Bardzo dobra aplikacja. Szkoda, że nie można ją rozszerzyć na działalność w celach bardziej komercyjnych ale niskodochodowych np. Wyroby rękodzielnicze. Bardzo czekam na decyzję w tej sprawie np. Sprz... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Platforma sprzedażowa online
- Sklep odzieżowy
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z odzieżą używaną
- Sklep z odzieżą vintage
- Sklep z odzieżą damską
Vinted to skupiająca różnorodną społeczność platforma handlowa, której celem jest stawiać zakupy z drugiej ręki na pierwszym miejscu. Każdego dnia na terenie Europy nasi użytkownicy kupują i sprzedają miliony używanych rzeczy. Sprzedawaj bez opłat i przeglądaj dobrej jakości niepowtarzalne artykuły – w tym odzież i akcesoria modowe, elektronikę, dodatki do domu, artykuły dla zwierząt domowych oraz wiele więcej.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Świeży użytkownik
Witam
Sprzedaję od niedawna.
Chciałam zrobić porządki w szafie i częściowo się udaje.
Łatwa komunikacja z kupującymi.
Dzięki powiadomieniom jestem na bieżąco.
Brak ukrytych kosztów, możliwość negocjacji cen.
CZEŚĆ VINTED
CZEŚĆ VINTED
Jestem bardzo zadowolony z Waszej platformy sprzedaźowej,najlepsze miejsce do sprzedaźy rzeczy niepotrzebnych w domu.Używanych i takich co się kupiło i są zbędne.Czekam z utęsknieniem na Vinted pro w Polsce.Pozdrawiam,nie zwalniajcie tempa.Leszek
Często kupuję na Vinted
Często kupuję na Vinted, przeważnie są takie rzeczy, jak w opisie.Zdarzyło mi się zwrócić jedną rzecz, ale też nie było problemu. Raz kupiłam buty i nie dotarły do mnie, odebrał ktoś inny, co było potwierdzone innym imieniem. Tak ogólnie jestem bardzo przychylna takim zakupom. Pozdrawiam
Doświadczenie sprzedaży na Vinted…
Doświadczenie sprzedaży na Vinted skłoniło mnie do refleksji aby Państwo rozważyli pewne ograniczenia dla kupującego który wybiera opcję z propozycją niższej ceny. Przydatne by było aby w sytuacji gdy sprzedający akceptuje niższą zaproponowaną cenę nastąpiłaby automatycznie sprzedaż. Są osoby które wielokrotnie proponują niższą cenę i mimo akceptacji nie kupują. Dziękuję
Vinted jest po prostu super!
Vinted jest po prostu super!
Nie dość, że w szybki sposób sprzedają mi się rzeczy, które zajmowały mi miejsce, to jeszcze sprzedaż odbywa się w miłej atmosferze. Podobne pozytywne odczucia mam, kiedy jestem klientką.
Vinted to społeczność podobnie myślących ludzi. I to są fajni ludzie ! Przyjemnie odkryć, że jest nas coraz więcej takich myślących rozsądnie ludzi - sprzedajemy i kupujemy za nieduże pieniądze, więc spora część zostaje w portfelu na inne wydatki: podróże i inwestycje (a przecież wcześniej ta forsa płynęła do sieciowych korporacji).
Naprawdę uważam, że Vinted ugruntował pewną wielką zmianę społeczno-gospodarczą - należy się Vinted Nobel z Ekonomii :))
Dramat
Dramat! Przychylam się do wszystkich negatywnych opinii - wszystko prawda. Blokowanie konta za nic i nie ma dyskusji. Musisz udowadniać bzdury a jeśli nawet udowodnisz to i tak na nic bo automatyczny bot wciąż odpowiada coś nie ma temat żądając kolejnych dowodów pod dyscyplina zamknięcia sprawy i przyznania racji nie tobie. Jeśli paczka zaginie to oni umywają ręce, o odszkodowanie nawet nie ma co marzyć. Spory rozstrzygane nie wiem jak... Najlepiej samemu się dogadać ale jak się nie da to miesiącami się czeka a tu automaty wciąż odpowiadają i nie ma temat. Mylą się ale mają w nosie. Odpowiedz na jakąkolwiek wiadomość trwa 120 godzin-tak podają, a 120 godzin to 5 dni w 5 dni to już człowiek zrezygnuje albo sam załatwi sprawę. Masakra. Brak wsparcia totalnie, apka sama się obsługuje, A jeśli coś wymaga obsługi człowieka to niestety sprawa wisi. I te regulaminy te ograniczenia nie można sprzedawać z metkami za dużo bo komercyjna sprzedaż nie można zdjęć umieszczać pobranych z sieci, nie można sprzedawać artykułów takich czy takich właściwie nawet nie wiadomo.. Szkoda że nie ma czegoś podobnego ale doskonalszego
Wszystko super!!!!
