Voreskoreskole Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

MC kort hos Murat har fra start været lige som det skulle være. Der er styr på tingene (og os 😁) samtidig med at der er en sindssygt fed humor. Jeg har lært meget på kort tid med bestået teori- og kø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skud ud til Murat for at være den fedeste kørelærer til dato! Tog mc kort hos ham og kan kun anbefale ham til andre som skal tage mc kort Virkelig god og lærerig undervisning samt virkelig godt for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk kører skole ,kan kun anbefales Min søn skulle gennerhverv sit kørerkort og begyndte hos en anden kørerlærer men det tog ca 18 måneder uden der skete en dyt . Men så kontakte jeg vo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid mega sjovt at have køre- og teori timer hos Vores køreskole! Min kørelærer var både tålmodig og gjorde mig tryg i trafikken, hvor han samtidig gav masser af plads til grin. Jeg er virkelig glad... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Bedste køreskole i DK

Murat(og Hakan) er de absolut dygtigste kørelærere i DK. Denne gang var det datteren der var til undervisning og teoriprøve bestået i første forsøg og køreprøven det samme.
Ville ønske man kunne give 6 stjerner.🇩🇰🇹🇷💪🏼

4 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft den bedste oplevelse med…

Jeg har haft den bedste oplevelse med at gå på vores køreskole. De 2 kørelærer er fantastiske. De lytter til dine behov og tror på dig når du selv er usikker. Jeg bestod både teori og køreprøve i et huk, takket være dem og deres gode læring. Jeg kommer til at savne at gå der. KÆMPE ANBEFALING!!🤙🏽🤙🏽

10 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Murat er en verdensklasse kørelærer

Murat er en verdensklasse kørelærer, undervisningen er aldrig kedelig og han forstår at lære fra sig.

Jeg tog mit MC kørekort kategori A2 på Vores-Køreskole, og fortryder ikke mit valg. Gode faciliteter, god undervisning, og et trygt læringsmiljø.

Kan kun anbefales at gå hos Murat!!

19 czerwca 2025

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse med at tage Motorcykel kørekort hos Vores køreskole // Murat!

Ønsker man en køreskole hvor teori ikke bare bliver det samme gamle kedelige stof, så er det helt klart her man skal kigge hen.

Murat har forståelse for at gøre lektioner sjove, men på samme tid lærerige så du lærer præcist det du har brug for, uden at skulle sidde og gabe timerne væk.

Alt fra små hyggelige frokost stunde, til røverhistorier, gode råd og nogle fede og lærerige køreture.

Jeg kunne ikke havde ønsket mig et bedre forløb. Murat er en verdensklasse kørelære, med en passion for at gøre det at tage kørekort til noget anderledes end normen🤩

21 maja 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har netop bestået både teori- og køreprøven til kategori A, og det har været en super god oplevelse hele vejen igennem hos Murat. Super god undervisning – både teori og praksis blev forklaret på en måde, der var nem at forstå, og stemningen var altid afslappet og behagelig. Følte mig godt forberedt til prøverne og har haft det sjovt samtidig. Kan helt klart anbefales, hvis du overvejer et MC-kørekort!

13 maja 2025

Stor anbefaling!

Stor anbefaling! Jeg valgte at tage kørekort hos Vores køreskole og har været SÅ tilfreds med alt! Jeg bestod teori og køreprøve i første huk med den bedste læring! Min kørelærer har gjort mig tryg i trafikken, lyttet til mine behov og sammentidig gjort plads til en masse grin og sjov. Alt i alt en fantastisk køreskole med søde lærer🙌🏽🙌🏽🥳

11 maja 2025

FANTASTISK KØRESKOLE!!

FANTASTISK KØRESKOLE!!
Jeg bestod både teori og køreprøven i et huk og det havde jeg nok aldrig gjorde uden hjælp fra vores køreskole.

Jeg har virkelig været glad og lært meget af, at tage kørekort hos Voreskøreskole. Det er altid sjovt og lærerigt både til teori men også under kørsel.
Alle de huskeregler som de viser os undervejs er også til at huske når man selv skal til at køre på vejene.

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit valg af køreskole og kan kun anbefale dem til andre der overvejer at tage deres kørekort.

26 lutego 2025

Fantastisk kørerskole

Fantastisk kørerskole! Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg, og det er takket være min kørerlærer Murat. De er mega dygtige til at undervise og gøre en tryg i trafikken, mens der også er plads til sjov. Hele mit forløb har været rigtig godt! Begge kørerlærer er rigtig søde og gode. Det altid sjovt at have kører og teori timer hos vores kørerskole. Jeg kunne ikke være mere tilfreds og jeg er rigtig glad for jeg valgte denne kørerskole. Kæmpe anbefaling!🤙🏽🤙🏽🤙🏽🤙🏽🤙🏽

6 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling…

Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling til Voreskøreskole og især takke Hakan! Med hans hjælp bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg.

Både Hakan og Murat er begge super dygtige, tålmodige og virkelig gode til at forklare tingene, så man føler sig tryg og godt forberedt hele vejen igennem. Der var altid en god stemning, og man kunne mærke, at de virkelig går op i, at man lykkes. Hvis du leder efter en seriøs, professionel og støttende køreskole, så er det her stedet! Tak igen til både Hakan og Murat

16 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Den bedste oplevelse jeg ku ønske mig

Helt fantastisk oplevelse, tog det hele i 1 hug, og det kun takket været Hakan og Murat, de er mega dygtige til at undervise og gør lektioner sjove samtidig. Ville 100% anbefalede at tage vores køreskole😊

10 kwietnia 2025

Fantastisk køreskole

Helt igennem fantastisk køreskole! Både teoriundervisningen, køreforløbet og vejledningen der fulgte med har været utrolig betryggende og rart at være i. Jeg i dag også lige bestået min praktiske prøve, 1000 tak til Hakan:)
Kørelærerne er både søde, sjove og tålmodige, det kunne ikke være bedre.
Kæmpe anbefalinger herfra!

9 kwietnia 2025

Kan klart anbefales

Kan klart anbefale Vores Køreskole. Lærerne underviser med humor uden det på nogen måde går udover professionalismen. Begge kørelærere er passioneret for deres arbejde og findes der noget federe end at sidde ved siden en, hvis entusiame smitter. Glimrende teori og køre undervisning, gode biler og selvfølgelig en ideal placering lige ved stationen.
En fremragende oplevelse.

4 kwietnia 2025

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole! Super dygtige og tålmodige kørelærere, der gør undervisningen både lærerig og afslappet. Alt var struktureret og professionelt, og man følte sig tryg hele vejen. Kan klart anbefales!

2 kwietnia 2025

Både Harkan og Murat

Både Harkan og Murat, er nogle fantastiske kørelærer. De har gjort hele forløbet meget sjovere og mere overskueligt. Tak Hakan, for den tid vi har kørt sammen, det har været en fornøjelse. Du god til at lære fra dig, og er tålmodig nå man er i tvivl om noget. Tak for jeres erfaring og jeres tid.

7 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej