Reakcja na opinię
WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief reviews dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen.
Moutlaan 32, 7523 MD Enschede, Enschede, Holandia
Odpowiada na 76% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
heb een aantal keren goede tips gekregen en mijn klanten waarderen het dat ik ben aangesloten
Slecht. Webwinkelkeur adviseert bij een (onjuiste) negatieve beoordeling eerst zelf contact op te nemen met de klant. Dan doe je dat en krijg je vervolgens geen reactie van de klant zelf. Hierna vraag je om moderatie bij webwinkelkeur zelf en hoor je dat het niet meer kan, omdat het ouder is dan 14 dagen. Zeer krom systeem. Dus als een klant niet reageert , ben jij als ondernemer de dupe. Ik weet niet wie dat beleid heeft verzonnen, maar daar is dus zeker niet over nagedacht.

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Mijn ervaring met WebwinkelKeur bij de behandeling van een geschil is zeer teleurstellend.
De beoordeling is onzorgvuldig uitgevoerd en mist voldoende objectiviteit. Belangrijke context en de opeenvolging van gebeurtenissen die ik duidelijk heb toegelicht, lijken onvoldoende meegewogen. Het traject komt hierdoor eenzijdig over en voelt vooral formeel uitgevoerd, zonder echt begrip van de situatie.
Wat ik bovendien lees in andere reviews over de onafhankelijkheid van WebwinkelKeur, bevestigt helaas precies wat ik zelf heb ervaren: er lijkt onvoldoende objectiviteit en een te sterke neiging om de aangesloten webshop te beschermen. Het keurmerk kan overduidelijk zijn rol als onafhankelijke geschillenbehandelaar niet consistent waarmaken.
Ik raad aan de objectiviteit en kwaliteit van de geschillenbehandeling dringend te verbeteren.

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Maud heeft mij fantastisch geholpen met de bemiddeling van mijn geschil met een webwinkel die mijn geld niet wilde retourneren. Snelle, begripvolle en duidelijke correspondentie heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk mijn geld terug heb gekregen. Dank je wel!

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Als eigenaar van een webshop ben ik zeer tevreden over mijn samenwerking met Webwinkelkeur. De integratie met mijn winkel verloopt vrijwel naadloos, en klanten maken er spontaan gebruik van om een review achter te laten.
Wat ik bijzonder waardevol vindt: de ondersteuning is van het begin af aan uitstekend. Bij vragen over juridische aspecten wordt je echt goed geholpen. Ook innoveren zij continu – er komen regelmatig nieuwe features bij die het beheer van reviews gemakkelijker maken.
De nieuwsbrief met tips en adviezen is een fijne toevoeging. In een tijd met veel nepwebshops biedt Webwinkelkeur klanten de zekerheid dat ze bij een betrouwbare webshop bestellen.

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Heel goed contact gehad via de mail. Het probleem met een webwinkel werd snel opgepakt. Goede bemiddeling en uiteindelijk is het resultaat positief geëindigd en is mijn bestelde pakje na ruim een maand eindelijk vanmiddag bezorgd!
Heel erg bedankt!

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Vanaf het eerste contact super goed geholpen. Je wordt goed op de hoogte gesteld van alles en er wordt duidelijk uitgelegd wat er van je verwacht wordt en wat de volgende stappen gaan zijn. Ik wilde graag het geld terug van een website en dankzij webwinkelkeur is dit gelukt. Nogmaals bedankt!

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Omdat ik een kleine webshop heb en consumenten (ook ik) tegenwoordig niets meer (kunnen) vertrouwen met online shoppen, kreeg ik de tip van iemand om een keurmerk aan te vragen. De procedure om goedgekeurd te worden is grondig en serieus. De medewerkers zijn bijzonder behulpzaam geweest met al mijn vragen. De review-bereidheid blijkt ontzettend groot en daar ben ik heel erg blij mee. De echte, geverifieerde ervaringen helpen twijfelende kopers zeker over de streep. Ik ben zeer tevreden over Webwinkelkeur!

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Heel blij met Webwinkelkeur! De klantenservice via de chat is snel, kundig en prettig. De gepersonaliseerde automatische e-mails met het verzoek om een review te schrijven zijn handig en effectief. Verder zijn er diverse soorten logo's en banners beschikbaar voor de website. Ik ben altijd heel erg blij met de liefdevolle reviews die ik ontvang. Ga zo door!

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Prima keurmerk, houdt webwinkels goed bij de les en bemiddelt in mijn ervaring altijd eerlijk bij reviews en andere problemen.

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Tronge, zoek je bedrijfsmatig naar een bedrijf die een dienst kan leveren voor klanttevredenheidonderzoek, loop je hier tegen aan... "WebWinkelkeur". Volgens mij doen ze zelf geen klanttevredenheidsonderzoek 🙈
Stuur je al je gegevens door, krijg je terug dat je klanten een retourbeleid moet kunnen aanbieden en dat je uitgestelde betaling moet aanbieden.
Dus digitale fotos moeten ze kunnen retourneren en onbetaald kunnen gebruiken? Omg... 🙈
Buiten dat eisen ze dan ook nog dat je ff je backend en frontend aanpast...
Natuurlijk was mijn antwoord, "bedankt voor de informatie, maar nee bedankt"
Wat denk je, sturen ze een factuur voor geleverde diensten 🤣
Ongelooflijk voor een organisatie die iets met klanttevredenheid doet...

Odpowiedź od WebwinkelKeur
I had an issue with technim.nl web store over an order which neither they sent nor refund until I complain about the situation, and blamed me about why I didn't take an action in time(!), and of course I gave them a review they deserve on webwinkelkeur. However, webwinkelkeur immediately put my review under inspection by request of the shop, and later deleted even without letting me know about why, and the links to the review showing like I deleted it by my own. So reviews under this website is in favor of the faulty stores, not trustworthy.

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Waardeloos contact met Dan!
Denkt alleen maar mee met de klant en snapt het hele verhaal niet.
Ook na een dag pas reageren op je mails, is ook wel professioneel van zo'n club.
Maar lekker zo doorgaan! ''we gaan verder niet in discussie'' krijg je als antwoord. Kleurloos persoon!

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Het is gebruiksvriendelijk en er wordt snel gereageerd.

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Super tevreden over webwinkelkeur, het label geeft vertrouwen aan de klanten en ik krijg enkel echte reviews.

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Goed review platform, goede prijzen en mooie interface op onze site

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Fijn keurmerk voor het MKB. Eerder was ik met mijn webshop aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, echter vond ik dit erg prijzig; geen probleem als je miljoenen omzet draait, maar vond het niet proportioneel.
Zo'n 2 jaar geleden overgestapt met ComfortTuin.nl naar WebwinkelKeur. Tot op heden erg tevreden en ideaal dat het keurmerk incl. review beheer is én het erg betaalbaar is, vooral in vergelijking met andere platformen (waaronder ook het platform waarop ik deze review schrijf).
Mijn ervaring:
- Snelle reactie op vragen/opmerkingen per mail
- Dito prijs-/kwaliteitverhouding
Tevreden klant.

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Ik heb inmiddels 6 maanden geleden melding gemaakt van een website die illegale gesmokkelde medicijnen verkoopt. Ze zouden er naar kijken maar ze staan er nog steeds op. Blijkbaar vinden ze betalende leden belangrijker dan legale praktijken

Odpowiedź od WebwinkelKeur
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.