Super kasyno przede wszystkim uczciwe da się wygrać pozdrawiam serdecznie
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Wypłata/Weryfikacja Selfie
Niedawno wpłaciłem środki na te kasyno, co jak się okazało było błędem. W momencie próby wypłaty wygranych środków napotkałem liczne utrudnienia przy weryfikacji. Co więcej, weryfikacja typu selfie wydaje się być celowo odrzucana. Nie polecam również kontaktować się z supportem, ponieważ jedyną odpowiedz jaką od nich dostaniesz to gotowe i powtarzane formułki które ci w niczym nie pomogą. Próbowałem już trzy razy wypłacić środki lecz dwa razy mi je odrzuciło. Obecnie od czterech dni oczekuję na realizację wypłaty. Najbardziej niezrozumiałe jest to, że mój znajomy, który również dokonał wpłaty w tym samym kasynie, po wygranej był w stanie wypłacić środki niemal natychmiast co więcej, otrzymał je na konto w ciągu kilku godzin, bez konieczności przechodzenia jakiejkolwiek weryfikacji.
Edit: Dogadanie sie z nimi to jakbyś pisał z botami AI, na maila którego wysłałem odpisali mi klasycznie ze trzeba dokończyć rejestracje (Nie o to nawet pytałem ich). Wysłałem ostatnio drugiego maila na którego nawet nie odpisali. Przekręciłem saldo które miałem i wygrałem, chciałem to wypłacić przez bank i czekam już prawie tydzień żeby mi zaakceptowali wypłate.
Uważajcie na to kasyno ponieważ jeśli wygracie jakieś 2,3 tysiące to będą uciekać od wypłaty środków i w końcowym efekcie zostanie wasze konto zablokowane nie wiadomo z jakich przyczyn
Uważajcie na to kasyno . Jedna wielka banda oszustów. Wygracie u nich jakąś sumkę pieniędzy po czym zlecicie wypłatę , a za parę godzin dostaniecie e-maila ze wypłata nie została zrealizowana po czym odrazu blokada konta permanentnie. Bez powodu bez niczego po prostu blokada . Po czym napiszesz na czacie a konsultant mówi ci ze masz multi konta ktorych nie masz bo masz jedno konto zweryfikowane , a do tego brak dowodów na te multi konta ich strony .
I tak się właśnie kończy u nich w kasynie . Jedna wielka BANDA OSZUSTOW!
Najgorsze kasyno w jakie grałem do tej…
Najgorsze kasyno w jakie grałem do tej pory! Szkoda czasu i pieniędzy... Nie polecam!!!
Błędnie przyznana kwota po obróceniu bonusu
Zazwyczaj w tym kasynie po obróceniu bonusu otrzymujemy kwotę max X3 od wpłaconego depozytu,ale czasami jest bonus że można otrzymać X5 . I tak było w moim przypadku skorzystałem z takiego bonusu i gdy otrzymałem pieniądze za obrócenie to oczywiście kwotę X3 ,a nie jak było w opisie X5. Napisałem do support o błędzie jaki popełnili, dołączyłem załącznik ze screenem gdzie czarno na białym mają napisane że depozyt X5 i co od kilku dni cisza. Jestem bardzo rozczarowany podejściem kasyna do klienta i ciągłymi ich próbami oszustwa. Zero odzewu, czekam kilka dni, wysłałem kilka wiadomości i nic. Nie polecam
Wygrałem 3,600zl chce wypłacić a oni za…
Wygrałem 3,600zl chce wypłacić a oni za każdym razem odrzucają mi selfi z dokumentem i kartką, robiłem z trzech różnych telefonów w różnych miejscach i ciągle pisze że zła jakość. Typowi niewypłacalni. Porażka

Odpowiedź od Vulkanspiele
To kasyno to jedna porażka
To kasyno to jedna porażka, sami oszusci nic więcej. Gdy trzeba wpłacić depozyt to nikt Ciebie nie weryfikuje czy jesteś włascicelem konta, ale jak chcesz wypłacić wygrane pieniądze, to nie dość że czekasz dwa dni to jeszcze trzeba wysłać im skan dowodu, skan karty oraz wyciąg z banku, i to nie wiadomo czy pzejdziesz weryfikacje, ja mam 4 tyś wygranej i co z tego jak od trzech tygodni nie mogę wypłacić. Sami oszusci, i wyłudzacze danych

Odpowiedź od Vulkanspiele
Blokują konto podczas próby wypłaty.
