Mijn man gebruikt nog altijd de Gillette G2. Deze zijn bijna nergens meer aan te komen, maar gelukkig bij Voordelig scheren wel. Mooie prijs en lekker snel geleverd. Bij voordelig scheren is zoveel... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Op het verzoek om een verkeerd besteld product te retourneren krijg ik geen reactie. Het goed bestelde product werkt wel prima verder.
Ja wat kan ik zeggen .....laten we eens beginnen bij dit bedrijf: mooie producten goeie service en afspraak is afspraak korte levertijd en no nonsense. De producten liegen er niet om, altijd... Zobacz więcej
Gisteren besteld, vandaag in huis. Wordt waargemaakt. Verder is de site niet echt klantvriendelijk. Geen echte bedrijfsnaam en alleen een chat mogelijk. Geen telefoonnummer. Adresgegevens? Moest e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Voordeligscheren koopt u ★ Gillette / ★ Wilkinson scheermesjes, ★ Philips scheerkoppen, ★ Braun Scheerbladen en ★ Oral b / ★ Philips sonicare opzettandenborstels tot 40% goedkoper dan in de winkel.
Dane kontaktowe
Schoenerweg 1F, 8042PJ , Zwolle, Holandia
- info@voordeligscheren.nl
- www.voordeligscheren.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Scheermesjes en houder
Scheermesjes en houder. Snelle levering keurig verpakt
Gelukkig bestaan ze nog!
Enige bedrijf die deze scheermesjes nog steeds in het assortiment hebben. Ik gebruik ze al 45 jaar. Super!
Snel geleverd en prima produkt
Scheerspullen
Snel product gevonden waar ik naar zocht besteld
en de levering snel geleverd.
Scheermesjes - De prijzen zijn scherpbij Voordelig scheren.
De website is duidelijk en brengt je via keuzemenu's zonder problemen naar het product, wat je zoekt.
Ik koop al jarenlang mijn scheermesjes…
Ik koop al jarenlang mijn scheermesjes en scheerzeep bij Voordeligscheren.nl. Nog nooit teleurgesteld want het klopt altijd. Ik ben zeer tevreden!
⚠️ PAS OP Oplichting!!!
⚠️ PAS OP – DIT BEDRIJF IS EEN SCAM / OPLICHTERS
Op 15 oktober heb ik hier een oplaadbaar scheerapparaat besteld. Ik kreeg netjes een factuur, maar daarna helemaal NIETS meer gehoord.
Geen levering. Geen reactie. HELEMAAL NIKS.
Ik heb meermaals geprobeerd contact te krijgen, via mail en berichten, maar dit bedrijf reageert nergens op.
En wat blijkt? Ik ben niet de enige.
Van meerdere collega’s, vrienden en kennissen hoor ik dezelfde verhalen: bestellingen geplaatst, geld kwijt, geen product ontvangen.
💥 DIT IS PURE OPLICHTING. 💥
Ze pakken je geld en laten daarna niets meer van zich horen.
❗️Bestel ABSOLUUT NIETS bij dit bedrijf.
Ze zijn bezig mensen te BEDRIEGEN EN OPLICHTEN.
Verspreid dit bericht zodat anderen niet in dezelfde val trappen.
Doen wat ze zeggen
In voorraad en op tijd geleverd.Chapeau
Misschien een ander vervoersbedrijf…
Misschien een ander vervoersbedrijf zoeken?
Track & Trace geeft al twee dagen aan dat het pakket verzonden is. Geen updates ontvangen. Plotseling is het pakket bezorgd. Track & Trace staat nog steeds op verzonden.
Spoedig en correcte afhandeling.
Al een groot aantal jaren bestel ik mijn scheermesjes e.d.van goede kwaliteit en tot grote tevredenheid. Word keurig op tijd thuis bezorgt.
Zeer snel verzonden
Zeer snel verzonden en tegen een nette prijs!
Netjes alles geleverd met postnl
Ze hebben veel scheermesjes die allemaal scherp geprijsd zijn. Je bestelt en ze versturen het netjes. Het werd bezorgd via postnl zonder track and trace. Dit duurt soms meerdere werkdagen. Dat geven ze bij de webshop. Maar het kwam goed verpakt keurig allemaal aan. Prima zaak!
Fijne webwinkel
Mooie prijzen, snelle levering en goede producten:-)
Precies wat ik zocht
Een product waarvan ik dacht dat het niet meer te koop was gevonden bij Voordeligscheren. En snel geleverd door de broevenbus.
De bestelling bij voordelig scheren!
De bestelling van Gillette scheergel was simpel en voordelig geregeld. En de volgende dag bezorgt. Goede en snelle service.
product dat ik zocht
product dat ik zocht, was lang niet overal voorradig bij voordeligscheren.nl wel. Snel verzonden en ontvangen. Prijs is prima.
Het gekochte product is na 5 dagen…
Het gekochte product is na 5 dagen afgeleverd.
Doświadczenie Trustpilot