Vivara Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

De allerbedste fedtsøjler, som gør, at vi vist nærmest har hele egnens fugle samlet her på vores grund. Det er mange år siden, jeg droppede at købe i supermarkeder, hvor fuglekugler kan være så hårde,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin kvalitet på det valgte foder. Det var nemt at danne sig et overblik over hvad de forskellige typer gør for havens fugle. Som feks lige nu, hvor de har unger. Foder kuglerne føltes mere fris... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har bestil for 14 dage siden, pakken stadig ikke modtaget. På tracking kan jeg se det er Post Nord der er sløve, men i forhold til Vivara's priser og kvalitet, burde I virkelig tilbyde forsendelse med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nem og hurtig bestilling og levering af fuglebad på fod. Fuglene i haven er max. begejstrede for deres nye bad. Lynhurtig samling og letvægt, som er nemt at flytte rundt på. At Vivara tænker på dyrene... Zobacz więcej

1. Sklep z karmą dla zwierząt
  2. Sklep ogrodniczy
  3. Szkółka roślin

Napisane przez firmę

Vivara er navnet på særdeles miljøvenlige naturprodukter som fx. Fuglefoder, foderautomater, fuglehuse, foderhuse og redekasser. Ved udviklingen af vore produkter fokuserer vi især på, hvad de små havedyr som fx. fugle, pindsvin og egern har behov for. Alle vore produkter er omhyggeligt testede af forskellige grønne miljøorganisationer, så man kan være sikker på at købe produkter af høj standard. Gennem et nært samarbejde med diverse grønne organisationer forsøger vi at forbedre naturens og fuglenes levevilkår.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 348

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det er mine fugle meget glade for da…

Det er mine fugle meget glade for da jeg fodder hele året.

21 maja 2026

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at dine fugle nyder godt af fodringen hele året rundt og at din have summer af liv og natur. Det giver virkelig en skøn mulighed for at følge fuglene tæt og nyde det lille daglige besøg i haven.

Oceniono na 2 z 5

for lidt leverring

Bestilte 40 fedtblokke, men der var kun 38 i pakken

Hej,

Det er ærgerligt at høre at der manglede to fedtblokke i pakken. Kontakt gerne vores kundeservice så vi hurtigt kan få løst det for dig.

Et solidt fuglefoderbur

Et solidt fuglefoderbur, som fuglene i den grad har taget i brug

Hej,

Det glæder os at høre, at fuglelivet virkelig har taget dit foderbur til sig i haven!

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering.- Fik ikke sms dennne…

Hurtig levering.- Fik ikke sms dennne gang om hvornår levering ville finde sted. Men en om at nu var den afleveret. ❓

Hej,

Tak for din besked. Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, selvom du ikke fik besked om leveringstidspunktet denne gang, kun en besked om at pakken var leveret. Vi beklager ulejligheden og håber alligevel, at du får glæde af dine produkter i haven og kan nyde naturen og fuglene.

Fint tilfreds med svalereden

Fint tilfreds med svalereden. Jeg brugte ikke de medfølgende kroge, da jeg ikke lige kunne regne ud hvordan man gjorde. Men den holder også fint med skruer.

18 maja 2026

Hej,

Tak for din fine tilbagemelding om svalereden. Dejligt at høre, at den giver glæde i haven og i naturen.

Hej,

Tusind tak for de fine ord! Det glæder os at høre, at både kvaliteten og leveringen levede op til forventningerne.

Oceniono na 4 z 5

har tidlige re givet en negativ…

har tidlige re givet en negativ anmeldelse,men det beror på en fejl fra min side-troede at jeg havde bestilt foderautomat med frørør,men havde åbenbart valgt een med nødderør.De ligner formen tlig hinanden rigtig meget.Men undskyld 4 stjerner.

11 maja 2026

Hej,

Tak for din opdatering og for at dele din erfaring med os. Det kan være let at tage fejl, når foderautomaterne ligner hinanden, og vi er glade for at høre, at du har fundet en løsning.

Varen kom som meddelt

Varen kom som meddelt, venlig chauffør

15 maja 2026

Hej,

Tak for din fine besked. Det glæder os at høre, at leveringen gik som aftalt, og at du havde en god oplevelse med chaufføren.

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at leveringstiden føltes lang, det forstår vi godt kan være frustrerende når man gerne vil ud og nyde fugle og natur i haven.

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner til dette site.

Har købt en del gange fra dette site efterhånden.
Nem gennemskuelig side, fair priser og levering til tiden.
Specielt om vinteren er fuglene meget glade for fedtsøjlerne købt hos jer.

12 maja 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse og din loyalitet gennem flere køb. Det glæder os at høre, at siden er nem at bruge, og at fuglene i din have har stor glæde af fedtsøjlerne i vintermånederne.

Hej,

Tusind tak for din fine feedback. Det glæder os at høre, at leveringen gik helt problemfrit!

Oceniono na 5 z 5

Dejlig hjemmeside og altid styr på ordren

28 stycznia 2026

Hej,

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både webshoppen og din ordre!

Hej,

Hvor er det dejligt at høre. Det er altid hyggeligt, når nye produkter hurtigt finder vej ud i haven, så man kan nyde fuglene og naturen med det samme.

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet

6 maja 2026

Hej,

Tusind tak for din fine feedback. Det glæder os at høre, at du er tilfreds!

En rigtig fin svalerede

En rigtig fin svalerede, der nemt kan tages ned til efteråret og rengøres. Nu skal vi bare lære at sætte den et beskyttet sted.

5 maja 2026

Hej,

Tak for din fine tilbagemelding, det er dejligt at høre at svalerne allerede har fundet glæde i reden og at I kan følge livet i haven på tæt hold.

Lever lige til døren

4 maja 2026

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem og lige til døren!

Oceniono na 5 z 5

Super flot service ifm reklamation

Fik leveret et foderhus der desværre var beskadiget, formentlig under fragt. Fik lynhurtigt et svar fra Vivara om at nyt foderhus er på vej. Super flot service.

14 maja 2026
Opinia niezależna

Hej,

Tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for at vi hurtigt kunne hjælpe og få sendt et nyt foderhus afsted, så du snart kan nyde mere liv i haven og besøgende fugle. Vi håber det giver mange hyggelige stunder i naturen.

Kæmpe udvalg gode priser

Super gode redekasser har købt hos dem flere gange. God kvalitet kæmpe udvalg kan klart anbefale og handle hos Vivara.

16 marca 2026

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for redekasserne og vender tilbage til os igen!

Team Vivara

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej