Siden 2.desember 2022 har jeg ikke fått svar på mine henvendelser på e-post eller telefon. Jeg ble lovet en ny vannkolbe til min nye waterrower fordi den viste seg ha en sprekk og lekker vann. Purrer... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte romaskin for 8 uker siden. Var klar over at leveringstiden kunne være lang, men har fortsatt ikke mottatt bestilt vare. Fikk estimert levering 12. august, men den har fortsatt ikke dukket opp... Zobacz więcej
Amatørmessig (total mangel på) kundeservice. Selve produktet er jeg imidlertid veldig fornøyd med. Jeg har prøvd å ringe firmaet en rekke ganger, men har aldri kommet igjennom. De har heller ikke... Zobacz więcej
Veldig fornøyd med WaterRower Norge! Ekte amerikansk trekvalitet i produktene. Betaler lett det lille ekstra for kvalitet. God opplevelse generelt i min handel hos WaterRower Norge. Selv kjøpte jeg e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi gir deg ekte treningsglede
Dane kontaktowe
Høgahaug 55, 5563, Førresfjorden, Norwegia
- 52 22 17 30
- waterrower.no@gmail.com
- www.waterrower.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kjempe bra, service
Dårligste kundeservice jeg har opplevd
Dårligste kundeservice jeg har opplevd.
Tar ikke telefonen, svarer ikke på mail, svarer sporadisk men følger ikke opp sine egne svar på Facebook.
Ventet på varen i skrivende stund nå 30dager skal angivelig ta 2-5.
Fra rådes og bruke disse.
Har enda ikke fått boken etter 4 uker…
Har enda ikke fått boken etter 4 uker med venting.
Kvalitet og funksjon på produkt veldig…
Kvalitet og funksjon på produkt veldig bra - enkel å montere. Eneste mistaket var å velge å hente produktet selv på Schenker terminalen på Alnabru i Oslo. Ikke gjør det. Velg å få produktet levert på døra.
Dårlig kontakt, eller ingen kontakt
Rask behandling av bestilling
Rask behandling av bestilling, god informasjon underveis og produktet kom raskt. Veldig fornøyd. Anbefales !
Flott produkt!
Kjøpte en sitteball som jeg er veldig fornøyd med. Herlig kvalitet! Fikk god service hos WaterRower og kan anbefale dem på det beste :)
Rask og god service med gode produkter
Rask og god service med gode produkter. Alle henvendelser er raskt besvart med løsningsorientert kundeservice.
Bestilt, og betalt varer uten å få noe tilsendt!
Bestilt, og betalt for varer jeg ikke har mottatt. Sendt mail og etterlyst varene, men får ikke svar. Et utrolig useriøst firma som det bare er å styre langt unna.

Odpowiedź od WaterRower Norge
Setet vingler på monorail
Setet vingler på monorail, en del lyd og plastikk hjulene slites fort (drysser plastikk rester ut fra monorailen)
Når en drar litt hardt så løfter en fronten av maskinen, så virker litt lite stiv konstruksjon. Ellers en fin maskin. Ville kjøpt modellen over som virker litt mer solid.
Maskin er helt topp
Maskin er helt topp. Beste eg har prøvt. Einaste minuset er at det går ikje an å få tak i dere på tlf.
Bra produkt og rask levering.
Bra produkt og rask levering.
Prisen kan jeg heller ikke klage på.
Veldig godt fornøyd!
Veldig godt fornøyd. Romaskinen kom få dager etter bestilling. Enkel montering. Den er veldig stillegående. Pent møbel!
Dette er romaskin.
Bra produkt, faktisk mye bedre en jeg forventet. Bedre rofølelse en Concept 2. Levering derimot var ikke innafor. 2 kolli på 2dager, og elendig sporingsapp fra schenker. Men superfornøyd med produkt.
Good and quick service
Good and quick service. Quick reply to emails, and very helpful feedback to questions
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.