På deres hjemmeside står der 1-2 dages levering, men efter 2 uger har jeg først lige modtaget en ordrebekræftigelse - vel og mærket efter at have sendt dem en mail med en påmindelse. I denne ordrebe... Zobacz więcej
Min datter skulle købe min fødselsdagsgave til mig, valgte hun at benytte Whiskygaarden.dk. Hun bestilte og angav min adresse som leveringsadressen. Den 14. modtager hun en mail om at pakken er se... Zobacz więcej
Jeg har bestilt whisky for ca. et år siden, den gang fik jeg en ud af tre bestilte. Pengene blev trukket for alle tre, men pengene blev korrekt tilbageført, da jeg brokkede mig. Jeg prøvede at få a... Zobacz więcej
Selvom jeg har skullet vente alt for længe på min levering, har Whiskygaarden været hjælpsom og givet mig den information jeg har bedt om. Jeg har været irriteret over den lange leveringstid, men jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Whiskygaarden har eksisteret siden 2005. Vi er kendt for den gode kundeservice og for et stort udvalg af de bedste flasker. Vi fører kun flasker hvor vi selv kan stå inde for kvaliteten. Hos Whiskygaarden bestræber vi os på altid at yde den bedst mulige service og give dig en rigtig god oplevelse.
Messingvej 54A, 8940, Randers SV, Dania
- info@whiskygaarden.dk
- www.whiskygaarden.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hvis man er vild med whisky
så køb den hos whiskygaarden.dk.
De har bare leveret en super duper service, kontaktede dem for at høre lidt nærmere om et par whisky'er de havde. De sendte mig smagsprøver sådan jeg kunne bestemme mig for hvad jeg ville købe.
Alt i alt var det bare en mega god service de leverede.
*****
Flot udvalg, stor viden og super service - hver gang!
Har handlet hos Whiskygaarden.dk flere gange, og har absolut intet negativt at sige om oplevelserne. Der er et stort og prisfornuftigt udvalg for alles smag, specielt indenfor whisky, naturligvis; men cognac- og især romentusiaster går bestemt heller ikke forgæves her.
Der er stor viden om varerne, og der er altid tid en en snak, når man kommer forbi efter sine indkøb.
De varmeste anbefalinger herfra.
Stort udvalg af singelmalt whisky, bourbon, rom og super service
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Whiskygaarden.dk
Jeg skulle bruge nogle whiskyglas som gave og faldt så over whiskygaarden.dk - købte en pakke af The Glencairn whisky glas til en super pris - De kom dagen efter og der var oven i købet en gratis smags prøve med - Super!
Jeg har nu handlet flere gange efterfølgende, specielt pga det store udvalg gode priser og ikke mindst fordi de ved noget om produkterne. Har specielt handlet en del af deres single malt whisky og bourbon. Jeg er ikke blevet skuffet :-)
.Super go webshop
Det er en rigtig go' webshop, med masser af spændende whisky m.m.
Flotte billeder som fint illustrerer produktet samt gode beskrivelser af smag og dufte.
Let overskuelig side.
God service, gode priser og stort udvalg!
Her er en seriøs webshop der virkelig ved hvad de snakker om. Jeg skulle købe en whisky til min far (som er whiskykender, jeg er ikke) og fik en rigtig god behandling og rigtig gode råd om hvad jeg skulle købe.
Ganske rigtigt blev min far meget begejstret over mit valg af whisky.
Kort sagt: Rigtig god service med råd og vejledning, gode priser og hurtig levering dagen efter!
Kan kun give mine varmeste anbefalinger...