Vroedvrouw Gulgen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de online zwangerschapscursus van Gulgen Abla gevolgd en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Hoewel mijn bevalling uiteindelijk heel anders is verlopen dan ik voor ogen had, heeft de cursus... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bevalcursus NL Bij Gulgen krijg je stap voor stap uitleg over de bevalling. Zij gebruikt hiervoor ook visuele hulpmiddelen. Dat vond ik heel nuttig. Er was alle ruimte om vragen te stellen. Er k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Naast dat Gulgen een geweldige vroedvrouw is, maakt ze ook geweldige ondersteunende thee. De nausea relief en bloom blossom zijn heel fijn tijdens mijn zwangerschap. Ze zijn helpend en smaken ook heer... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Położna

Napisane przez firmę

- Zwangerschapscursussen (Turks en NL) - Partusboek (invulboek) voor geboortemedewerkers - Kruidenthee voor tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en borstvoedingsperiode. Daarnaast kruidenthee voor het hele gezin: gezonde luchtwegen. - Bevalbad verhuur.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Hele fijne thee

Mijn tweede bestelling van de borstvoedingsthee. Het helpt echt enorm bij mijn melkproductie, ben er super tevreden over!

Odpowiedź od Vroedvrouw Gulgen

Bedankt voor je review! Veel drinkplezier en fijn dat het helpt!

Oceniono na 3 z 5

De levering duurde langer dan verwacht

De levering duurde langer dan verwacht. Ik had de zwangerschapsthee besteld, maar door de late levering kan ik er bijna niet meer van genieten tijdens mijn zwangerschap omdat ik al tegen mijn uitgerekende datum zit. Verder ben ik wel tevreden over de kwaliteit en de smaak van de thee

Odpowiedź od Vroedvrouw Gulgen

Hoi Kenzie bedankt voor je review! Jij hebt een bestelling geplaatst met een pre-order. Onze pre-order van de borstvoedingsthee had helaas 1 week vertraging. Excuses hiervoor. Fijn dat de thee smaakt! De zwangerschapsthee is ook geschikt voor na de zwangerschap en je partner kan er van meegenieten. Ik wens je een voorspoedige baring. Groeten, Gulgen verloskundige

Borstvoedingsthee

Ik heb de borstvoedingsthee gehaald bij Gulgen, en het heeft me echt een boost gegeven bij de borstvoeding gelijk na de bevalling. Daarnaast heeft de thee ook een hele lekkere smaak. Zeker een aanrader dus :)

Odpowiedź od Vroedvrouw Gulgen

Bedankt voor het delen van je ervaring!!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb maandje geleden de…

Ik heb maandje geleden de misselijkheidsthee bestelt. En ik vond die kruidengeuren zo heerlijk toen ik het zakje opendeed.
Het heeft me vooral goe geholpen bij de ochtenmisselijkheid. Ik drink dan deze thee ipv de muntthee. Echt lekker. Mijn dochter drinkt er ook soms van, het is een thee voor de hele gezin. Echt een aanrader voor de zwangerschap.

11 kwietnia 2024

Odpowiedź od Vroedvrouw Gulgen

Fijn dat onze thee heeft geholpen! En inderdaad is de de geschikt voor het hele gezin inclusief kinderen boven 6 maanden! heerlijk geur heeft de he. Bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Recent heb ik deelgenomen aan een…

Recent heb ik deelgenomen aan een bevalcursus die werd verzorgd door Gulgen. Voordat ik deelnam had ik mijn twijfels of het echt nuttig zal zijn, want tegenwoordig kan je veel van internet en social media zien en lezen. Het was een zeer leerzame, effectieve en leuke cursus. Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen. Nu ben ik veel bewuster geworden van de feiten die mij straks te wachten staan. Ik kan nu met een gerust hart zeggen wat ik wel en niet wil tijdens mijn bevalling.

Bevallingsthee

Ik ben een paar weken geleden ingeleid. Na het breken van de vliezen heb ik een liter bevallingsthee gedronken. Toen mijn weeën eenmaal aansloegen waren de weeën zo krachtig dat ik na een uur al mocht persen. Mijn vorige bevallingen waren niet zo vlot. Ik denk echt dat dit de werking van de thee is geweest. Bedankt Gülgen!

5 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

De ultieme bevalcursus met Gulgen: informeel, leerzaam en empowerend

Ik heb vandaag deelgenomen aan een bevalcursus geleid door Gulgen en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een van de beste voorbereidende ervaringen op mijn bevalling was. Gulgen heeft een fantastische manier om informatie over te brengen en creëert tegelijkertijd een ontspannen en informele sfeer waarin je je kwetsbaarheid durft te tonen.

Een van de meest waardevolle aspecten van deze cursus was Gulgens' vermogen om complexe informatie duidelijk uit te leggen en te onderbouwen met feiten, terwijl ze ook verschillende alternatieven besprak. Ze heeft werkelijk alle ins en outs van bevallen behandeld.

Wat Gulgen echt onderscheidt, is haar humoristische en speelse aanpak, gecombineerd met een serieuze benadering van het onderwerp. Dit maakte de cursus niet alleen informatief, maar ook plezierig en boeiend.

Een ander prachtig aspect van Gulgens aanpak is haar respect voor diverse culturen en achtergronden. Ze slaagde erin alles vanuit meerdere perspectieven toe te lichten, waardoor de cursus voor iedereen toegankelijk en relevant was.

Haar presentatiestijl was boeiend en oprecht geïnteresseerd in het welzijn van haar cursisten. Haar energie maakte de cursus levendig en leuk, terwijl haar serieuze benadering van het onderwerp de diepte en betekenis ervan benadrukte.

Aan het einde van de cursus voelde ik me niet alleen volledig geïnformeerd, maar ook geïnspireerd. Ik had geen enkele vraag meer omdat Gulgen elk aspect van de bevalling grondig had behandeld. Haar toewijding aan haar vak en aan ons als cursisten was ongeëvenaard.

Ik kan met oprecht enthousiasme zeggen dat Gulgens' bevalcursus een levensveranderende ervaring was. Ik ben vol vertrouwen en klaar voor mijn bevalling, dankzij haar buitengewone begeleiding en expertise. Als je op zoek bent naar de ultieme voorbereiding op de bevalling, zoek dan niet verder - Gulgen is de absolute beste in haar vak.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een bevalcursus bij Gülgen…

Ik heb een bevalcursus bij Gülgen gevolgd voor mijn tweede bevalling en ben zeker wijzer geworden. Ik raad het iedereen aan! De theorie en praktijk komt echt op een fijne manier samen en is voor iedereen toegankelijk. Ik voel me veel beter voorbereid en ik ervaarde een hele fijne en veilige sfeer samen met haar en de andere cursisten!

Oceniono na 5 z 5

Beste investering voor je zwangerschap/bevalling

Kennis is goud waard. Met volle zelfvertrouwen heb ik de bevalling kunnen doen, zonder de waardevolle kennis zou ik minder sterk en zelfverzekerd kunnen zijn. En nog zelfs ook een zwangerschap cursus gratis kunnen krijgen. Vooral omdat ze open staat en ieder moment klaar staat voor het beantwoorden van vragen en omdat ze ook vaak link maakt met het geloof, zeg ik Gülgen!*****

13 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Een vrouw die echt van haar werk houdt 🫶

Vroedvrouw Gulgen is een vrouw met pit die echt de tijd neemt om al haar informatie/kennis te delen. Besef dat ze hier niet voor betaald krijgt maar echt vanuit het hart haar werk doet!!!

Ik lees zo vaak haar reactie op een onderwerp waarvan ze laat merken dat het normaal is en voor mij is het echt geruststellend en daarvoor ben ik haar echt dankbaar voor❤️

De borstvoeding thee is echt een aanrader want mijn productie gaat er echt op vooruit. Ik merk echt wel verschil als ik het een tijdje niet kan drinken omdat het jammer genoeg uitverkocht is.

Bij deze wil ik deze power vroedvrouw bedankt voor al haar tijd en informatie die ze met ons deelt en dat Allah haar meer kracht zal geven om zo meer vrouwen te bereiken❤️

30 marca 2024

Kennis ❤️

Wauw, wat een kennis heb jij zeg! Ik vind je super inspirerend en daarom blijf ik je volgen. Je geeft zoveel informatie en geruststelling voor tijdens de zwangerschap, bevalling en na de bevalling.

