV series, real-time maps, and games. The only “negative” aspect is the poor space for legs.
Once again, a pleasant surprise.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.