Blokują konto podczas próby wypłaty.
Omijać szerokim łukiem
Oszuści!!!

OSZUSVI I NACIAGACZE tu…
Kaduno online vulkan spiele poproftu kradnie pieniądze. Przy ptubie wpłaty depozytu kilkukrotnie wpłaty nie zostały dodane do depozytu, nie widniały nigdzie mimo że środki były pobierane z konta. Z obsługą katastrofa każdy konsultant zbywa tą samą śpiewką
Przepraszamy ale w tym momencie mamy dużo zgłoszeń, odpowiadamy po kolei więc prosimy uzbroic die w cierpliwość- jak by się umówiliśmy praktycznie 18 na 20 konsultantów odpowiadało to samo w efekcie czego zostawałam bez pomocy w problemie

Odpowiedź od Vulkanspiele
Wpadł mi bonus free spin na stawce 50…
Wpadł mi bonus free spin na stawce 50 zł na sweet bonaza padł mi telefon po wejściu na stronę gdy podladowalem i wszedłem na stronę bonusa nie było w ogóle przepadł mi podczas kręcenia tak jakby się nie zapisało wiec na sto procent jest to oszukana strona saldo pomniejszone bonus zniknął tak jakby mi on nie wpadł to są jaja już.
Tylko pistolo
Omijać szerokim łukiem, czysty wał! Jak zagrać to tylko w kasynie takim jak PISTOLO!
Super kasyno przede wsuper kasynoszystkim uczciwe…
Super kasyno przede wszystkim uczciwe da się wygrać pozdrawiam serdecznie
Szybkie wypłaty, bardziej dla fanów zakładów niż kasyn
U mnie nie było problemów ani z wypłatą,ani z weryfikacją. Minimalna wpłata 20pln, super. To na plus. Generalnie, oferta gier mogłaby być większa, wdg mnie 6/10 brakuje mi fazi i amatic. Z minusów, pomimo częstych bonusów, to max cashout wynosi x3 (w innych kasynach to X5 lub np 600~800pln więc słabo) ale z drugiej strony to bardziej bukmacher więc nie powinnam się czepiać
Problem z wypłaceniem pieniędzy
Problem z wypłaceniem pieniędzy , dodatkowe weryfikację , a gdy spełnię ich warunek to kolejne rzeczy , obsługa w niczym nie pomaga trzymają się jednej regułki,
Selfi z dowodem i kartą przechodzi z dowodem przyklejonym na czole, 50 dobrych zdjec odrzucone. Powolne wypłaty, brak programu lojalnosciowego
Oszustwo !!
Oszustwo !!! Wygrana 4 tysiące i nagle konto zablokowane !!!
VULKAN SPIELE 😀
Dużo ciekawych gier..... Konsultanci bardzo dobrze pomagają w razie potrzeby. Bardzo szybka weryfikacja i przelewy. POLECAM.
Same kurwy i złodzieje weryfikacji nie…
Same kurwy i złodzieje weryfikacji nie mogę przejść zdjęcie im się nie podoba milion zdjęć nie wysłałam żadne się nie podoba a odebrania mam oczywiście wygraną dlatego mi się nie podoba żadne zdjęcie bo moja wygrana wynosi 2000 może ktoś mi podpowie co zrobić
VULKAN SPIELE UWAGA OSZUŚCI !!!!!!
VULKAN SPIELE UWAGA OSZUŚCI !!!!!!! Nie dajcie sie nabrać nie wpłacajcie pieniędzy bo Was okradną po zainwestowaniu sporych pieniedzy udalo mi sie wygrac 8tys zl po czym jak tylko wykonałam weryfikacje i zleciłam wypłate nagle moje konto zostalo zablokowane po napisaniu na czacie dlaczego zostalam zablokowana okazalo sie ze konto mojego męża zostało uznane za moje multikonto tzn mielismy swoje osobne emaile swoje dane korzystalismy kazdy z osobna ze swoich wlasnych pieniędzy i każdy z nas korzystal z kart na swoje dane zaznacze ze podczas kiedy ja gralam i uzyskałam taka wygrana mąż w tym czasie w ogole nie korzystał i nie gral na swoim koncie to jest jawne oszustwo omijajcie szerokim łukiem jak pisalam na czacie otrzymałam odpowiedź ze ja mam multikonto a tym multikontem jest konto mojego męża😡 Pisalam i tłumaczyłam ze multikonto jest tylko wtedy kiedy jedna i dokladnie ta sama osoba ma kilka kont a nie wtedy kiedy 2 różne osoby o innych danych posiadajace osobne karty platnosci itd maja 2 osobne konta nic to nie dalo najlepsze jest to ze nikt nie umie napisac szczegółów jak poprosiłam o screen moich multikont to nie ma takiej możliwości później wystosowałam email do support i napisalam na czacie ile musze czekac na odpowiedz to otrzymalam odpowiedz ze nie otrzymam wiadomosci zwrotnej bo dla nich temat jest zamknięty pomimo ze brak jest podstaw i szczegółów dotyczacych powodu z którego moje i mojego męża konto zostalo zablokowane. Mam tez inne konto na innym kasynie i nigdy zadnego problemu nie bylo z wyplata pieniędzy ogólnie cała sytuacja została mi tak wyjasniona ze wystarczy ze jakis inny gracz bedzie mial tak samo nazwisko jak ja i zostanie to uznane jako multikonto pomimo ze bedzie mieszkal w innym kraju i bedzie to zupełnie inny człowiek. Oczywiscie sprawe zgłaszam do Curacao eGaming bo mam tone dowodów na jawne oszustwo przez to kasyno
Vulkan Spiele – oszuści! Blokują konta i kradną pieniądze
Ostrzegam wszystkich przed kasynem Vulkan Spiele! To oszuści, posługujący się wieloma domenami dodając cyferki do nazwy , którzy bez powodu blokują konta i konfiskują pieniądze graczy.
Miałem na saldzie 1900 zł prawdziwych środków, a także wygrałem 1200 zł w turnieju za 7 miejsce, gdzie dowiedziawszy się w niedzielę rano miałem szansę na spokojnie piąte i wyższą nagrodę.
W Kasyno nie dość że nie wypłacił mi pieniędzy, co nie przyznano ich graczowi za mną, a więc wszyscy biorący udział w konkursie Z miejscem osiem lub dalszym mogą czuć się także oszukani.
TO JEST DOPIERO CHAMSTWO
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
nadal widnieję na liście zwycięzców… pod nazwą „Tom…..”
Kasyno zablokowało moje konto bez dowodów i nie wypłaciło mi pieniędzy!
Obsługa klienta to fikcja – ignorują wiadomości, a ich regulamin to pretekst do kradzieży środków graczy.
Zgłosiłem sprawę do Curaçao eGaming i zachęcam wszystkich oszukanych graczy do tego samego. Nie dajcie się nabrać!
Dodam, że grałem i gram na wielu platformach i to nie jest tak, że wszystkie są takie.
Szkoda, że w TRUSTPILOT nie można załączyć plików, zdjęć, screenów, maili itp do wglądu.
A potencjalni klienci, którzy rozważają założenie konta w tym kasynie mieliby niepodważalne dowody na ich złodziejskie poczynania.
#VulkanSpiele #Oszustwo #Scam #KasynoOnline #CuraçaoGaming