Bardzo dobra aplikacja. Szkoda, że nie można ją rozszerzyć na działalność w celach bardziej komercyjnych ale niskodochodowych np. Wyroby rękodzielnicze. Bardzo czekam na decyzję w tej sprawie np. Sprz... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Platforma sprzedażowa online
- Sklep odzieżowy
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z odzieżą używaną
- Sklep z odzieżą vintage
- Sklep z odzieżą damską
Vinted to skupiająca różnorodną społeczność platforma handlowa, której celem jest stawiać zakupy z drugiej ręki na pierwszym miejscu. Każdego dnia na terenie Europy nasi użytkownicy kupują i sprzedają miliony używanych rzeczy. Sprzedawaj bez opłat i przeglądaj dobrej jakości niepowtarzalne artykuły – w tym odzież i akcesoria modowe, elektronikę, dodatki do domu, artykuły dla zwierząt domowych oraz wiele więcej.
Blokowanie kont i użytkowników...
Przestańcie blokować ludzi ktory mają np 17 ogłoszeń a sprzedaż 12, bo niby komercyjne. Zajmijcie się ludźmi którzy mają 300 ogłoszeń i drugie tyle komentarzy a nie są PRO .
To chore normalnie jest, ktoś kto ocenia czy komercyjne czy nie ma krzywe spojrzenie na to. Jakby nie ten fakt to bylibyście najlepsza aplikacja i 5 gwiazdek a jesteście teraz najgorsza i 1 gwiazdka. Proponuję zmienić to ,bo wszyscy będą od was odchodzic bo ktoś wymyśli coś fajniejszego. Jeżeli to się zmieni to 5 gwiazdek od razu daję bo aplikacja sama w sobie jest bardzo dobra.
Jestem zakochany w tym tej stronie
Jestem zakochany w tym tej stronie
Recenzja
Myślę, że ceny wysyłki i ochrony kupujących są bardzo wysokie i niekety płacę za produkt dwukrotnie jego wartość lub nie więcej, przez to często kupowanie na Vinted jest po prostu nieopłacalne. Rozumiem, że kurierzy i ubezpieczenia też kosztują i trzeba płacić, ale to przesada.
Dobre doświadczenia
Dobra platforma sprzedażowa z której chętnie korzystam. Niestety nie spełnia moich oczekiwań narzucając formy wysyłki. Dodatkowo nie ma możliwości zmiany wysyłek. Chciałabym korzystać z jednego dogodnego dla mnie kuriera czy paczkomatu. Trochę jest tutaj mojej winy, gdyż na początku zakładania Vinted mogłam wybrać. Cztery gwiazdki za rzetelne informacje i załatwienie spraw w natychmiastowym trybie.
Szybie polecanie mojej szafy jak i sama…
Szybie polecanie mojej szafy jak i sama sprzedaż.4 gwiazdki otóż dlatego że trafił się jeden kupujący który nie obejrzał dokładnie zdjęcia i zrobił zwrot.Na szczęcie to była jedno razowa taka sytuacja a cała reszta jak najbardziej na 4 gwiazdki
Prosta sprzedaż i prosty zakup
Prosta sprzedaż i prosty zakup, naprawdę przyjazna forma zarówno do sprzedającego jak i dla kupującego. Polecam 👍
Dodawanie ogłoszeń, sprzedaż oraz kupownie
Bardzo łatwo dodaje się ogłoszenia i proces nie jest żmudny. Sprzedaż jest bardzo intuicyjna i wszystko odbywa się w aplikacji, przez co nie ma miejsca na żadną kradzież danych osobowych. Kupuje się także miło i fajny jest tzw. "portfel vinted", bo nie musimy za każdym zakupem przelewać pieniędzy. Natomiast minusem jest koszt ochrony kupujących, który dodaje koszt do zakupu, a sama wysyłka także nie jest najtańsza, dlatego produkt zazwyczaj wychodzi 10 zł drożej.
Świetna strona najlepsza moim zdaniem…
Świetna strona najlepsza moim zdaniem na świecie vinted mi pomogło w wielu kwestiach finansowych i kupowanie przedmiotów bezpiecznie i ogl jedynym minusem jest to że niektóre moje oryginalne przedmioty były wyłapywane jako fake 😢 ale to tylko tyle a tak to to bardzo mogę polecić pozdrawiam
Blokady bez uzasadnienia, strata pieniędzy
Blokady bez uzasadnienia, brak możliwości odwołania, utrata pieniędzy po aktywacji podbicia i blokadzie konta. Zostałam zablokowana bo bot uznał, że łamię regulamin, choć wszystko było okej.
Wszystko mi się podoba
Wszystko mi się podoba — to dobra i prosta platforma.
Nie wyrzucaj, daj drugie życie
Od niedawna korzystam z Vinted, cieszę się, że jest taka platforma, która umożliwia sprzedaż i kupno na tak szeroką skalę ubrań i nie tylko. Dzięki Vinted moje szafy zyskały przestrzeń, a do tego zdobywam środki, które wykorzystam na cel, który sobie wyznaczę.
Pozdrawiam serdecznie!
Zablokowane konto
Zablokowane konto, zaginione paczki - reklamacja nie uwzględniona. Trzymajcie się z daleka
Super 🥰👍👍👍👍
Earn money
I can earn some money by myself, when I'm not Adult yet!
Korzystam z Vinted już od jakiegoś…
Korzystam z Vinted już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że to najwygodniejsza platforma do sprzedaży rzeczy. Mój algorytm jest maksymalnie prosty: robię kilka zdjęć, wrzucam opis, wystawiam cenę — i to wszystko.
Najbardziej jaram się szybkością. Zdarza się tak, że ledwo wystawię ciuch, a ktoś go kupuje dosłownie w godzinę. Staram się nie zwlekać: od razu generuję etykietę i wysyłam paczkę jeszcze tego samego dnia albo następnego rano. Kupujący szybko odbiera przesyłkę, a pieniądze od razu lądują na moim portfelu.
W końcu znalazłam idealne miejsce na…
W końcu znalazłam idealne miejsce na pozbycie się ubrań z mojej szafy. Ludzie są bardzo mili, nawet jak na początku coś mi nie wychodziło , to inni użytkownicy są bardzo wyrozumiali. Najważniejsze być szczerym i uczciwym.
Vindet jest SUPER
Platforma Vindet jest super rozwiązaniem na wyczyszczenie szafy i danie drugiego życia ubraniom i nie tylko.