3,3

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Er lige kommet hjem fra tapas tur

Er lige kommet hjem fra tapas tur
Der var 5 arrangementer med tapas. Alle disse var rigtig gode og det var kun positivt.
Resten af turen kan vi desværre ikke sige noget godt om.
Hotellet Estival park har 4 stjerner, hvilket er en gåde hvordan de kan have det.
Vi havde halv pension. Spiste der de første 2 aftner opgav derefter. En spisesal med utrolig larm, dårlig mad og sure personaler der knap gad svare os.
Værelset fik skiftet håndklæder, og sengetæppe lagt på. Vi lå på nogle nok hygiejniske lagner men med plastic på undersiden. De var for små til madrasserne så det lå løst og man kurede rundt i sengen. Efter 2 dage forsøgte vi at skifte hotel men alt udsolgt pga rally løb i byen
Meget lidt info fra Viva tours.
Blev fulgt ud til lufthavnen hvor guiden sagde farvel. Da vi skulle tjekke ind stod flere af os med problemer og ingen hjælp
Vi undrer os over at i valgte vi skulle bo på Estival park, ligesom i valgte det til gourmet turen. Kontrasten mellem de skønne tapas menuer vi fik og hotellet vi boede på hænger slet ikke sammen.
De 3 stjerner gives kun pga tapas arrangementerne.

17 października 2022
Oceniono na 5 z 5

supergodt

Var i Salou på Estival Park i oktober 2014. Super hotel - fantastisk mad.Rigtig god service fra både guide og hotel. Lækkert spa og fitnes område til fri disposition. Gofbanerne var rigtig gode. og så var vejret også perfekt. Dejlig ferie. Tager tilbage til oktober. Der var iøvrigt rigtig mange gengangere.

8 marca 2015
Oceniono na 2 z 5

Aldrig mere Viva Tours

Vi havde bestilt en tur til Kreta med Viva-tours, og som tilkøb var der bestilt nyrenoverede værelser med havudsigt – som beskrevet i hotelbeskrivelsen.
Ved ankomst til hotellet fortæller guiden så, at man desværre har overbooket, og at den ønskede lejlighed ikke var til rådighed. Vi ville så få det beløb tilbage, som vi havde betalt i tilkøb – men det var jo ikke tilfredsstillende. Havde vi på forkant vidst at vi ikke kunne få det ønskede værelse, ja så havde vi jo afbestilt turen, og booket andetsteds (Men det fik vi jo ikke muligheden for). I øvrigt var der ikke tale om nyrenoverede værelser, hvilket hotelejeren oplyste først ville ske når sæsonen var slut.
Så derfor – pas på beskrivelsen, den er ikke altid korrekt. Endvidere falder service niveauet drastisk når det kommer til opfølgning og kompensering for ændringer, som man på forkant kunne have givet kunden mulighed for at reagere på.

31 lipca 2014
Oceniono na 2 z 5

TOM SNAK, DÅRLIG PLANLÆGNING OG VERDENS RINGESTE GUIDE

Vi var heldige og fik en billet uden at skulle rykke for det. Det måtte flere af de øvrige medrejsende og besked om at bytte dem flere gange. Billetterne kom en lille uge før afgang, men nu skulle vi med et fly 6 timer tidligere end den flyafgang vi fik oplyst ved køb af rejsen. Så togbilletten til Kbh. duede ikke og vi måtte købe ny. Skrev en mail til Vivatours og bad dem om refundering af billetomkostninger, men de har ikke engang gidet svare.
Der var lagt op til en masse oplevelser, som der også burde være tid til, men pga. forkert planlægning, manglende check af åbningstider og generel dårlig planlægning, ja så endte det med frustration over ikke at have fået det ud af rejsen som beskrivelsen lagde op til. Gode intentioner, men ingen eller dårlig handlekraft.
At vi måtte trækkes med verdens ringeste guide gjorde det heller ikke nemmere. Han snakkede konstant, gentog sig selv i en uendelighed og sagde at han regnede med vi selv havde fundet ud af noget omkring turistmål. Hans chef var også i området, men han så tilsyneladende op til sin uduelige guide. Var heldig med en yngre, handlekraftig og dygtig guide på en tur og det var en helt anden verden.
Så vi og adskillige andre på turen er enige om, at det er sidste gang vi benytter Vivatours og jeg vil heller ikke anbefale firmaet til andre.

24 listopada 2013

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej