straciłem 9o3oo funtów
straciłem 9o3oo funtów, na tyle dałem się naciągnąć z pożyczkami które zawarli na mnie bez mojej zgody. plus do tego ten niby wygenerowany zysk, który też skarżymy by wypłacili, ale ponad 9o tyś funtów to moje wszystkie oszczędności, nie oddali nic prócz w pierwszym tygodniu działania z nimi 1oo funtów, które przelali by pokazać że można... moja wina, dałem się nabrać, ale chciałem zarobić, inwestować a nie zostać okradzionym. 6-9-6 I718I 4-4-6 moją sprawę przyjęli prawnicy, biuro z trójmiasta, będą mnie prowadzić na każdym etapie czy to w pl, czy za granicami, więc dla mnie to jak zbawienie, bo dzieki temu nie będę musiał robić wycieczek po europie, bo od kilku lat na stałe przebywam poza PL. w tym tygodniu w czwartek mam przesłuchanie w ambasadzie polskiej, wstępnie wiem po pierwszym przesłuchniu ze jest szansa że już w styczniu pierwsze pieniądze mogą się pojawić ze zwrotu od tych z vine capital. no ale czekamy, zobaczymy co się okaże - jednak jakby nie było, wiem jak się namęczyłem by znaleźć kogoś kto mi pomoże i ogarnie cały bajzel który powstał przez VC, namiar zostawiłem wyżej. powodzenia dla nas wszystkich