Vospers - CUPRA Exeter Recenzje 2

3. Blacharstwo samochodowe
  4. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  5. Sklep z wyposażeniem aut
  6. Komis samochodowy

Vospers CUPRA Exeter - based at our Matford location in Exeter, with a brand new state-of-the-art CUPRA showroom which is easy to reach for drivers, by public transport, or on foot. Our CUPRA team offer both brand new CUPRA cars and used CUPRA cars for sale, plus our Aftersales team are on hand to provide CUPRA Servicing for existing CUPRA owners, whether you bought your car from Vospers CUPRA or another dealer.

• Vospers CUPRA Exeter, Matford Way, EX2 8FN, Exeter, England, Zjednoczone Królestwo

• 01392 285566

3,5

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Unacceptable customer service

I took delivery of a lease Cupra Formentor (not supplied by Vospers) and then contacted Vospers Cupra Exeter to arrange a service plan. They were extremely unhelpful and, even after getting Cupra and my lease company involved, I was unable to put a service plan in place.

Vospers had no management to talk to and three weeks after putting in a complaint (and getting Cupra involved further) Vospers have still not even had the courtesy to reply.

Vospers may be ok for other brands but I would stay well clear of them for Cupra unless you are happy to deal with the one man and a dog that they seem to have as staff.

9 sierpnia 2023