Łatwa i przyjemna obsługa
Bardzo łatwo pozbywam się rzeczy, które zalegają mi w szafie. Łatwa komunikacja z kupującym przez Vinted ułatwia sprawę. Wsparcie Vinted również działa bez zastrzeżeń- wystarczy zgłosić problem i jest on rozwiązany w krótkim czasie.
Platforma handlowa jedna z najbardziej…
Platforma handlowa jedna z najbardziej znanych i cenionych w obsłudze klienta
Drugie życie akcesoriów dla dzieci
Świetna platforma, aby szybko sprzedać akcesoria dziecięce z których moja córeczka już wyrosła. To miłe że rzeczy do których mam sentyment będą cieszyć inną małą księżniczkę. Pozyskane środki przeznaczyłam aby uzupełnić produkty, których aktualnie potrzebujemy. Oferta rzeczy dla dzieci jest świetna i różnorodna. Znalazłam wszystko co potrzebuję.
Korzystam z Vinted dopiero od kilku dni…
Korzystam z Vinted dopiero od kilku dni i jestem bardzo zadowolona z tej platformy. To świetne miejsce zarówno do sprzedaży ubrań, których już nie noszę, jak i do znajdowania prawdziwych perełek w atrakcyjnych cenach. Proces wystawiania ogłoszeń jest prosty i szybki, a kontakt z innymi użytkownikami zazwyczaj przebiega bezproblemowo.
Dużym plusem jest dla mnie możliwość negocjacji cen oraz szeroki wybór rzeczy – od znanych marek po unikatowe, trudno dostępne ubrania. Cenię też wygodne opcje wysyłki i przejrzysty system płatności, który daje poczucie bezpieczeństwa podczas transakcji.
Dzięki Vinted nie tylko oszczędzam pieniądze, ale też działam bardziej ekologicznie, dając ubraniom drugie życie. Zdecydowanie polecam tę platformę każdemu, kto lubi modę i chce kupować lub sprzedawać w przemyślany sposób.
Tragedia
Tragedia! Blokują już masowo konta, za zakupy, za sprzedaż, pieniądze ludziom znikają, omijajcie z daleka to jawne oszustwo!!! Mnie też to spotkało, każdego spotka, wypłacajcie każdy grosz bo możecie zostać z niczym!
Doświadczenia z używania Vinted
Bardzo podoba mi się łatwość z jaką można dodawać na Vinted ogłoszenia i ochrona,którą zapewnia.
Znikają pieniądze z portfela Vinted
Znikają pieniądze z portfela Vinted , nie można się dowiedzieć dlaczego - odpowiedzi są NIE na temat - większość automatycznych, NIE ma rzeczywistego kontaktu , brak infolinii
Pomaga szybko w sprzedaży rzeczy
Pomaga szybko w sprzedaży rzeczy. Szerokie grono odbiorców i dostępnych towarów w Europie.
Badziewie
Aplikacja dobra, dopoki nie pojawia sie problem, bo wtedy support umywa rece i zasłania sie regulaminem. Dokonalam zakupu zestawu, skladajacego sie z kurtki i spodni. Oczywiscie oplacilam i cene zamowia, jak j koszty przesylki i koszty ,, ochrony kupującego" 😂. Po odbiorze przesylki okazalo sie, ze sprzedajaca wyslala mi nie moje zamowienie, inny przedmiot - bluze (tanszą). Zglosilam problem sprzedajacej, ona wskazala, aby ,,zawiesic spor" czyli zglosic problem do supportu vinted. Tak zrobilysmy. I co napisal support, ze zwroca mi pieniadze za zamowienie, ktorego nie otrzymalam, po tym jak odesle sprzedajacej bluze i wysle im potwierdzenie, ale uwaga - zwrotu mam dokonac na SWOJ koszt, bo w regulaminie jest ze zwroty sa na koszt kupujacego. Tlumacze facetowi, ze nie zwracam, bo sie rozmyslilam, albo ze nie pasuje rozmiar itp, tylko dostalam nie swoja rzecz, z winy sprzedajacej. Nie, regulamin mowi, ogolnie o zwrotach i tyle. Czyli efekt jedt taki, ze będę stratna 20 zl za przesylki, choc to sprzedajaca wyslala zle zamowienie, bo inaczej nie odzyskam pieniedzy za zamowienie, ktorego i tak nie otrzymalam.
Lubię Vinted
Super aplikacja i sprzedaż