Under AL KRITIK!!! Virkelig SKUFFET! Købte et gavekort til svigersønnen i juni måned (O/N 100013291, fakt. 100011823) på 500 kr. Har rykket og haft kontakt med en Martin, som skrev, at levering... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg havde prop i en flaske vin og anmeldte dette sker , men hørte intet før efter mange rykkere. I februar fik jeg en meddelelse om, at ved næste ordre ville der være 2 ekstra flasker med, men har jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde en større vinsmagning hos dem i sommers med tapas. Vi havde en aftale om middel vin og afslutning med en grillvin/ dyr rødvin. Der var ikke tapas nok til alle, vinene blev ikke præsenteret orden... Zobacz więcej
Vi var 6 mennesker til dejlig tapas og vin i VinDanmart, en super hyggelig aften med sødt personale. Men da vi så skulle betale og en af os ønskede en seperat kvittering, som skulle bruges som dokume... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online vinhandel med fysisk vinbar/vinhandel på havnen i Aarhus
Dane kontaktowe
Kystpromenaden 2, 8000, Aarhus C, Stany Zjednoczone
- martin@vindanmark.com
- www.vindanmark.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid en fornøjelse at handle med…
Altid en fornøjelse at handle med Vindanmark

God vin 🍷
Mega nem online bestilling af bl.a. Folkekassen og de var lynende klar med hurtig udlevering. Lækker vin, godt koncept - og vi glæder os alle til, at vi også nyder et glas i de hyggelig omgivelser på havnen. Indtil shopper vi løs online 👍😊 #stayhome og #støtlokalt

Fantastisk vin
Fantastisk vin, kun overgået af deres service.
Jeg fik 12 flaske skøn vin leveret, men da jeg talte med VinDanmark, var vinen planlagt til levering kl.15.00, men fordi jeg havde tørstige gæster lavede de om i leveringsruten og vi fik vinen kl. 12.00.

Dejligste sted, fin service
Dejligste sted, fin service. De varmeste anbefalinger herfra.

Kan varmt anbefales
Altid hurtig levering. God service hvis der er tvivl om noget. Kan varmt anbefales 😊😊😊🐥🐣

Odpowiedź od VinDanmark.Com
Hurtig og effektiv betjening også på vinleveringer
Jeg var lidt sent ude med at bestille en vingave, men det var ingen problem. Der var hurtig respons og hurtig levering, så tak for hjælpen til VinDanmark, hvor vi også tidligere har været flere gange og spise tapas og få et glas vin, og det er altid virkelig god vin og en skøn lokation.

Herlig mad
Herlig mad. Nem afhentning, god service og fin kommunikation

Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Uanset om det er et besøg på havnen, eller bestillinger
online, god service, og god og hyggelig stemning.

Odpowiedź od VinDanmark.Com
Kasse med blandede hvidvine - meget tilfreds
Meget tilfreds med min kasse med blandede hvidvine - godt valgt og god beskrivelse så jeg vidste hvad jeg købte

Odpowiedź od VinDanmark.Com
Bestilte tapas-anretning til 2 personer…
Bestilte tapas-anretning til 2 personer - det der var, var fint. Synes der var sparsomt med ost og pålæg og tilbehøret var slet ikke samme som billede. Ærgerligt.
Rigeligt med brød men det var jo ikke det primære.
Kom igen...
Fremragende vin - super service!👍
Super vin til prisen- leveret på dørtrinnet. What’s not to like?

Odpowiedź od VinDanmark.Com
Hurtig og effektiv levering på…
Hurtig og effektiv levering på arbejdspladsen. Fra bestilling til levering, gik der 1 dag. SUPER :-)
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering - super god vin !!

Super dejlig betjening.
Super dejlig betjening.
Skønne mennesker.
Jeg er SÅ tilfreds.
Tak for kærlig levering.
💚💚💚❤️❤️❤️🎶🎶🎶🤩🤩🤩

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.