Zeer snelle levering! Perfecte kwaliteit! Door weer en win moet je vlag er mooi bijhangen zonder rafelige uiteinde; dat zie je zo vaak. Dat stoort mij mateloos voor een symbool als een vlag. De beste... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Normaal ben ik nogal sceptisch als het om online aankopen gaat. Maar dit was echt een goede ervaring. De productomschrijving (Flag Fixer) was duidelijk. Maar wat ik erg prettig vond was het advies, wa... Zobacz więcej
Wel redelijk snel bezorgd, had een protestvlag(omgekeerde nederlandse vlag)besteld. Ik krijg een gewone vlag. Gereageerd bij de klantenservice. Ik moest vanwege omgekeerde haakjes en touw zelf maar de... Zobacz więcej
Last minute toch nog een nieuwe vlaggenstok besteld, met speciale klemmen voor halfstok vlaggen. Ideaal, want nu deden we dit met tape. Dat staat super slordig en nu kunnen we 4 mei een nette vlaggens... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Online de grootste in vlaggen en masten.
Dane kontaktowe
Richterlaan 4, 9207 JV, Drachten, Holandia
- 0512778272
- info@vlaggenunie.nl
- www.vlaggenunie.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede communicatie en snelle levering
Vlag die ik wilde bestellen was niet in voorraad, maar kreeg een mailtje zodra deze weer voorradig was. Daarna werd de bestelling snel afgerond en geleverd.
Goed verpakt en snel geleverd.
Lange levertijd en lagere kwaliteit dan verwacht.
Duurden aardig lang voordat de vlag er was. Geen goede communicatie over de aflevering. Vlag is van redelijke kwaliteit, maar niet echt heel stevig. Had meer verwacht van een Vlaggen Unie.
Goed aanbod en snelle levering.
Goed aanbod en snelle levering. Wat aan de dure kant wel, maar ook goede kwaliteit zo te zien.
Snel service en uitstekende qualiteit…
Snel service en uitstekende qualiteit vlaggen.
we hebben alles kunnen vinden wat we…
we hebben alles kunnen vinden wat we nodig hadden om onze vlaggenmast klaar te maken en de bestelling en bezorging liepen gesmeerd.
Snelle levering.
Snel en keurig verzorgd
Snel en keurig verzorgd. Bovendien zeer betaalbaar.
De levering van de NL en EU vlag zou…
De levering van de NL en EU vlag zou binnen één dag zijn, maar duurde 2 dagen. De levering van de gemeentevlag zou binnen 4-6 werkdagen zijn, maar is ondertussen 15 dagen geleden.
De vlaggen zelf zijn niet van stof, maar van kunststof. Wellicht is dit steviger dan stof.
Snel geleverd en ziet er mooi uit.
De wimpel was een vod
De wimpel was een vod. Met terugzending: portokosten meer dan de helft van de waarde van de wimpel
Het bestelde product kwam vlot en de …
Het bestelde product kwam vlot en de door de website bijbestelde onderdelen maken een echt verschil.
Mooi product en een snelle service
Mooi product en een snelle service. Werd zelfs nog een dag eerder afgeleverd.
Snelle afhandeling en bezorging
Doświadczenie Trustpilot