13 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Kesinlikle zamaninda başlayin bu kursa derim

Bilgiye doymayan biri olarak cok memnun kaldim bu online bevalcursusten. Cunki coook bilgi var. Ilk hamileligim, ilk tecrubem olacak ama kendimi iyi hissetmemi ve korkularimi yenmeyi sagladi. Sorularima, bilgisine guvenebilecegim birinden yanit almak bile rahatlatici. Yetistiremicegimi sandim ama tekrarini bile izlemek istiyorum kursun! Bizi bilgilendirip bilinclendirdigin icinde cok tesekkur ederim!

14 marca 2024

Zeer uitgebreide cursus

Ik heb lang getwijfeld om de bevallingscursus echt te gaan doen. Ik zat tussen angst en zelfvertrouwen in. Op een gegeven moment toch de knop omgezet en gewoon begonnen. En wat was dit een goede aanbesteding voor mezelf en mn baby. Het stukje angst is bijna verdwenen. Ik heb zoooveel meer zelfvertrouwen en kennis. Dankzij alle info hoef ik niet anderen voor mij te laten beslissen tijdens m'n bevalling. Ik weet straks stap voor stap wat er gebeurt en wat nog komen gaat. Als controlefreak heb ik op deze manier een geweldig handvat. Het kost wat maar dan heb je zekeeeeer ook heel wat. Je maakt elke bevalling maar 1x mee. Bedankt Gülgen abla dat je zoveel tijd hebt genomen om ons van a tot z te informeren

12 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik vond het een hele leerzame cursus

Ik vond het een hele leerzame cursus, vooral ook omdat het mijn eerste zwangerschap is! Wat vooral ook mooi was aan deze cursus is, dat het ook vanuit een Islamitische perspectief wordt gekeken. Ik ben heel dankbaar dat er zulke cursussen bestaan en mede mogelijk gemaakt worden om onszelf te kunnen bijscholen over de bevalling!

8 marca 2024

Goede informatieve cursus

Tijdens de cursus heb ik veel informatie op kunnen doen over een fysiologische bevalling op een hele fijne huiselijke locatie! De groepsgrootte was precies goed, genoeg om ervaringen te delen maar niet te groot. Gulgen kan de informatie goed overbrengen en geeft veel ruimte voor vragen en ervaringen.

7 marca 2024

Alles wat je als mama (to be) zoekt ❤️

Ruim een week later kijk ik nog steeds met hele fijne gevoelens terug op de cursus bij Gülgen ❤️
Momenteel ben ik zwanger van ons tweede kindje; de vorige keer had ik een geplande keizersnede en deze keer zal ik op natuurlijke wijze bevallen.
Ik was op zoek naar een cursus waarin ik niet alleen geïnformeerd werd over de bevalling maar die me ook het vertrouwen in mezelf gaf om te kiezen voor een vaginale bevalling.
En dat heb ik zeker gekregen; niet alleen voel ik rust en helderheid, maar bovenal kijk ik oprecht heel erg uit naar mijn bevalling. Hoewel je niet volledig kunt bepalen hoe je bevalling verloopt, kun je wel de regie in handen nemen om te besluiten hoe je om gaat met verschillende situaties, interventies etc.
Dat heb ik in deze cursus geleerd en dat zorgt voor veel zelfvertrouwen. Uiteindelijk krijgen we niets wat we niet aan kunnen en zijn wij vrouwen sterker dan we vaak denken. En met geloof, geduld en kennis kom je heel ver.
Dankjewel lieve Gülgen voor deze cursus; je was eerlijk, transparant en stond open voor elke vraag die ik wilde stellen.
Sommige vragen durfde ik niet eens aan mijn eigen dokter te stellen maar door het vertrouwde gevoel dat ik ervaarde in een veilige setting voelde het als een warm bad.

4 marca 2024

Beste investering!

Wat een top cursus. Ik ben super tevreden over de bevalcursus van Gulgen. Het is een waardevolle, inhoudelijke cursus waarin de fysiologie centraal staat. Je gaat dan gegarandeerd vol vertrouwen je bevalling in!

8 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej