Wannafind.dk A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Servicen er fin. Det kører, som det kører hos de fleste internetudbydere. Men deres opsigelsesprocedure er vildledende og fra en anden tid. Hos de fleste udbydere afbrydes ens service... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nok den bedst support jeg har oplevet i branchen - og jeg har været i kontakt med mange forskellige virksomheder igennem vores bureau. Tager altid telefonen inden for rimelig tid. Er super venli... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Til eksisterende kunder: Vær opmærksom på, at Wannafind ulovligt prøver at overtage domænehåndtering fra dk.hostmaster uden at få din accept. Prisen stiger samtidig fra 60 kr. til 99 kr. pr. domæne.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde ved Wannafind, Zitcom, Curanet, Company Mobile, Uno Euro, Happiimobil (kært barn har mange navne) i 5 år nu. Der er tale om et multihus med rigtigt mange talenter og god service.... Zobacz więcej

1. Hosting internetowy
  2. Dostawca DNS
  3. Dostawca rozwiązań e-commerce
  4. Dostawca skrzynek email

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wannafind leverer professionelle Hostede løsninger til private og erhverv i Danmark. Udbudet af produkter breder sig over en vifte af web-, cloud- og hostede løsninger.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

202 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Wannafind har den BEDSTE kundeservice - ever

Wannafind er bare det bedste webhotel jeg nogensinde har haft, og jeg har haft hjemmesider siden 2004. Supporten er i top, har man et problem skriver man på en supporttråd og så bliver det bare LØST. Uvurderligt når man har megatravlt med at have alle hatte i sin lille biz på, og ens spidskompetencer ligger et helt, helt andet sted end back end web. Tusinde tak for Wannafind!

17 lutego 2021

Beklageligt ...

... at man ikke kan give 6 eller flere stjerner, til et firma med så dedikerede, professionelle og empatiske medarbejdere. Med Frederik som den drivende kraft har jeg netop fået fornem bistand til afhjælpning af et stort problem for mig.

2 października 2020
Oceniono na 5 z 5

Hurtig og yderst kompetent…

Hurtig og yderst kompetent hotline/service.
Jeg har været kunde hos Wannafind siden marts 2003. Når der har været problemer, har Wannafind taget telefonen hurtigt, lyttet og forstået problemet - og altid løst det - hurtigt, imødekommende og yderst kompetent.
Jeg kunne finde en billigere løsning; men næppe en bedre.

21 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Wannafind leverer ikke varen

Blev kontaktet i fredags vedr. SSL certifikat, som udløb og skulle fornyes. Wannafind ønskede ekstra betaling, for gratis SSL, som er del af pakken. Kunder skriver ind, at der er problemer med certifikat, da de ikke kan tilgå shoppen. Har prøvet selv, men shoppen er lukket, hængelås er åben, altså ingen SSL. Rene mafiametoder, betaler du ikke ekstra for en gratis service, så lukker og slukker wannafind for din butik.

4 lutego 2020

Perfekt service!

Perfekt service! Samtlige af de supportere jeg fik i røret, var super service mindet og kompetente. Alle tre oversteg langet mine forventninger mht. hvad de ville hjælpe med. Kan absolut anbefale at få hostet jeres produkter igennem dem. Thumbs up!

21 października 2019

Lynhurtig og effektiv service

1000 tak til Frederik ved supporten hos Wannafind. I morges gik min side på Rejse-Bloggen.dk pludselig ned med en 505 fejl. Jeg fulgte de normale procedurer og deaktiverede blandt andet alle plugins og themes m.m., men uden held.

Jeg sendte en mail til supporten og mindre end 5 minutter efter, skrev Frederik til mig, at han havde rettet nogle fejl i min htaccess -fil og at det hele nu virkede igen, sådan, DET er hvad jeg kalder professionel service 👍

15 października 2019
Oceniono na 5 z 5

Hold da op en god service.

Hold da op en god service.
Har lige talt med Patrick i supporten og fik svar på det jeg spurgte om men, også på de ting jeg ikke selv havde tænkt på. Super godt.

17 września 2019

supper support

Jeg havde problemer med et nyt mail program , det løste Jonas ansat hos wannafind, til perfektion super venlig og kompetent medarbejder

12 września 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej