Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hej Alle. Wabiwabi er overtaget af nye folk, nyt menu kort, ny hjemmeside, nyt personale. Vi starter forfra. Med denne besked håber vi på at kunne aflive de dårlige anmeldelser wabiwabi har h... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det! Min oplevelse er desværre fra nytår 2017, men om jeg har sat mine ben der siden, eller nogensinde kommer til det igen, NEJ! Min... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

- og en manager uden kundeforståelse. Her kommer vi aldrig mere!! Vi var et mindre selskab, der efter maden klagede over en enkelt af retterne som var dårlig (læs uspiselig). I stedet for at beklage... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har nu endnu engang været inde og spise på Wabiwabi på Islands brygge. Og må endnu engang give 5 store stjerne til dette fantastiske sted. Lækker resturant med en dejlig beliggenhed, høflig, v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velkommen til wabiwabi. Vi serverer og leverer sushi og sticks af højeste kvalitet. Bestil online eller ring på 4371 0000.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Plads til forbedringer

Min kæreste og jeg plejer at være glade for at spise hos Wabiwabi i Roskilde, men vores oplevelse med at spise der i går var desværre dårlig. Da vi ankom, kom der ikke nogen tjener over til vores bord. Efter 20 minutter rejste jeg mig og hentede en tjener, og hun beklagede og forklarede, at der var sket en fejl. Efter det gik det meget langsomt med at få vores mad. Vi nåede heldigvis lige at blive mætte, da vi efter to timer blev smidt ud, fordi de lukkede. Vi kom kl. 19:20 og gik 21:35. Der sad andre gæster rundt omkring os, som højlydt beklagede sig over tjenernes langsomme tempo og manglende opmærksomhed, hvilket bidrog til den dårlige stemning. Dertil begyndte personalet at vaske gulvet og slukke lyset, mens vi stadigvæk sad og spiste, hvilket vi fandt upassende.

30 grudnia 2016
Oceniono na 4 z 5

Super lækker sushi - lang ventetid, dyr udbringning

Min kæreste og jeg benytter altid WabiWabi til trods for dyr udbringning, men den dyre udbringning kan stadig bedre svare sig end at sidde og vente i restauranten i ligeså lang tid.

Kvaliteten af sushien er stadig helt i top, ligesom udvalget er. Desværre var vi dog ude for, at sidst vi bestilte sushi med udbringning, havde de glemt soyaen. Vi ringede 2 minutter eften at vi havde modtaget det, desværre fik vi svaret "vi kan være hos jer om en time, da der er en masse udbringninger lige nu" - travlhed er også fint, men vi blev nødt til at køre ned til den lokale sushiforretning der tilmed gav os gratis soya. Dog er det lidt ærgerligt at måtte få så god service andetssteds fra.

6 listopada 2016

En ubehagelig oplevelse

- og en manager uden kundeforståelse. Her kommer vi aldrig mere!!
Vi var et mindre selskab, der efter maden klagede over en enkelt af retterne som var dårlig (læs uspiselig). I stedet for at beklage og fratrække det ubetydelige beløb (det var kun 44kr), belærte den kvindelige manager os om, hvordan fisk skal smage (vi spiser ofte sushi). Det udvikler sig til et skænderi. Ærgerligt at en glad tur på restaurant ender som en ødelagt aften.

29 września 2016

Hej Eva.
det er trist at læse at jeres oplevelse hertil aften ikke endte som i ønskede. Har talt med den pågældende manager, som har forklaret sig, og meddeler samtidig at jeres Hosomaki laks med hvidløg pris 44,- er trukket fra jeres regning.

God aften
wabiwabi.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service, og lækker mad!

Vi nyder gang på gang at besøge Wabiwabi på Islandsbrygge, super hyggelige omgivelser, fantastisk service, og maden er upåklagelig!
Jeg vil anbefale denne restaurant til alle, det er en super oplevelse hver gang!

18 września 2016

Sushi i topklasse!

Jeg har ikke oplevet bedre sushi i den prisklasse, det er virkelig lækkert med all you Can eat for 199kr hvor det bliver lavet efter bestilling!
God service, og det er mit nye favorit sted. Det er helt sikkert! :-)

18 września 2016
Oceniono na 1 z 5

Super lækker mad, men forfærdelig service.

Det var i går min fødselsdag, og min kæreste havde som en overraskelse inviteret mig ind på WabiWabi Islandsbrygge, da jeg længe havde snakket om at jeg gerne ville derind, da jeg er stor fan af restauranten i Roskilde. Da vi kommer ind virker alt umiddelbart fint, og vi bliver hurtigt vist til et bord, i en ellers tom restaurant, på trods af to borde udenfor. Her sidder vi så i en halv time og venter på at bestille, hvor de fire piger som var på arbejde i det pågældende tidspunkt, løb rundt omkring uden egentlig at virke til at have særligt meget at lave, da restauranten næsten var tom, og der kun stod en enkelt takeaway pose til opfyldning. Da der endelig kom en hen og tog vores bestilling om 2 x Keep-it-coming, gik der endvidere omkring 20 minutter, før forretten kom. Da denne var spist færdig gik der yderligere 20 minutter, før det første sushi kom. Efter vi havde spist det og gerne ville have mere, var tjenerne igen ikke til at få fat på. Vi gjorde diverse tegn og hentydninger, men intet hjalp, og pigerne løb stadig rundt uden der stadig var mere end to borde mere der var kommet, som også sad og ventede på betjening. Da vi endelig fik fat i en medarbejder og fik den bestilte sushi og spiste den, var min kæreste stadig sulten, og denne gang sad vi 40 minutter, uden nogen kom hen og spurgte om vi ville have mere. Til sidst gik min kæreste op til disken og hev fat i en tjener for at spørge om vi ikke kunne få lov til at bestille noget mere, ligesom en mand før os havde gjort det. "Jo" sagde hun, og fortsatte med at løbe rundt bag disken. Der gik yderligere 15 minutter før hun endelig kom ned og tog vores bestilling på en enkelt rulle, edamame og kakiyaki. Rullen kom ret hurtigt, men det andet så vi ikke skyggen af, heller ikke efter 45 minutters ventetid. Til sidst blev vi enige om at rejse os og betale, da vi nu havde siddet i 2 1/2 time. Vi var begge stadig sultne, men vi gad simpelthen ikke vente længere. Vi gik op og stod i kø til at betale, og da vi nåede frem, gjorde vi opmærksomme på at vi ikke havde modtaget det vi havde bestilt, men at vi ikke ville vente længere, og at ordren skulle annulleres. Pigen bag disken beklagede meget, og tilbød og at vi kunne tage den med os, men efter at have spildt 2 1/2 time på bare at vente, var tålmodigheden for længst brugt op. Hun skrev derfor et tilgodebevis til os på de to retter, men eftersom vi aldrig kommer på WabiWabi Islands brygge, og heller ingen planer har om det i fremtiden, er det nok aldrig noget vi får brugt. Min kæreste og jeg måtte begge gå skuffede derfra, og han beklagede meget og jeg kunne mærke på ham at han var ked af at den hyggelige aften, vi skulle have haft, ikke blev som forventet på grund af denne oplevelse.
Første og sidste gang vi besøger WabiWabi på Islands Brygge.

28 sierpnia 2016
Oceniono na 2 z 5

God mad, men elendig service.

Jeg har nu besøgt restauranten på Islands Brygge to gange. Den første gang med min bedre halvdel og undertegnet og den anden gang vores to børn inkl.

Begge gange var maden rigtig god til den prisklasse, men service fra kokken/personalet er absolut i bund.

Generelt set venter man ret lang tid på at få sin mad, (all you can eat) 20 minutter minimum ved hver bestilling, ofte længere tid.

WabiWabi har åbenbart en glimrende takeaway, som kommer i første række over dem som sidder og spiser i restauranten.

På trods af gentagende henvendelser om hurtigere levering, ikke mindst pga. to børn som nærmede sig sengetid, så blev jeg 'spist' af med, at der var travlt med at udarbejde takeaway - altså var der ti+ bestillinger der var før mig og alle de andre i restauranten.

Jeg giver maden tre af seks stjerner og service en af seks stjerner.

Desuden gider jeg aldrig spilde min tid hos WabiWabi igen.

5 sierpnia 2015

Hej Bjarne.

Vi er kede af jeres ikke så positive oplevelse hos os den på gældende dag.
Ved ekstra travle dage kan der godt forekomme ventetid, som så mange andre steder. Ang take away, så prioritere vi ikke dette højere end restaurantens gæster.
Hvis du skriver en mail til Kevin@wabiwabi.dk, så skal han nok sørge for at gøre skaden god igen.

wabiwabi

Fantastisk lækkert!

Har nu endnu engang været inde og spise på Wabiwabi på Islands brygge.
Og må endnu engang give 5 store stjerne til dette fantastiske sted.
Lækker resturant med en dejlig beliggenhed, høflig, venlig og sødt personale der tager sig godt af sine gæster, så man føler sig velkommen.
Der udover er maden i topklasse, hvor der ikke mangler noget.

Kan klart anbefale Wabiwabi !
Ny ynglings sted :-)

26 maja 2015

er det min skyld at..

en medarbejder ikke får leveret min ordre til køkkenet. Det var følelsen jeg stod med da jeg skulle hente min ordre. Modtageren af min ordre afgivet per telefon havde hun forlagt i receptionen, ikke noget med at beklage fejlen, eller undskylde, kun at det kunne jo ske....og så ville hun da tjekke med køkkenet hvor hurtig ordren kunne ekspederes. Jeg kunne få lov at vente 25 minutter, men da havde jeg allerede fra ordre afgivelse til afhentning ventet i 5 kvarter. Øv øv de ved ikke ved Wabiwabi hvad service er, kun at det er kundens skyld når der sker fejl. PS: der var dog en anden medarbejder som forsøgte at hjælpe, men som ikke havde lyst til at tage ansvaret for personen som havde lavet fejlen, hvilket jeg ikke kan bebrejde hende.

Det var på Islands Brygge Menu 5.

Jeg vil retfærdigvis nævne at Wabiwabi har taget min anmeldelse meget alvorligt. Jeg har været i dialog i løbet af i går og i dag. Sagen er løst og jeg er nu igen en glad kunde hos wabiwabi.

22 maja 2015

Hej Helle.
Først er vi kede af du ikke har fået den opmærksomhed du skulle, når der sker en fejl.

Men kunne du fortælle hvilken afdeling du har været i. Samt hvad din ordre har været. Ville det hjælpe os.

Fremadrettet så skal du bare skrive til kevin@wabiwabi.dk
Så skal han nok hjælpe fremadrettet. Vi lever trods alt af tilfredse kunder.

Dårlig kundeservice

I går bestilte jeg via jeres app et fødselsdagsmåltid til udbringning. App'en foreslog selv muligheden efter jeg havde indtastet min adresse.
Når man bestiller mad plejer den at komme efter ca en time.
Jeg er en travl småbørnsmor, og jeg tænkte derfor ikke videre over det, men så frem til at nyde min livret med min mand på min fødselsdag.
Det kom jeg ikke til. Jeg ser tilfældigvis på min telefon (som står på lydløs halvdelen af tiden) at der er 4 ubesvarede opkald fra et nummer jeg ikke kender. Jeg ringer op og får fat i en pige der arbejder for jer.
Hun fortæller, at der er en fejl i jeres app i dag, og at I slet ikke bringer ud om mandagen. Desuden bringer I slet ikke ud hvor vi bor.
Jeg spørger om I ikke kan være behjælpelige, når nu vi knap en time efter sidder og venter og glæder os til lækker mad, men svaret er ret enkelt 'nej'.

Jeg fortæller at jeg synes det er virkelig dårlig service, og at man når man lover noget som virksomhed må holde det. Jeg har boet 16 år i København, og har flere fange oplevet, at madsteder sender maden ud med taxi, såfremt deres chauffører ikke er ledige. Hellere bruge 80 kr (120 for taxituren fratrukket de 40 I opkræver i udbringning) på at vedligeholde en god kundekontakt end at skræmme kunderne væk for altid.

Jeg kommer ikke til at bruge Wabiwabi mere, da jeg blev SÅ skuffet og ked af det på min fødselsdag, og jeg generelt ikke har for vane at give mine penge til steder der yder en kritisabel kundeservice. Jeres medarbejder virkede på ingen måde som om hun havde indføling med situationen. Og det ER faktisk jeres ansvar at sørge for at jeres app virker som den skal (hun sagde at den havde drillet hele dagen, så masser af tid til at få det bragt i orden; vi bestilte ca kl 20).

Venlig hilsen
En tidligere kunde

19 maja 2015

Hej Isabel

Det er beklageligt med fejl i vores app. Du skulle meget gerne have fået en automail når du bestiller fra vores app, at ordren først bliver sat iværk nåt vi har ringet til gæsten og bekræftet. Dette har vi prøvet at gøre 4 gange.
Det ville på ingen måde, både over for dig eller os, kunne betale sig at sende en taxi ud, der i så fald skal frem og tilbage med betaling.
Vil dog osse fortælle, at Vi levere dog kun i området 4000 tors-fre-lør og søndag mellem 17.00-20.00 da det er de dage der er ekstra personale til levering.

Håber på lidt forståelse

Kevin

Lækkert!

Jeg og familien besøgte restauranten WabiWabi på Islands Brygge en søndag aften for ca. 1 måned siden. Vi var to voksne og to børn på 3 og 7 år. Restauranten var stilfuld og lækkert møbleret og vi fik fuld opmærksomhed lige fra starten af tjeneren, der kunne menukortet til fingerspidserne. Vi bestilte bl.a. deres "Spis hvad du kan for 200,- menu". Retterne kom hurtigt og var utroligt lækre og varierede med mange nye smagsindtryk som man ikke lige finder i andre Sushirestauranter. Vi var absolut fuldt tilfredse da vi gik, både med de lave priser og den meget høje service og komfort. Kan varmt anbefales, ikke mindst til familier med børn, da maden er så varieret, at der helt sikkert er noget for alle smagsløg :-)

6 kwietnia 2015
Oceniono na 4 z 5

Lækker mad og god service.

Min kæreste og jeg besøger et par gange om måneden Wabiwabi i Roskilde med stor fornøjelse, servicen er altid god og man føler sig godt tilpas, stedet er en kende småt, men ikke så det gør det store for oplevelsen.

Det eneste minus jeg vil give stedet, er hverken til køkkenet, servicen eller maden, derimod akustikken i det bagerste rum, det kan være en kedelig oplevelse at få et bord i den ende af restauranten, da andres samtaler meget nemt kan fylde mere end ens egen, og er der først fyldt i det lille rum er akustikken virkelig dårlig.

Men alt i alt et rigtigt lækkert sted, prøv det, du bliver ikke skuffet.

15 marca 2015

50 minutters ekstra ventetid

Æv bøv, til wabiwabi i Roskilde. Egentlig er maden god, men gang på gang kommer maden for sent eller ens ordre bliver aflyst, da de har for travlt. Tak for at jeg nu kan få 10 % på min næste ordre og at jeg lige har brugt 300,- på min mad der kom 50 minutter for sent.

27 lutego 2015

En stor 5 tal.

Man skal lære at indrømme sine fejl, og det må jeg ærligt indrømme at wabiwabi bryggen har.

Tidligere har jeg og min kæreste skrevet en anmeldelse til 2 stjerner, pga. en rigtig dårlig oplevelse på wabiwabi. Efter at havde lavet vores anmeldelse her på trustpilot, blev vi kontaktet af wabiwabi, hvor de undskyldte meget for vores dårlige oplevelse.
De indrømmer deres fejl og retter op på den med en undskyldningen, hvor vi kan komme ind og få en ny god oplevelse.

Nu er vi lige kommet hjem fra wabiwabi og sikke en fantastisk aften vi har haft med mad i topklasse :-).
Top betjening - super søde piger!
Mad i verdensklasse
Hyggelig atmosfære

24 lutego 2015

Hej Camilla
Først vil vi gerne beklage jeres oplevelse af jeres besøg.
Kunne du være så venlig at fortælle os hvilken dag i har besøgt os, så vi kan tage fat om problemet.

Ser frem til svar hurtigst muligt, samt løsning på jeres besøg.

Hej Camilla

Vi takker for svaret og tage fat om det.

Vi vil meget gerne se jer som gæster i fremtiden, og invitere jer ned igen. Uden beregning.

Skulle dette have interesse, skriv da venligst til. Vivian@wabiwabi.dk

FED OPLEVELSE ;-)

Hyggelig aften på Wabiwabi ( Bryggen )

Mandag d. 16, skulle stå på hyggens tegn med familien.
Vi ringede først på dagen til wabiwabi og bestilte bord til om aftenen.
Da vi har været på en del sushirestauranter før, var vi selvfølgelig også nysgerrig efter og se hvad denne restaurant havde og tilbyde.

Da min dame og jeg ankom Kl 19.00, blev vi mødt af de søde tjenere.
De var iøvrigt super gode og tilpas spørgende hele vejen igennem. Dejlig smillende ;-)
Så STOR ros til den gode service, som fik vores aften til at virke afslappende og hyggeligt.

Go atmosfære og flotte lokaler!!

Som ved alle steder, bedømmer man jo også maden.
Må sige at maden på Wabiwabi er upåklageligt.
Virkelig lækkert sushi. Det var gennemført.
Kunne ik være mere tilfreds på denne mandag.

Så derfor får Wabiwabi på Islandsbrygge
5 STJERNER

Tak for en go aften og tak for mad. ;-)

17 lutego 2015
Oceniono na 2 z 5

Der var generelt slet ikke styr på tingene.

Vi var på wabiwabi i går. Min mand havde talt med dem i tlf da vi skulle bestille bord. Dels fordi var havde vores 3 børn med og dels fordi min mand vill spørge ind til om man kunne få nigiri, de sagde i telefonen at dem kunne man sagtens få når man bestilte all you Can eat.. Da vi havde bestilt all you can eat til min mand, jeg og vores 3 børn, sagde vores tjener at de ikke var med i all you ca eat.
Tjeneren sagde vores søn på 2 spiste gratis med, hun måtte så beklage at det gjorde han ikke.
Da vi fik vores drikkevarer, fik jeg en flaske sodavand uden glas til. Tjeneren spurgte om jeg ønskede et glas, ja tak. Dette kom ikke før min mand selv gik op op hentede et.
Vi bad om grøntsagsstænger da vi bestilte, dette kom først 1,5 time efter vi havde sat os.
Efter vi var færdige med den mad der var på borde og gerne ville have mere, var tjeneren ikke i restauranten i 45 min, vi havde ikke mere mad og ikke mere drikke. Da hun endelig kom tilbage, bad vi om mere mad. Vi skulle så sige hvor mange af hver slags vi ønskede, og hvor mange grøntsagsstænger...
Vores drikke fik vi aldrig...
Der var virkelig koldt i restauranten, døren virkede ikke, kunder måtte til sidst sætte ting foran døren, da vi alle i restauranten frøs.
Til sidst uden mad og drikke og vi var godt trætte af det hele, gik min mand op og sagde at det her ville vi ikke vente på mere. Der var LANGT fra fyldt i restauranten, så det kan ikke skyldes at de ikke kunne følge med.
Tjeneren oplyste os om, at når man havde fået sin mad men ønskede mere, så ville man hele tiden komme bagerst i køen. Dvs vi kunne havde siddet meget længere ventende på mad og drikke.

Dette er bare ikke ok. Vi var på wabiwabi på Bryggen, vi bor på Bryggen og kan bestemt ikke anbefale wabiwabi til andre.
Maden var fin men alt for elendig service.

15 lutego 2015

NYE PERSONLIGHEDER HAR OVERTAGET WABIWABI

Hej Alle.
Med denne besked håber vi på at kunne aflive de dårlige anmeldelser wabiwabi har haft gennem tiden.
Kig endelig forbi hjemmesiden wabiwabi.dk

24 października 2014

Elendig oplevelse

Vi bastille mad far den for et lille årstid siden ... og idag, mere end 11 måneder efter kontakter de os via mail og beder os om en anmeldelse. For det første har jeg ikke sagt ja til at modtage markedsføringsmateriale fra dem ... ergo er det SPAM ... for det andet hvad ligner det at bede om en anmeldelse næsten et år efter? og for det tredie ... hvorfor kontakter de mig i det hele taget når de udemærket ved at vi var utilfredse med maden?

Hold jer fra dem, de laver dårlig mad, har ikke styr på en skide -> og spammer os!

9 stycznia 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej