WebConneXXion.com Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Bij Webconnexxion krijg je echt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt. Wanneer je een vraag stelt per e-mail komt er snel duidelijk, professioneel, inhoudeliijk correct en zeer vriendelijk a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vooraf mijn bestelling enkele technische vragen werden snel beantwoord. Ook de meeste produkten op voorraad m.n. Areca incl. allerlei toebehoren standaard op voorraad. Bv BBU, geheugen en het mooi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik doe al wat jaren zaken met Webconnexxion en telkens weer verbaasd mij de service en orderafhandeling. Gewoonweg super ! Als alle bedrijven zo zouden werken dan was internet winkelen een groo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

WebConneXXion.com, Official and autorized distributor of Addonics, Areca, Highpoint, Enhanced Technologies and more..

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Adonics Hotswap oplossing

Zoals altijd is levering en service top.
Helaas functioneert de gevonden backupoplossing voor mij niet, omdat de doorvoersnelheid van de Adonicscage met Sata-aansluiting veel te laag is

9 lutego 2010

Perfect!

Van begin tot eind van de meer-dan-prima service mogen genieten!

Voor de aankoop:
- goed advies verkregen bij aankoop/productkeuze (per email);
- nauwkeurig voorraadbeheer online;

Praktisch:
- tal van betalingsmogelijkheden;
- orderstatus updates > e-mail;
- snelle verzending;
- tracering via TNT;
- producten goed verpakt.

Afterservice:
- technische ondersteuning bij de implementatie (via tweakersforum en per email)!

De 5 op 5 waardering zeker waard!

Beste groeten en tot een volgende keer! :)

31 stycznia 2010
Oceniono na 5 z 5

Snelle beantwoording van mails en snelle levering ook wanneer niet op voorraad!

Woensdag 20 januari een Storage Tower met nog wat accessoires besteld, zoals beloofd iets minder als een week later (26 januari) bezorgd bij mij. De tower moest nog besteld worden bij de makers van het product omdat het niet op voorraad was, desalniettemin zoals hiervoor gezegd een week later bezorgd, zeer netjes dus! Bij vragen beantwoord webconnexxion zeer snel via de mail en zijn ze zeer behulpzaam. Niets is zo irritant als langer te moeten wachten dan nodig, ik zal dus zeer zeker nogmaals bestellen via deze webshop.

31 stycznia 2010
Oceniono na 5 z 5

Zeer deskundige, vriendelijke en een uitstekende bliksemsnelle support

Gekocht, areca card, highpoint card en uitbredingscase en elke keer bij elke koop krijg ik op mijn "stomme" vragen een supersnel antwoord met uitleg.
Ook toen ik een crash had, werd zelfs nog vanaf een vakantieadres door de betreffende supporter tot diep in de nacht mijn vragen beantwoord en leide de antwoorden tot een nieuwe opbouw van mijn raidcomplex, zonder verlies aan data.

TOP! adres

Oceniono na 4 z 5

Prima afhandeling van de bestelling

Het plaatsen en afhandelen van bestellingen mag eigenlijk voor geeneen webshop een probleem zijn en dit gaat vrijwel altijd prima. Zo ook bij Webconnexion. Het enige minpunt vind ik, dat ik als zakelijke klant niet gewoon op factuurbasis kan kopen en vooruit moet betalen; dat zou zeer welkom zijn.

De daadwerkelijke service van dit bedrijf zal pas aan het licht komen bij een klacht of defect. De netheid en snelheid van de afhandeling daarvan is voor mij de enige echte indicator van kwaliteit op het gebied van processen en klantvriendelijkheid. Toch hoop ik hiervan geen gebruik te hoeven maken natuurlijk.

Rob pieterman

Prima webshop!

Snelle reacties op emails, zeer snel verzonden en geleverd, meerdere malen prima koop gedaan. Koop er zo weer spullen :)

Zeer tevreden

Uitstekende service
Telefonisch goed bereikbaar en wordt altijd goed geholpen
Uitgebreid aanbod van artikelen

Accurate en persoonlijke service

vooraf de bestelling had ik wat informatie nodig, wat snel (en goed) beantwoord werd. Bestelling plaatsing ging gebruikelijke en was snel afgerond. Volgende dag had ik de bestelling thuis.!

Moeiteloos aanpassen bestelling

Een product dat niet op voorraad was had ik niet meebesteld om de levertijd kort te houden. Echter door een "mismatch" was een wel besteld product ook niet op voorraad. Dit werd binnen het halve uur gemeld ('s avonds!). Op mijn verzoek is de bestelling uitgebreid en ik had alles zelfs al na 3 dagen binnen. Erg behulpzame medewerker. Ook in het verleden al prima ervaringen gehad.

Super schnelle Lieferung und Einwandtfreie Ware

Top Preis zu Top Qualität. Läuft bis jetzt einwandtfrei. Neuware gut verpackt und super schnell angekommen. Bei anderen ist das leider nicht so...Daher 5 Sterne von meiner Seite. Vielen Dank und gerne wieder. Und ja. dieser Shop ist zu empfehlen. Liebe Grüße

21 listopada 2009

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej